|
|
|
jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metu
40 pranešimai(ų) • Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metudar beveik ne karto neteko nusivilt isskyrus ta atveji kai nuotraukoj buvo vienas zmogus o realybej panasu kad kitas
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metukad moterys pameluoja amziu dar suprantama, bet kad vyrai ne tik amziu, bet ir ugi meluoja,tai jau per daug
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuman nepatinka, kai apsimeta, kad yra verslininkas, o ateina i pasimatyma toks ubagas, kuris tik ir ziuri, kaip cia kuo pigiau issisukus ir dar sekso dykai gavus.
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metu
Žodžiuose yra tiesos. Ne sėdėti įmirkus į pc, o suradus eiti ir pažindinsit prie arbatos puodelio. Taip daugiau paieškų galima bus padaryti kol atsiras tasai kurio ir reikia Dažnai nuvilia merginos komunikabilumo trūkumas, tenka visada "traukti" O ir sumanumas tik prie pc ar telefono ekrano būna. Bet tikrai pilna panelių kurios būna žavios, mielos gražios. jai tu iš Kauno, aš vis dar tavęs laukiu
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuteko nueit i kelis pasimatymus
bet buvo ir maloniu akimirku,buvo... zodziu,visokiu yra,tiek vyru,tiek ir moteru
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuman irgi tiek tų pasimatymų buvo.. dabar net juokas ima - ir sėkmingų ir juokingų. Ir pasibaigusių draugyste ir nutrūkusių po pirmo susitikimo - mano arba jo iniciatyva...
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuBaisi smarvė iš neskalbtų kojinių ir riaugėjmas ne vietoje ir ne laiku sugadino pirmąjį susitikimą.
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metu
oho,neisivaizduoju tokios smarves
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuman tai ystrigo labiausiai paskutinis pasimatymas, kuris pamoke, kad nepasiziurejus i foto, geriau nerizikuot
Re: jusu dazniausi nusivilimai 1 susitikimo metuO man tai buvo taip,kad susirašinėjau,bendravau kaip ir normaliai,vaikinas buvo įsimetęs vieną foto,o kai atėjau į susitikimą, tai norėjosi vos ne apsisukus bėgti, nes buvo mažesnis už mane, tikrai bent 5 metais vyresnis,nei,kad nuotraukoje, bet iš mandagumo į kavinę nuvažiavau...kas po to pasirodė dar didesnė klaida
Nes tas ieškotojas,kalbėjo vien apie save,o aš kaip ir nefigūravau pokalbyje
40 pranešimai(ų) • Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|