Jake ir kiti apsišaukėliai

Jake ir kiti apsišaukėliai

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 18, 15:09, Atsakymo numeris: #74082

Mielsios damos, jaučiu pareigą jus perspėti. Šiaip darnipora.lt svetainė mane tikrai džiuginą ir čia esu bent jau kol kas susiradusi ne vieną simpatingą vyrą sielos draugą, bet ir čia, kaip ir visur, esti visokių apsišaukėlių. Jei jums rašys atseit vyrai iš užsienio siųsdami anglų ir lietuvių tekstą su nurodytu elektroniniu paštu arba apie juos informuokite svetainės administraciją arba tiesiog trinkite laiškus. Tai baisūs vagys iš Nigerijos, tiksliau moterys ar koks ten velnias, kurios apsimeta turtuoliais ir vėliau bando išvilioti pinigus. Manęs vos neužkabino, nes deja neslępsiu, ieškau laimės ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Bet susirašinėjant nepakibkite: 1. su google translate užsieniečiai nerašo, 2. normalūs žmonės neprašo pervesti pinigų, 3. stebuklų nebūna, tad netikėkite pasakomis. lauk visus, kurie iš JAV ir iš Seneglo :evil:

Ačiū už dėmesį!
Svečias

Re: Jake ir kiti apsišaukėliai

Standartinė deepsorrow 2011 Balandžio 18, 23:03, Atsakymo numeris: #74090

Svečias rašė:Mielsios damos, jaučiu pareigą jus perspėti. Šiaip darnipora.lt svetainė mane tikrai džiuginą ir čia esu bent jau kol kas susiradusi ne vieną simpatingą vyrą sielos draugą, bet ir čia, kaip ir visur, esti visokių apsišaukėlių. Jei jums rašys atseit vyrai iš užsienio siųsdami anglų ir lietuvių tekstą su nurodytu elektroniniu paštu arba apie juos informuokite svetainės administraciją arba tiesiog trinkite laiškus. Tai baisūs vagys iš Nigerijos, tiksliau moterys ar koks ten velnias, kurios apsimeta turtuoliais ir vėliau bando išvilioti pinigus. Manęs vos neužkabino, nes deja neslępsiu, ieškau laimės ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Bet susirašinėjant nepakibkite: 1. su google translate užsieniečiai nerašo, 2. normalūs žmonės neprašo pervesti pinigų, 3. stebuklų nebūna, tad netikėkite pasakomis. lauk visus, kurie iš JAV ir iš Seneglo :evil:

Ačiū už dėmesį!

Elementariausia scamo forma, nebutinai vienas konkretus vardas(Jake), jų sugeneruoja begales - visi laiškai su lietuvišku ir anglišku tekstu, be nuotraukos, su neatitinkančiais prierašais aš jūsų profilį peržiurėjau ten ir ten, su teiginiais retai naudoju šia svetainę todėl parašyk man į tokį ir tokį el paštą, visus juos galit iškart mest į šiukšlinę. Sorry kad nuvilsių užjūrio "princų" besidairančias moteris. :twisted:

P.S. nekreipkit dėmesio į tai kad dažnai būna nariai auksiniai, jei turinys panašus į aukščiau paminėtą, žinot ką daryt
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 19, 16:42, Atsakymo numeris: #74094

Tokie laiskai taip pat sekmingaio vyrams eina. Net sekmingiau, kai palyginu savo ir draugo anketas 1:10 jo naudai :lol:
Svečias

Standartinė deepsorrow 2011 Balandžio 20, 19:10, Atsakymo numeris: #74100

Svečias rašė:Tokie laiskai taip pat sekmingaio vyrams eina. Net sekmingiau, kai palyginu savo ir draugo anketas 1:10 jo naudai :lol:

Tikrai taip ir visiškai nesvarbu, kad tu pasirinkęs ieškoti tik LT bet gauni iš Alžyro, Australijos ar dar velniai žino kur - plati ta Lietuvėlė plati :twisted:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Zhivile 2011 Rugpjūčio 05, 08:24, Atsakymo numeris: #78018

Man tas Jake, gen Alcortt ar koks nustojo rases, kai paklausiau, ar is kalejimo raso
Zhivile
Pradedantysis dalyvis

2011 Spalio 21, 10:30

Grįžti į Moterys apie vyrus