|
|
|
Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Per balių susipažinau su nerealiu vaikinu, ir jis man neišeina iš galvos
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Viskas priklauso tik nuo jusų. Jei jums aplinkos diktuojama nuomonė (ar rašyti, ar ne) yra tokia svarbi, tai laukite, kankinkite save spėlionėmis. Tačiau jeigu tikrai norite - parašykite, juk nieko neprarasite. Beje, aš, kaip vaikinas, į tokį merginos parašymą žiūrėčiau tik teigiamai.
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Rašyk ir nesuk galvos gražu tai ar ne. Labiausiai kankina nežinia, o parašiusi ir nesulaukusi jokios reakcijos žinosi, kad nebeverta nieko tikėtis iš jo ir ramiai galėsi žvalgytis naujos simpatijos, tačiau gali būti ir taip, kad tavo telefono jis dėl kažkokių priežasčių nebeturi ir todėl neparašo, tad iniciatyva bus labai vietoje ir laiku
Visur juk šaukiam apie vyrų ir moterų lygybę, tad kokios gali būti abejonės, kam pirmam rodyti iniciatyvą
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Man grazu:)
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Saikingai rodyti iniciatyva reikia, esame žmonės, žodžius daug lengviau suprasti nei ženklus
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Jo bet reikia ja visdėlto parodyt nors moterys dažnai ja ir rodo tik savo kalba dažniausiai manierų ir judesIo!
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?jei atvirai rodai- negrazu, jei slaptai- grazu. kaip bebutu, rodyti iniciatyva daznai apsimoka
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?rasyk ! butinai parasyk ! Taciau jei netrasys-neikyrek.
Re: Ar gražu panelei pirmai rodyti inicityvą?Manau, kad verta bandyti laimę
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|