ren.l 2008 Gruodžio 13, 16:49, Atsakymo numeris: #5538
Pagal karcia patirti zinau, kad vienisai moteriai reikia moketi daryti viska paciai. Nors didelio skirtumo ir nebuvo kai buvau ne viena, t.y. turejau seima.
Ar cia man taip pasitaike, ar as nesugebu gyvent seimoj, bet man nesuprantamas toks dalykas, kad vyras nesusipranta, kad reikia ka nors pataisyt, padet ir pan. Tiesiog paprasydavau, bet nesulaukus reakcijos darydavau viska pati.
Tikrai nebeprasydavau ko nors antra karta, nes man nesuprantama, kaip issilavines apsiskaites vyras nesuvokia elementariausiu dalyku, kaip pareigos namie.
Ir atleiskit, niekaip nesuprantu tu moteru, kurios nuolat savo vyrams zyzia : pataisyk ciaupa, isnesk siuksles ir pan.
Juk visi mes esam pilnameciai ir uz save atsakantys zmones, todel sakyti ka daryti, o ko ne man atrodo mazu maziausiai vaikiska
-
ren.l
-
VIP 2009 Sausio 04, 11:41, Atsakymo numeris: #9427
nu ne viską gali mokėti moterys ir vyrai....pažįstu vyriškį,kuris nu nėra technikos žmogus nors tu ką:sugedo mašina-jis į autoservisą;reikia surinkti kokį baldą-jis kviečiasi pažystamus meistrus,bet virtuvėj prie puodų-asas,virtuozas.Aš pati galiu atlikti vidaus apdailos darbus,bet tikrai nemoku pakeisti mašinoj tepalus,ar pakraut akumuliaroriaus.Tokius darbus atlikti kviečiuosi pažįstamą meistrą,atsilyginu pinigais,o kartą padovanojau pačios megstas šiltas pirštines ir kojines....visada galima rasti bendrą kalbą,jei neturi kitų užmačių.
-
VIP
-
soffi77 2009 Vasario 16, 20:07, Atsakymo numeris: #13196
Gyvenimas privercia ismokt visus darbus paciai daryt, gal leciau, gal ilgiau viskas uztrunka. Galima ir remonta pasidaryt paciai. Aisku, jei rimtesni darbai pvz masinos remontas, vonia uztemt i koki n-ta auksta sunkiau, bet tam yra ivairios tarnybos. Pilni laikrasciai skelbimu, tik kita problema, tam pinigu reik nemazai turet.
-
soffi77
- Pažengęs dalyvis
-
-
Auksinė darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Sausio 22, 12:41
Svečias 2009 Vasario 16, 20:18, Atsakymo numeris: #13198
Llaume rašė:Jus esate vienisa. IR NETIKETAI jus istiko beda su kuria nelabai galite susidoroti pati, Pvz.: nuleido masinos rata, pramuse benzino baka ar pan. Kaip sprendziate tokias problemas, i ka kreipiates pagalbos? Lyg ir gerai jauciuosi gyvendama viena, bet labai sutrinku ir pasigendu rupestingos antros puses tokiose situacijose. Prasau pasidalinkite savo patirtimi...
Naaa mano drauges skambina man... o pas jus nera draugu kurie galetu padeti tokioje situacijoje?
-
Svečias
-
ernesssta 2009 Vasario 16, 22:06, Atsakymo numeris: #13201
kai jau tikrai prireikia vyriškos rankos, tai ir kreipiuosi į kokį draugą pagalbos  o ką darysi... nors kokį varžtą atsukt, vinį įkalt tai ir pati galiu. nelabai jau dažnai tos pagalbos ir prireikia  daug ką pati galiu.
-
ernesssta
- Pažengęs dalyvis
-
2009 Gegužės 05, 18:53
samantta 2009 Rugpjūčio 16, 23:13, Atsakymo numeris: #30307
ren.l rašė:Pagal karcia patirti zinau, kad vienisai moteriai reikia moketi daryti viska paciai. Nors didelio skirtumo ir nebuvo kai buvau ne viena, t.y. turejau seima. Ar cia man taip pasitaike, ar as nesugebu gyvent seimoj, bet man nesuprantamas toks dalykas, kad vyras nesusipranta, kad reikia ka nors pataisyt, padet ir pan. Tiesiog paprasydavau, bet nesulaukus reakcijos darydavau viska pati. Tikrai nebeprasydavau ko nors antra karta, nes man nesuprantama, kaip issilavines apsiskaites vyras nesuvokia elementariausiu dalyku, kaip pareigos namie. Ir atleiskit, niekaip nesuprantu tu moteru, kurios nuolat savo vyrams zyzia : pataisyk ciaupa, isnesk siuksles ir pan. Juk visi mes esam pilnameciai ir uz save atsakantys zmones, todel sakyti ka daryti, o ko ne man atrodo mazu maziausiai vaikiska
Tuomet kam reikalingas toks vyras, kuris pats nesusipranta, ką jam reikia namie padaryti, o už jį viską padaro moteris, nes ji per daug suaugusi, kad jo paprašytų? Kam apskritai reikia tokių santykių? Priešingai, suaugę žmonės žino, kad toli gražu ne visi supranta,ko iš jų nori antroji pusė. O kai jų pagaliau paprašo atlikti vieną ar kitą buitinį darbą tos moterys, kurios manė, kad vyrai "patys turi žinoti, ką reikia padaryti' - tie vyrai nustemba - kodėl ji anksčiau jam aiškiai to nesakė?
-
samantta
-
Svečias 2009 Rugpjūčio 17, 11:45, Atsakymo numeris: #30319
Net susimasciau. Sena akumuliatoriu ismeciau, nupirkau nauja. Ekonomiskai nenaudinga pirkti pakroveja ir bandyti pakrauti(diskutuotina bet). Karta patys pardavejai pakeite. Skalbenke, nu bet prikolas. Tipo jei sugestu mobilus ar telikas taip iseina irgi reikia moketi remontuoti?! Tam tikri daiktai tarnauja tam tikra laika. Pakeisti automobiliui tepalus  atsisedi i automobili nuvaziuoji i servisa ir pakeista. Tiesa pasakius nepamenu kada asmeniskai keiciau tepalus automobiliams. swx
-
Svečias
-
IsDebesu 2009 Rugpjūčio 17, 11:49, Atsakymo numeris: #30320
reikia tu vyru pagalbos ir pastoviai... gerai kad atsiranda daug maloniu vyru kurie pasisiulo padet ...
-

IsDebesu
- Pažengęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
2010 Vasario 03, 22:32
Svečias 2009 Rugpjūčio 17, 12:51, Atsakymo numeris: #30324
gyventi be vyro visai gerai, bet labai baisu, kai ištinka visokios buitinės techninės pagalbos. pavz. mano namuose seniai praleidžia čiaupas, pati pakeisti negaliu, nes namie negaliu užsukt vandens, reikia kažkur kažkokio žmogaus ieškot... dujinę irgi reikia pakeisti, bet vėl - pati bijau ir liestis, o jokio draugo vyro neturiu. pažįstamų nepaprašysi, turbūt lengviau ką nors gatvėj prikalbintum:( taip, šiais atžvilgiais tikrai liūdna.
-
Svečias
-
bruke 2009 Rugpjūčio 17, 13:25, Atsakymo numeris: #30325
Llaume rašė:Jus esate vienisa. IR NETIKETAI jus istiko beda su kuria nelabai galite susidoroti pati, Pvz.: nuleido masinos rata, pramuse benzino baka ar pan. Kaip sprendziate tokias problemas, i ka kreipiates pagalbos? Lyg ir gerai jauciuosi gyvendama viena, bet labai sutrinku ir pasigendu rupestingos antros puses tokiose situacijose. Prasau pasidalinkite savo patirtimi...
labai pazistama situacija:) kad ir siuo metu,reik kraustyti viska is namu,darytis remontus ir panasiai visokiu darbu pilna. Pinigu siuo metu neper daugiausiai. Kas padeda, tai prasau tevo pagalbos. Kartasi pazistamu draugu. Esu susidurusi su tokiom situacijom, jog tu draugu moterys ar drauge uzpavydi, tai net kartais vengiu kazko prasyti. Esu toks zmogus, kad prie svetimu vyru nelendu ir neuodu jokiu uzuomini, visada stengiesi kazkuo kitu atsiligyginti, ar pinigais ar daiktais ar siaip mano paslaugos reiketu. Bet man asmeniskai, prasyti labai sunku, nes jautiesi isipareigojus. Zinau kad tai kvaila, bandau dar susidraugauti su sia savo savybe. Uztai stengiuosi daug ka ismokti pati. O isvada tokia: reikia vyra susirasti, ir ne del to kad jis uz mane viska daryti, o tiesiog kartais reikia si tikruju bent vyrisko patarimo, o veiksmus galima ir kitaip susiplanuoti. Aisku ne tam vyras ieskomas, jis reikalingas aukstesniems tikslams:) neisizeiskit tik vyriskiai:) bet moteriai kartais geriau gyventi vienai nei su belekuo, ar su tuo kuriam tu nieko nejauti. Nei kito nekankini nei pati saves.
-
bruke
- Pažengęs dalyvis
-
-
Darnipora narė
2012 Sausio 01, 18:19
Grįžti į Kitos temos
|
|