Miela mano, padės tik gyvenimas.
bet jau sužinojau, kad taip kaip sakai - kai tu jį myli, o tavęs ne, ar atvirkščiai - tai ne meilė.Taip kaip tu nori - tai ne meilė. kas yra meilė? Aš nežinau... to dalyko mes dar nesimokėme...
|
|
|
kaip norisi isimyleti...Re: kaip norisi isimyleti...Miela mano, padės tik gyvenimas.
bet jau sužinojau, kad taip kaip sakai - kai tu jį myli, o tavęs ne, ar atvirkščiai - tai ne meilė.Taip kaip tu nori - tai ne meilė. kas yra meilė? Aš nežinau... to dalyko mes dar nesimokėme...
Re: kaip norisi isimyleti...Laikas eina ir mes tampame išmintingesniais.
O išmintis ir yra - nebijotil. Ne augintis šarvus ar statytis sienas, sukurti geriausią gynybinę strategiją, o liautis bijoti, kad mus įskaudins tai, kas įskaudinti negali - tai, kad nesame visagalė ir nuo mūsų nepriklauso kitų žmonių norai ir jausmai.
Re: kaip norisi isimyleti...Jo , labai smagu butu isimyleti kaip jaunystej..laukt susitikimo..taip romantishka...O kad tai pasikartotu!:)
Re: kaip norisi isimyleti...nebijoti jau nebeina..
o ismintis ir yra save apsaugoti .. negalima atiduoti zmogui saves visos kai jis to nevertas... kaip buvau jaunesne naivi masciau kitaip..tiesiog mylejau be islygu..dabar nebegaliu ir nebenoriu... uztai po nesekmingu santykiu man jau nebeliudna ..tiesiog buna vienodai.. nors buvo vienas vyras kurio man labai reikejo ..ten jau nieko negalejau padaryt tikrai prisinervavau nemazai...bet tokiu vyru per gyvenima pasitaiko keli..
Re: kaip norisi isimyleti...
Pritariu
Re: kaip norisi isimyleti...kas is tu jusu protingu zodziuuu. NORIU ISIMYLET. gal jei karksesiu nuolat ir prikarksesiu.
Re: kaip norisi isimyleti...svajok apie tai..mintis materializuojasi..jei labai noresi viena diena tai gausi
noriu,noriu, noriu, noriu
Re: kaip norisi isimyleti...gal gausi po pusmecio
abesianogo tri goda zdut
|
|