Jūsų mėgstamiausia kačių veislė

Re: Jūsų mėgstamiausia kačių veislė

Standartinė vijune 2010 Vasario 23, 15:23, Atsakymo numeris: #40945

Nesu labai didele kaciu myletoja,o tuo labiau zinove ;) Bet vaikai priprase laikyti namie Persa.Na labai grazus ir idomus gyvunas,bet plauku kiek!!!Labai as ji myliu,jau kaip seimos nari,bet jeigu dabar reiketu spresti ar isigyti toki plaukuota katina,tai labai labai pagalvociau...
vijune

Standartinė chitta 2010 Kovo 17, 12:18, Atsakymo numeris: #42390

Alisa_ rašė:Myliu Dono sfinksus. Nors teko laikyti nemazai skirtingu veisliu kaciu, isigyjus Dono sfinkse, daugiau jokiu kitu nesinori :oops: Mane ypac zavi sios veisles kaciu suniskas charakteris - mano kate urzgia, jei kas nepatinka, sekioja visur is paskos, uodega vizgina ir puikiausiai sutaria su mano suniu. Yra labai kompaneiska, jei yra sveciu, butinai pasedes visiems ant keliu, ypac uzsirops ir isitaisys pas tuos, kuriems ji nepatinka :lol:

Tokie: http://lt.donsphinx.com/?Kaciukai:Kaciu ... u_veislyno
;)
chitta
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2010 Kovo 17, 12:19

Standartinė Svečias 2011 Lapkričio 07, 12:55, Atsakymo numeris: #83013

Patinka -selkirk rex kaciu veisle dar nauja Lietuvoje,siu kaciu lb.grazus garbanotas kailiukas,kaip eriuku :) dar patinka britu ilgaplaukes baltos spalvos lb grazios kates :) jei neturetume dvieju sunu tikrai sias kates auginciau :)
Svečias

Standartinė Nufasx 2012 Sausio 04, 22:11, Atsakymo numeris: #85426

Sveiki visi,
Norėčiau paprašyti kai nueitumėte i šią nuoroda ir pažiūrėtumėte į šį miela haskio rūšies šuniuka ir paspaustumėte like. :)
Nepamirškite ir pasidalinti šią nuorodą ir su draugais. :))
Ačiū jums :))
[url][/url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=334959099867352&set=o.227427153998800&type=1&theater[url][/url]
Nufasx
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Sausio 04, 22:11

Ankstesnis

Grįžti į Gyvūnėlių mylėtojams