Herpeso gydymas

Re: Herpeso gydymas

Standartinė Svečias 2011 Birželio 07, 20:36, Atsakymo numeris: #75839

o gal kas susidure ir gali patarti kaip gydyti nagu grybeli? man labai reikia pagalbos ir jusu patarimu...
Svečias

Reklama

Standartinė Laukinegele 2011 Birželio 24, 21:59, Atsakymo numeris: #76535

Svečias rašė:o gal kas susidure ir gali patarti kaip gydyti nagu grybeli? man labai reikia pagalbos ir jusu patarimu...

Kreipkis į dermatologą, nes kuo ilgiau nebus paskirtas tinkamas gydymas, o ne šiaip užkalbėjimai ar neaiškios kilmės tepaliukai, tuo sunkesnė eiga laukia. Jei tai tikrai grybelis,paskirtų sisteminius priešgrybelinius vaistus, specialų nagų laką lengvesnei formai, kartais prireikia nagų rovimo (tai nėra taip baisu,kaip gali skambėti,nagas atauga gana greitai,o ligos nebelieka :) ). Sėkmės kovojant su grybu.
p.s. būtina labai gera higiena ir saugojimas namiškių, nes jis labai užkrečiamas !!
Vartotojo avataras
Laukinegele
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Spalio 07, 17:09

Standartinė Svečias 2011 Spalio 04, 12:30, Atsakymo numeris: #81209

Moksliuke rašė:ei, zmones atsiliepkit, duokit patarima kaip isgydyti ta neleiminga herpesa :)

Pabandykite vitaminini tepaliuka. Jis kainuoja visai nedaug.Vaistineje,toks mazas paketelis,kaip testeris. Man labai padeda. Dar esu kazkur skaiciusi,kad yra vaistazoles,kuriso isvis isgydo,bet neberandu kur uzsirasiau..:((
Svečias

Standartinė Zygfrid 2011 Spalio 04, 15:34, Atsakymo numeris: #81213

Herpeso gydymas tais brangiais vaistais- pinigai vejais. Gali isvis negydyti- pats pranyks.
Vartotojo avataras
Zygfrid
Veteranas

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gruodžio 24, 16:43

Standartinė Svečias 2011 Spalio 04, 23:11, Atsakymo numeris: #81249

Nulupu ta herpeso sasa nafig ir patepu streptocido milteliais. Visa laika jais zaizda padengta, taip greitai uzgyja.
Svečias

Standartinė Voveriukste 2011 Spalio 05, 05:41, Atsakymo numeris: #81260

Svečias rašė:Nulupu ta herpeso sasa nafig ir patepu streptocido milteliais. Visa laika jais zaizda padengta, taip greitai uzgyja.

Na taip, visuomenės išsilavinimo lygis... O tu bent žinai,ką tas streptocidas daro ir ką gydo?
Voveriukste

Standartinė Svečias 2011 Spalio 05, 10:07, Atsakymo numeris: #81266

Voveriukste rašė:
Svečias rašė:Nulupu ta herpeso sasa nafig ir patepu streptocido milteliais. Visa laika jais zaizda padengta, taip greitai uzgyja.

Na taip, visuomenės išsilavinimo lygis... O tu bent žinai,ką tas streptocidas daro ir ką gydo?

Zinau, kad jis vienintelis man padejo. Daug geriau uz visokius vaistininku rekomenduotus tepaliukus
Svečias

Standartinė Voveriukste 2011 Spalio 05, 13:29, Atsakymo numeris: #81271

Svečias rašė:
Voveriukste rašė:

Zinau, kad jis vienintelis man padejo. Daug geriau uz visokius vaistininku rekomenduotus tepaliukus

Žmonės ir kokią rožę tiki,kad ožkų mėšlo ekstraktas gydo, nors iš tikrųjų įvyksta savaiminis pagerėjimas...
Voveriukste

Standartinė Svečias 2011 Spalio 05, 15:22, Atsakymo numeris: #81272

Tai zinoma, tik brangus ir labai brangus vaistai gydo, o pigus ne. Geriausiai gydo tie, apie kuriuos daugiausia reklamos. :idea:
Svečias

Standartinė Lora 2011 Spalio 19, 10:27, Atsakymo numeris: #82021

sakykit, o jei herpes (ant lupos) jau sausas (na gal 3-4diena), siek tiek pasidenges sasu, ar yra tikimybe uzsikresti besibuciuojant? arba lytiskai, jeu buvo daromas oralinis? kaip galima apsisaugot, apsidraust po neatsargiu santykiu? vienur raso kad herpes atsiranda staiga, kitus, kad po 4-5 dienu po "kontaktu su herpiu" - kaip yra is tikruju? kuo vertetu pasitept, kad apsidraust.
Lora

AnkstesnisKitas

Grįžti į Sveikata