|
|
|
Gimtadieni viena
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Gimtadieni vienaVakar buvo mano gimtadienis. Sulaukiau keliolikos skambuciu sus veikinimais, o vakare grizau i savo nuomuojama buta ir ziuriu, kad esu viena. Labai ironiska, bet nieko ir nesitikejau,, o nepaisant to nusipirkau gimtadienio torta. pasileidau Dzordanos daina, atsiriekiau torto gabaliuka, suvalgiau ir nuejau miegoti. Ne, meluoju, pries tai issiverkiau. Kai turejau vyra, apleidau daugeli draugu. kai netekau vyro, liko tustuma, uzsidariau savyje, o dabar, bijau sau prisipazinti, kad noreciau jau buti zmoniu buryje, o negaliu, nes nieko nera salia. va tokia mano ispazintis, gal sulauksiu atgarsi, gal kqas supras, gal pasmerks... Visvien dabar lengviau, isklojau, kas gulejo ant dusios.
Re: Gimtadieni vienaO kodėl apleidote draugus, kai turėjote vyrą? Manėte, kad jis bus jums ir saulė ir mėnulis, kad užtikrins amžiną laime ir pilnatvę?
Re: Gimtadieni vienapries kita gimtadieni,pakviesk visus tuos zmones, kurie tave dabar sveikino. pakviesk ir kitus, kuriuos noretum matyti. puse gal neateis, bet kazkas ateis is tu apleistu draugu.
tada beliks tik kartu torta valgyti. as jau pasimokiau. nera ko tiketis stebuklu, todel pries visas sventes, per kurias nenoriu sedeti viena, susirandu kompanija. isanksto! TIESA. JUK GALI PAKVIESTI JUOS ATEINANTI SESTADIENI ir suvalgyti dar viena torta linksmiau.
Re: Gimtadieni vienaSveiki ,Rudnosiuk mažiau ironijos matai žmogui negerai,ka galiu patart ogi nieko nes man tas pats, jus tai nors kas nors pasveikino o manęs tai niekas, nes nieks ir nežino kada mano gimtadienis tiksliau nerūpi prie to esu pripratęs tai gimtadienių ir nešvenčiu kam gadint sau nuotaika,esu prisiregistraves keliuose tinklapiuose tai ten rodo kada gimes tai gavau tokiu virtualiu pasveikinimų bet kas is to ,nesvenciu as tos dienos ir nesureikšminu taip kad nieko priprasit.arba privalot pakeist padėtį jei yra galimybė ir noras riktis jums.kaip sakoma yra toks posakis keisk ką gali pakeisti ir susitaikyk su tuo ko negali pakeisti, tik suprask skirtuma tarp siu dalykų.
Re: Gimtadieni vienaAnokia čia ironija, tai rimta, jei tik ieškoma atsakymų, kodėl žmogui negerai...
Re: Gimtadieni vienaIs tikruju, as suprantu sios temos autore....
Bet kaip kazkas cia minejo, geriau is anksto tuomet pasikviesti keleta draugu ir tikrai nebe viena svestum
Re: Gimtadieni vienaSu gimtadieniu!
Jei nieko nepakviesi, tai niekas ir neateis, net jei ir noretu. Dabar tapo nemandagu be kvietimo eiti. Taip, kad antras dublis. Imi telefona, kvieti ir sventi.
Re: Gimtadieni viena
Visiškai pritariu Su gimtadieniu
Re: Gimtadieni vienaSveikinu su GIMTADIENIU!
Puikiai suprantu ir puikiai zinau kaip jauties, nedaryk taip, neuzsisklesk savy, gyvenimas juk juda toliau, svesk savo gimtadieni ir butinai pasikviesk kitus, jei ne senus, tai bent naujus draugus, bent su viena(-u) drauge(-u) nueik pvz i kina, koncerta, paskui i kavine, na, bent kukliai pasilepink, bet jokiais budais neviena. O del apleistu draugu, juk niekas nedraudzia jiem paskambint ir sakyt, "ei, atlekti pas mane, svesim gimciu!", Tavo fraze man kiek nepatiko "...noreciau jau buti zmoniu buryje, o negaliu, nes nieko nera salia", beabejo nera ir nebus salia, jei ir Tu pati nebusi salia tu draugu, butent taip ir atitolsta draugai. As irgi praktiskai atitolau nuo savo vos keliu tikru draugu, nes per nelyg uzsisklendziau ir istisai dirbu lyg Hausas, o kai per savo gimtadieni trumpai stapteliu, apsidairius man irgi norisi verkti, bet neverkiu, nes praejo noras svesti ir pasidariau pernelyg saltas, taciau Tu, butent Tu visdar nori svesti gimtadieni draugu bury, jei nusipirkai torciuka ir verkei, jog esi viena, tagi nelauk, Tau pasitaisyt bus zymiai lengviau nei man. P. S. jei noretum daugiau pasipasakoti, parasyk man, susirasi mano anketa. Dar karta su GIMTADIENIU...
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|