elenka 2009 Liepos 10, 22:29, Atsakymo numeris: #26734
Leo rašė:elenka rašė:Svečias rašė:jau nusprendei bandyt su moterim?
nei moterys , nei vyrai nedomina, i bet kuri nereaguoju 
Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)
nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)[/quote] Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote] Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Rugsėjo 02, 18:03
Leo 2009 Liepos 10, 22:31, Atsakymo numeris: #26735
Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)[/quote] nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)[/quote]
Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote] Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote]
Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)
-
Leo
-
elenka 2009 Liepos 10, 22:33, Atsakymo numeris: #26736
Leo rašė:Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)
nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)[/quote] Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote] Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote] Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote] as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau? 
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
Leo 2009 Liepos 10, 22:36, Atsakymo numeris: #26737
elenka rašė:Leo rašė:Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)
nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)
Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote] Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote] Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote] as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau?  [/quote] Na as irgi siek tiek mokiausi:) kokia tavo specialybe? Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.
-
Leo
-
elenka 2009 Liepos 10, 22:38, Atsakymo numeris: #26738
Leo rašė:elenka rašė:Leo rašė:Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)
nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)
Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)
Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote] Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote] as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau?  [/quote] Na as irgi siek tiek mokiausi:) kokia tavo specialybe? Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.[/quote] mano darba sir taip streso sukelia pakankamai, noriu ramybes 
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
Leo 2009 Liepos 10, 22:41, Atsakymo numeris: #26739
Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote] Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote] Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote] as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau?  [/quote] Na as irgi siek tiek mokiausi:) kokia tavo specialybe? Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.[/quote] mano darba sir taip streso sukelia pakankamai, noriu ramybes  [/quote] Labanakt elenka, zmona jau parejo, susirasysim... turbut ... nezinau kada:)
-
Leo
-
??? 2009 Liepos 11, 09:05, Atsakymo numeris: #26741
ziutalik rašė:elenka rašė:ak, o as vistik noriu isimylet 
kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi
Na, man daug sunkiau kai paieškos, pradžia... Nors... viskas savotiškai lengva ir gražu ir įdomu
-
???
-
ziutalik 2009 Liepos 11, 12:43, Atsakymo numeris: #26752
??? rašė:ziutalik rašė:elenka rašė:ak, o as vistik noriu isimylet 
kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi
Na, man daug sunkiau kai paieškos, pradžia... Nors... viskas savotiškai lengva ir gražu ir įdomu
 patinka man tavo komentarai
-

ziutalik
- Igudęs dalyvis
-
2010 Spalio 13, 08:43
Svečias 2009 Liepos 11, 17:54, Atsakymo numeris: #26778
ziutalik rašė:??? rašė:ziutalik rašė:kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi
 patinka man tavo komentarai
Man tavo irgi  Bet, aš fėja, lietuviška fėja 
-
Svečias
-
ziutalik 2009 Liepos 11, 18:59, Atsakymo numeris: #26789
Svečias rašė:Man tavo irgi  Bet, aš fėja, lietuviška fėja 
o as nevykelis, tiesiog nevykeis. malonu buvo susipazinti
-

ziutalik
- Igudęs dalyvis
-