Ieskau gero, rimto vyro?

Ieskau gero, rimto vyro?

Standartinė jelena83 2012 Sausio 26, 20:30, Atsakymo numeris: #86475

Ar atsirastu pagaliau siam gyvenime ir man koks skirtas vyras? Jei esi geras, rimtas vyras, galeciau dar vardinti ir vardinti:) Jei as tau patinku, ir esi tas mano vienintelis, parasyk i privata, lauksiu:)
jelena83
Pradedantysis dalyvis

Auksinė darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 14, 21:28

Reklama

Re: Ieskau gero, rimto vyro?

Standartinė Tikra moteris 2012 Sausio 26, 21:40, Atsakymo numeris: #86480

Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.
Tikra moteris

Standartinė one 2012 Sausio 26, 22:06, Atsakymo numeris: #86481

Tikra moteris rašė:Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.

o kodėl jūs niekada negalvojate apie visai kitokią alternatyvą....pvz. moterį....na, nebūtina ten lesbiete būt, bet kartu gyvent būtų daug linksmiau ir įdomiau...o be to jų didesnis pasirinkimas.... :roll:
one
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 18, 11:31

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 22:42, Atsakymo numeris: #86483

one rašė:
Tikra moteris rašė:Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.

o kodėl jūs niekada negalvojate apie visai kitokią alternatyvą....pvz. moterį....na, nebūtina ten lesbiete būt, bet kartu gyvent būtų daug linksmiau ir įdomiau...o be to jų didesnis pasirinkimas.... :roll:

DURNE :evil:
Man atrodo labai tiktu kartu gyventi Deepsorrow su tuo lopu Bestabdziu.Gal Deepsorrow ta mulki ismokytu tikru vyru buti :shock:
Svečias

Standartinė Upytė 2012 Sausio 26, 22:46, Atsakymo numeris: #86484

:lol: smaginasi moterytės :mrgreen:
Aš, kadangi esu daužta, galvoju, kad visi žmonės yra geri i t.t ir t.d.
Bet kiekvienam savo... jei dar mano žmogus tebėra gyvas, tai mudu būtinai susitiksim ... :mrgreen:
Upytė
Pažengęs dalyvis

2012 Balandžio 05, 10:54

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 22:53, Atsakymo numeris: #86488

Upytė rašė::lol: smaginasi moterytės :mrgreen:
Bet kiekvienam savo... jei dar mano žmogus tebėra gyvas, tai mudu būtinai susitiksim ... :mrgreen:

o kas tau i galva dave? Buvusysis? uz neistikimybe?
Svečias

Standartinė Upytė 2012 Sausio 26, 23:02, Atsakymo numeris: #86490

Svečias rašė:
Upytė rašė::lol: smaginasi moterytės :mrgreen:

o kas tau i galva dave? Buvusysis? uz neistikimybe?

neteko tokios laimės ragauti ... O būti neištikimai yra didelis menas... tik pagalvokite, kaip sunku yra meluoti namiškiams, sugebėti niekam nekristi į akis su meilužiu ... kur dėti meilužio dovanas ... o jei dar išvažiuoti poilsiauti su meilužiu... Ne kiekviena šitaip sugeba ...
Upytė
Pažengęs dalyvis

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 23:11, Atsakymo numeris: #86491

Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma :lol: O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti :lol: Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus :lol: Zaprasta :lol: :lol: :lol:
Svečias

Standartinė Upytė 2012 Sausio 26, 23:29, Atsakymo numeris: #86492

Svečias rašė:Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma :lol: O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti :lol: Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus :lol: Zaprasta :lol: :lol: :lol:

:D žaviuosi tokiais gabumais :D bet jau kam neduota tai neduota ... mano vyras ir sijonus mano buvo suskaičiavęs ir tų sijonų be jo žinios nelabai nusipirkdavau ... keista ar ne ?
Upytė
Pažengęs dalyvis

Standartinė Svečias 2012 Sausio 26, 23:50, Atsakymo numeris: #86493

Upytė rašė:
Svečias rašė:Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma :lol: O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti :lol: Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus :lol: Zaprasta :lol: :lol: :lol:

:D žaviuosi tokiais gabumais :D bet jau kam neduota tai neduota ... mano vyras ir sijonus mano buvo suskaičiavęs ir tų sijonų be jo žinios nelabai nusipirkdavau ... keista ar ne ?

nu nesamone toki vyras turet,kur viska skaiciuoja... gerai,kad ji metei. Toki vyra per borta ir ieskok normalaus. Tu gi moteris po velniu, ne valkata kokia :)
Svečias

Kitas

Grįžti į Internetinės pažintys