kaip norisi isimyleti...

Re: kaip norisi isimyleti...

Standartinė elenka 2009 Liepos 10, 22:29, Atsakymo numeris: #26734

Leo rašė:
elenka rašė:
Svečias rašė:jau nusprendei bandyt su moterim?

nei moterys , nei vyrai nedomina, i bet kuri nereaguoju :P

Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)

nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)[/quote]

Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote]
Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???
elenka
Super aktyvuolis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Rugsėjo 02, 18:03

Reklama

Standartinė Leo 2009 Liepos 10, 22:31, Atsakymo numeris: #26735

Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)[/quote]

Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)[/quote]
Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote]

Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)
Leo

Standartinė elenka 2009 Liepos 10, 22:33, Atsakymo numeris: #26736

Leo rašė:Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)

Leo? 10 metu mokytis, dar dabar tobuleti, tam, kad pakeisti mylima, megstama darba....i ka???[/quote]

Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote]
as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau? :?:
elenka
Super aktyvuolis

Standartinė Leo 2009 Liepos 10, 22:36, Atsakymo numeris: #26737

elenka rašė:
Leo rašė:Va cia tai stadija... Tau vaikyti reikia geros emocines iskrovos, kad vel pajaustum gyvenimo skoni. Bandyk pradzioje su guma nuo TV boksto:)

nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)

Ir ka? as 9 metus vienoje firmoje pradirbau. Sekmingai kopiau karjeros laiptais, liko paskutinis - gen. dir. Ir spjoviau i viska:) bet uztai dabar kvepuoju:)[/quote]
as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau? :?:[/quote]

Na as irgi siek tiek mokiausi:) kokia tavo specialybe?
Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.
Leo

Standartinė elenka 2009 Liepos 10, 22:38, Atsakymo numeris: #26738

Leo rašė:
elenka rašė:

nea, apsivemciau, mano pusiausvyra nekokia:)

Reikia impulso suzadint emcijas. Arba esminiu paiskeitimu gyvenime. Pakeisk darba. Dabar! butu labai ekstremalu:)

as ne dirbu 10 metu, o 10 metu mokslams atidaviau sios srities. ir darba dievinu, nesiulyk nesamoniu, jei tu buvai nepatenkintas, ko cia as? darbas vienintelis siame gyvenima kas mane dziugina, nori , kad ir to netureciau? :?:[/quote]

Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.[/quote]
mano darba sir taip streso sukelia pakankamai, noriu ramybes :)
elenka
Super aktyvuolis

Standartinė Leo 2009 Liepos 10, 22:41, Atsakymo numeris: #26739

Ne tame esme ar dziugina. Svarbiau yra pokyciai gyvenime, kurie pravarineja krauja, sukelia siek tiek streso ir emociju.[/quote]
mano darba sir taip streso sukelia pakankamai, noriu ramybes :)[/quote]

Labanakt elenka, zmona jau parejo, susirasysim... turbut ... nezinau kada:)
Leo

Standartinė ??? 2009 Liepos 11, 09:05, Atsakymo numeris: #26741

ziutalik rašė:
elenka rašė:ak, o as vistik noriu isimylet :roll:

kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi

Na, man daug sunkiau kai paieškos, pradžia... Nors... viskas savotiškai lengva ir gražu ir įdomu
???

Standartinė ziutalik 2009 Liepos 11, 12:43, Atsakymo numeris: #26752

??? rašė:
ziutalik rašė:
elenka rašė:ak, o as vistik noriu isimylet :roll:

kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi

Na, man daug sunkiau kai paieškos, pradžia... Nors... viskas savotiškai lengva ir gražu ir įdomu

:) patinka man tavo komentarai
Vartotojo avataras
ziutalik
Igudęs dalyvis

2010 Spalio 13, 08:43

Standartinė Svečias 2009 Liepos 11, 17:54, Atsakymo numeris: #26778

ziutalik rašė:
??? rašė:
ziutalik rašė:kam? beprasmiska. be to lengviau gyventi

:) patinka man tavo komentarai

Man tavo irgi ;)
Bet, aš fėja, lietuviška fėja ;)
Svečias

Standartinė ziutalik 2009 Liepos 11, 18:59, Atsakymo numeris: #26789

Svečias rašė:Man tavo irgi ;)
Bet, aš fėja, lietuviška fėja ;)

o as nevykelis, tiesiog nevykeis. malonu buvo susipazinti
Vartotojo avataras
ziutalik
Igudęs dalyvis