shakhas 2009 Gegužės 25, 15:26, Atsakymo numeris: #22644
Gerbiamos moterys ir merginos ar jums svarbi vyro apranga? Nemazai is cia uzsiregistravusiu vyruku retai devi kostiumus. Ar tai, kad vyras ar jaunuolis nera stilingas ir rengiasi vien dzinsais ir treningais, jums didelis trukumas? Labai aciu uz atsakymus 
-
shakhas
-
??? 2009 Gegužės 25, 15:27, Atsakymo numeris: #22645
Taip
-
???
-
papartynas 2009 Gegužės 25, 15:37, Atsakymo numeris: #22650
Bet jus cia tokios idomios  Maciusios tiek, kiek as per visa gyvenima pamatyt nesiruosiu. Kokiam cia mieste vyrai visa para kostiumuoti vaiksto ?  Nekalbu apie treningus, bet dzinsai yra labai patogus, paprastas ir grazus dalykas. Prie ko cia dzinsai ir nestilingumas ? Man kostiumas ir nuobodumas arciau atrodo. Kostiumas ne laiku ir ne vietoj lygiai taip juokingai atrodo kaip treningai visa para. O tu su aukstakulniais ir vakarinem suknelem visa diena vaikstai, kad vyrai tik kostiumuoti tinka ?
-
papartynas
- Igudęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Rugpjūčio 06, 10:21
??? 2009 Gegužės 25, 16:07, Atsakymo numeris: #22654
Papaprtynas, bet tave irgi, kažin ar sužavėtų moteriškė su šlepetėmis ir bigudukais plaukuose. nepakanka jie vyras yra gražesnis už velnią.
-
???
-
papartynas 2009 Gegužės 25, 16:19, Atsakymo numeris: #22660
??? rašė:Papaprtynas, bet tave irgi, kažin ar sužavėtų moteriškė su šlepetėmis ir bigudukais plaukuose. nepakanka jie vyras yra gražesnis už velnią.
Prie ko cia bigudukai ir slepetes ? Mes kalbam apie normalia apranga ir jeigu kazkam ten patinka treningus nesiot, nu tai kas tau darbo ?? Jus pirmiausia savim ir jau tuo savo isrinktuoju rupinkites, o ne i kitus dairykites  Dziaugtumetes, kad zmones tokie skirtingi, spalvoti ir visokie kitokie faini, tai ne, bumba jos, kad to dzinsai ar ten megztinis blogi  Jums patinka kostiumuoti - ieskokit kostiumuoto ir rasit kostiumuota.
-
papartynas
- Igudęs dalyvis
-
ADRIJANA 2009 Gegužės 25, 17:12, Atsakymo numeris: #22663
taip..man labai patinka graziai apsirenge vyrai ..kazkaip fetisistiskai traukia tam tikros ju aprangos detales  stilingas vaikinukas daug lengviau mane nukabintu nei nesugebantis apsirengt..is tiesu i tokius net nelabai ziuriu..per daug megstu grazius skudurelius ...
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
2009 Rugpjūčio 06, 21:36
papartynas 2009 Gegužės 25, 17:20, Atsakymo numeris: #22666
ADRIJANA rašė:taip..man labai patinka graziai apsirenge vyrai ..kazkaip fetisistiskai traukia tam tikros ju aprangos detales  stilingas vaikinukas daug lengviau mane nukabintu nei nesugebantis apsirengt..is tiesu i tokius net nelabai ziuriu..per daug megstu grazius skudurelius ...
Tu is vis esi kazkas super kvailo, bet puikus egzempliorius atspindintis realybe  Vienas pazistamas turi faina sportine masinyte ir kiekvienai i ja ilipusiai vistaitei rodo savo grazius skudurelius ir batus uz 1500  Kita medalio puse - jau ne karta is manes skolinosi pinigu benzinui  Gal jus supazindint ?
-
papartynas
- Igudęs dalyvis
-
ADRIJANA 2009 Gegužės 25, 17:25, Atsakymo numeris: #22667
grazus batai asile gali but ir uz 100 litu..ir man neidomus tavo nevisprociai draugai...beje paziurek i draugus ir pamatysi save
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
ADRIJANA 2009 Gegužės 25, 17:28, Atsakymo numeris: #22668
parasai kad tau patinka stilingi grazus vyrai(atrodo tai tiesiog naturalu turetu buti) tai jau esi kvaila...nu sitas forumas tikrai pilnas kompleksuotu nelamingu zmoniu bandanciu kitus sudirbti ir pasikelti nuotaika del savo sumauto gyvenimo...
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
papartynas 2009 Gegužės 25, 17:39, Atsakymo numeris: #22669
ADRIJANA rašė:grazus batai asile gali but ir uz 100 litu..ir man neidomus tavo nevisprociai draugai...beje paziurek i draugus ir pamatysi save
Kas cia per isterijos ? Ramiai  "is tiesu i tokius net nelabai ziuriu.." Tu gali savo zodzius irodyt ? Cia giriesi kokia grazi esi, kaip tu visiems patinki ir pan. O gal tu tik issigalvoji ? Gal pati esi labai traumuotas vaikas, kuris tik cia ir tegali apie seksa issikalbet ? Jeigu butu taip gerai, kaip tu pasakoji, nebijotum saves parodyt, bet gali ir toliau sleptis 
-
papartynas
- Igudęs dalyvis
-
Grįžti į Moterys apie vyrus
|
|