Kaip bobutei susirasti dieduka?

Re: Kaip bobutei susirasti dieduka?

Standartinė senas hrienas 2011 Spalio 24, 12:03, Atsakymo numeris: #82227

svetlana rašė:Hm, juokinga, kad gražios ir labai įdomios moterys laiko save bobutėmis.. Manau čia šuo ir pasikasė ;)

Gal tik apsiriko, ne i ta tema klausima pateike, o idomiu ir jaunu bobuciu taip pat tikriausiai buna : )
senas hrienas

Standartinė :) 2011 Spalio 24, 16:54, Atsakymo numeris: #82242

senas hrienas rašė:
svetlana rašė:Hm, juokinga, kad gražios ir labai įdomios moterys laiko save bobutėmis.. Manau čia šuo ir pasikasė ;)

Gal tik apsiriko, ne i ta tema klausima pateike, o idomiu ir jaunu bobuciu taip pat tikriausiai buna : )

Žinoma, kad būna jaunų ir įdomių bobučių ... Galėčiau ir aš ja jau būti.. Mano sūnui 23 metai, man 44. ;), taip, kad jau galėčiau.. .
:)

Standartinė Svečias 2011 Spalio 24, 17:49, Atsakymo numeris: #82245

:) rašė:
senas hrienas rašė:

Žinoma, kad būna jaunų ir įdomių bobučių ... Galėčiau ir aš ja jau būti.. Mano sūnui 23 metai, man 44. ;), taip, kad jau galėčiau.. .

tai va, kai tokios nesusitupeje is pasileidimo vaiku prisidaro vietoje to, kad mokytusi,tai paskui tik ir belieka desperatiskai vyro ieskoti :lol:
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Spalio 24, 21:41, Atsakymo numeris: #82252

Svečias rašė:tai va, kai tokios nesusitupeje is pasileidimo vaiku prisidaro vietoje to, kad mokytusi,tai paskui tik ir belieka desperatiskai vyro ieskoti :lol:

man tu panasus i debila, nes tik toks nieko nezinodamas metosi epitetais.
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos