|
|
|
Ieškau Draugės- kompanjonės
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
Ieškau Draugės- kompanjonėsLabas, merginos, norėčiau susipažinti su panašia į save moterimi leisti turiningam laisvalaikiui. Mėgstu lankytis parodose, teatruose, įvairiuose renginiuose, išvykti į gamtą prie ežero, pasėdėti kavinukėje su puodeliu kavos ir paklausyti gyvos muzikos, pasivaikščioti po Vilniaus senamiestį ar parką, nuvažiuoti prie jūros, skaityti protingas knygas ir apie jas padiskutuoti ir t.t.... Man 36 metai, turiu aukštąjį išsilavinimą, dirbu, esu išsiskyrusi, auginu paauglį sūnų . Taip jau atsitiko, kad viską, ką turiu, teko susikurti pačiai, todėl draugėms daug laiko neturėjau, be to visos yra ištekėjusios ir laisvalaikį leidžia su vyrais, darbe- didelė konkurencija, tad nuoširdaus bendravimo mažai galima tikėtis. Tad pasigendu kompanijos. Merginos, kurioms reikia kompanjonės, parašykite- laukiu. jolantairpavasaris@ gmail.com
Re: Ieškau Draugės- kompanjonės
Re: Ieškau Draugės- kompanjonėsDRAUGAI IGYJAMI PER DAUG METŲ JIE ĮGYJA JŪSŲ PASITIKĖJIMA OJŪS JŲ KITAIP JIE NE DRAUGAI O TIK GERI PAŽYSTAMI.DRAUGAI TAI NE SEXO PARTNERIAI JUOS SIEJA TIK PLATONISKI RYSIAI ,JEI YRA KITAIP TAIGAL JIE DAUGIAU NEGU DRAUGAI NEZINAU PORA VADINT NELABAI DAR O NĖR GRAZAUS LIETUVIŠKO ZODZIO.
Re: Ieškau Draugės- kompanjonės
Vyras tik draugas merginai būti negali, nebent jis yra brolis, sesers vyras ar buvęs sutuoktinis. Mus supa šimtai pavyzdžių, tai įrodančių.
Re: Ieškau Draugės- kompanjonėsNetiesa, turiu draugu ir vyru, ir tikrai nesieja ir nesiejo joks sexas. Vienas draugas yra virs 10m. susipazinau net pries vestuves, jis ir vestuvese dalyvavo ir mano skyrybose mane palaike, diskutuojam ivairiomis temomis, daznai net apie jo merginas, jausmai abipusiai kaip broliui (su broliu jei nesi iskrypus juk nemiegi)
O autore teisingai sugalvojo tema.
Re: Ieškau Draugės- kompanjonėsGerai turėti ir vyrų - draugų, ir moterų. Nes tos draugystės labai skirtingos būna. O su vyrais išties galima būti draugais ir be jokio sekso, na tokiais sielos draugais, nors tai nėra dažna. Aš turiu tokius kelis, išlikusius dar nuo studijų laikų ir man jie labai mieli.
O dėl kompanijonių - būk kantri ir jei norėsi, tikrai surasi čia ką nors sau tinkamo, juolab Vilniuje gyveni. O gal ir į gražią draugystę tai ateityje peraugs.
7 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 1
|
|