|
|
|
Išlieti pykčiui
19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Išlieti pykčiuiPagalvoję, šiek tiek pastebėję visas forumo diskusijas, pasitarę nusprendėme atidaryti šia diskusiją išlieti pykčiui. Ji skirta tam, kad būtų kur nuleisti garą - pasipykti, pasirieti. Galbūt tuomet kitose temose pavyks bendrauti gražiau, pagarbiau ir diskutuoti, o ne žūt būt kišti savo nuomonę.
Re: Išlieti pykčiuiTai vat,praėjo 10 valandų ir nieks bartis neatėjo....
Re: Išlieti pykčiuiKad nera su kuo... Siaip-mielai pasibarciau.
Re: Išlieti pykčiuiO aš tai galiu piktai pasisakyti apie forumo moderatorius - užuot kūrę kažkokias temas :išlieti pykčiui", geriau valytų visokius spamerius. O gal sukurkite temą "spamui"?
Re: Išlieti pykčiuiMan nepatinka, kai vietoje komentarų leidžiamas ir netrinamas:
1. visoks šlamštas, 2. prašymai sudalyvauti apklausose, 3, reklamos, 4. vietoje savo nuomonės sudėti ilgiausi straipsniai (manau, kad tiesiog pakaktų nuorodos į juos), 5. kažkokių nežinomų slaptų veikėjų rašliavos nevalstybine kalba. Po visų šitų forumo užgriozdinimų aplamai nebesinori ten ir belįsti kartais. Tai mano nuomonė, gal kas mano visai priešingai...
Re: Išlieti pykčiuiLabai sutinku.O kad kas pasibara,tai dar smagiau (be užgauliojimų,žinoma)Visada labiau domina kai susikerta kelios prieštaringos nuomonės,nei pritarimas su visažinančio tonu.Tas standartinių protingų svetimų frazių dalinimas pokalbį tik pabaigia.
Re: Išlieti pykčiuiNenoriu nieko įžeisti, bet aš, kai tik pamatau, kad cituoja ištisus straipsnius, tai to autoriaus išvis neskaitau. Neturiu tam nei laiko, nei noro, nes literatūros ir pati pakankamai pasiskaitau, kai iškyla reikalas. Man įdomu asmeniška kito žmogaus nuomonė, o ne citatos. O dar po kurio laiko išvis nebeskaitau to komentatoriaus, nes pradeda atrodyti, kad jis savo minčių ir nuomonės visai neturi...
Atleiskit, jei įžeidžiau...
Re: Išlieti pykčiui
"Laukine vysnia", kodel laukiam barimosi P.S. Yra viltis, kad prarasta ne viskas.
Re: Išlieti pykčiui
Vakarėja, esi tikra šlykštynė su savo įkyria reklama, kurios prikišai kur galėdama!!! O dar šlykštesni tie tavo atsiprašymai SORRY, KAD TRUKDAU - jie MELAGINGI, nei jei tikrai gailėtumeisi, kad trukdai, o TRUKDAI IŠ TIESŲ, tai neplatintum tos savo reklamos. Vien dėl tavo įkyrumo praradau norą toje reklamuojamoje apklausoje dalyvauti. Siūlau DP komandai ištrinti tuos reklaminius komentarus iš visų temų, išskyrus "Lietuvos aktualijas" - ten, manau, gali visi reikštis, jei randa kokį svarbų Lietuvai reikalą. -dainelė-
Re: Išlieti pykčiuiAš tai siūlau moderatoriams padaryti apklausą, kam nepatinka į forumą patenkantys visi šitie siūlymai sudalyvauti apklausose ir kitas šlamštas. Esant daugumai, trinti viską be pasigailėjimo...
19 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|