Geriausias nuotykis mano gyvenime

Re: Geriausias nuotykis mano gyvenime

Standartinė Negi? 2009 Sausio 22, 14:46, Atsakymo numeris: #10940

Negi, berniukai ir mergaitės, jūsų geriausi nuotykiai - tik seksualiniai?? :shock: :?
Negi?

Reklama

Standartinė vilniete 2009 Balandžio 04, 21:38, Atsakymo numeris: #18196

Na...cia visi tik apie seksa..O as jau norejau papasakoti apie savo nuotyki, kuris iki siol gyvas mano sirgyje. Ir manau, kad prisiminsiu ji visa gyvenima. Jau praejo beveik du metai..... Ir tai visiskai nesusije su seksu. Na, nesakau, kad nebuvo potraukio:) Tiesiog susipazinau klube su nuostabiu vaikinu ir mes praleidome nuostabia nakti kartu. Ir nebuvo jokio sekso, jeigu jau apie tai pagalvojote:) Sokome, linksminomes, kalbejomes, vaiksciojom po naktini Vilniu. Gaila, kad jis turejo isvaziuoti. Abu supratome, kad nieko ateity tarp musu nebus. Bet viskas buvo nuostabu. Jis toks, galbut, kokio noreciau, kaip vyro: mielas, svelnus, paslaugus, demesingas...
vilniete

Standartinė Leo 2009 Balandžio 06, 06:49, Atsakymo numeris: #18250

Automobilyje salia Kauno mariu. Prisitate policija, israse kvita uz automobilio statyma ant zoles. Turejau eit pas alpinkos apsauga baudos moketi:)
Turkijoje privaciam pliaze nakti. Ant gulto ziurint i vidurzemio jura. Kai uz nugaros vaiksciojo du apsauginiai ir garantavo ramybe. Iseinant pro vartus padave serveteliu ir paklause "are you finished?:":))
Jachtoje bandant ritma pataikyti i laivo siubavima:)
Prancuzijoje swingeriu kurorte, naktiniam klube kartu su keliais simtais kitu zmoniu.
Grupinio jau nebesuskaiciuoju kiek kartu...
Leo

Standartinė atsitiktinai uzklydes 2009 Balandžio 06, 12:44, Atsakymo numeris: #18262

Isimintiniausias nuotykis (gal todel, kad su mylimu zmogum) buvo toks: tada dar buvau neseniai susipazines su mergina, kuri mane po vieno sventes pasikviete pas save i namus. Gyveno name su tevais (kuriu tuo metu as dar nepazinojau ir nebuvau mates), kurie buvo isvyke i soda. Buvo vasara. Kadangi jos tevu namie nebuvo, isijungem muzikos kanala, pasileidom muzika ant viso garso ir pradejome isdykauti ant sofkutes... Po kurio laiko, staiga duru trenksmas virsuje (antram aukste) ir laiptais i pirma auksta lipancio tevo balsas "Kas cia bl per triuksmas?!" :lol:

Is shoko ishtiktos mimikos merginos veide supratau, kad taip buti neturejo, o is jos reakcijos per 0.000001s. supratau, kad dingti reikia "dabar!" ir kuo greiciau :D

Tad, pusiau skustas, pusiau luptas, toks nei apsirenges, nei nuogas, shoviau pro duris i vidini kiema ir perlipes tvora nudumiau kiemais :D
Juokingiausia tai, kad visa tai vyko jau paryciais, kai buvo pakankamai shviesu, o namas yra salia daugiabuciu, tad, reginys "vyturiams" buvo isties juokingas :lol: Po viso to juokinga buvo ir man paciam :lol:
atsitiktinai uzklydes

Standartinė sandryte39 2009 Balandžio 06, 15:56, Atsakymo numeris: #18271

ir visi nuotykiai seksualiniai,o kitokiu ir negirdet? :D
sandryte39
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gegužės 19, 07:31

Standartinė waliusha 2011 Lapkričio 25, 03:01, Atsakymo numeris: #83928

[quote="vilniete"]Na...cia visi tik apie seksa..O as jau norejau papasakoti apie savo nuotyki, kuris iki siol gyvas mano sirgyje. Ir manau, kad prisiminsiu ji visa gyvenima. Jau praejo beveik du metai..... Ir tai visiskai nesusije su seksu. Na, nesakau, kad nebuvo potraukio:) Tiesiog susipazinau klube su nuostabiu vaikinu ir mes praleidome nuostabia nakti kartu. Ir nebuvo jokio sekso, jeigu jau apie tai pagalvojote:) Sokome, linksminomes, kalbejomes, vaiksciojom po naktini Vilniu. Gaila, kad jis turejo isvaziuoti. Abu supratome, kad nieko ateity tarp musu nebus. Bet viskas buvo nuostabu. Jis toks, galbut, kokio noreciau, kaip vyro: mielas, svelnus, paslaugus, demesingas...[/quote
taigi tu svaigena jis tave padaryti norejo uz tat ir buvo toks padraugautum pamatytum kita puse. geriausi nuotykiai vienkartiniai padarei kas priklauso ir viskas svarbu kad abiem gera butu.o ne taip kad mane pagloste man sudreko bet zinokit nieko nebuvo,tai kam tada is viso rasyti,gal truputi perlenkiu bet tokia tiesa :D
waliusha

Re:

Standartinė Svečias 2012 Balandžio 18, 14:41, Atsakymo numeris: #89208

mirta rašė:Koks dar daktares laipsnis?! Kokie dar aksesuarai? Geriausi dalykai ivyksta neplanuotai! :) Ir nieko bendro su skudurais ar blizguciais! Triumph trikotazas - kasdienybe ir ne brangiausia, bet juk ne brangume esme! Del nepriklausomybes Jus teisi - didziules vidines nepriklausomybes, polekio ir t.t. ;)

Nerijus primine parka ir suoliuka :) )))))

Tikru k--v- kurv-.. :( . Labai slyksciai cia daliniesi savo nuotykiais. Manau dar esi palyginti jauna, o kas bus paskui kai nuo savo -urvinimosi negalesi normaliai pastoti ar vaikai gims apsigime? Gal nuo savo tokiu slyksciu nuotykiu esi 100X persirgusi venerinem ligom.. Fui.. Jei jau tokia esi - gal nebesiskelbk, nes ne visi taip zemai nupuole (ir tiems skirta kuriems cia prikolnai atrodo). Vat kodel reikia rankas plauti is bet kur i namus parejus, nes tokios k----- ofise, parduotuvej, kine ir t.t. duru rankenaas liecia :lol: .
P.s. tikrai parasiau ne is pavydo, fantaziju pas visus buna, bet labai jau slyksti mirta esi :( .
Svečias

Re: Re:

Standartinė labaivairuojanti 2012 Balandžio 18, 16:05, Atsakymo numeris: #89209

Svečias rašė:
mirta rašė:Koks dar daktares laipsnis?! Kokie dar aksesuarai? Geriausi dalykai ivyksta neplanuotai! :) Ir nieko bendro su skudurais ar blizguciais! Triumph trikotazas - kasdienybe ir ne brangiausia, bet juk ne brangume esme! Del nepriklausomybes Jus teisi - didziules vidines nepriklausomybes, polekio ir t.t. ;)

Tikru k--v- kurv-.. :( . Labai slyksciai cia daliniesi savo nuotykiais. Manau dar esi palyginti jauna, o kas bus paskui kai nuo savo -urvinimosi negalesi normaliai pastoti ar vaikai gims apsigime? Gal nuo savo tokiu slyksciu nuotykiu esi 100X persirgusi venerinem ligom.. Fui.. Jei jau tokia esi - gal nebesiskelbk, nes ne visi taip zemai nupuole (ir tiems skirta kuriems cia prikolnai atrodo). Vat kodel reikia rankas plauti is bet kur i namus parejus, nes tokios k----- ofise, parduotuvej, kine ir t.t. duru rankenaas liecia :lol: .
P.s. tikrai parasiau ne is pavydo, fantaziju pas visus buna, bet labai jau slyksti mirta esi :( .

o svečiui tai pats didžiausias įvykis būtų tai standartinej lovytej, nakčiai atejus, visiems sumigus, kad ne duok dieve niekas braskejimo nenugirstų. o paskui su muilu rankyciu ir siknyciu praust, kad kokia bacila negaut :)
labaivairuojanti

Re: Re:

Standartinė Svečias 2012 Balandžio 18, 19:45, Atsakymo numeris: #89219

Svečias rašė:

Nu ir pavyduole :evil: Tokias zanudas vyrai ir palieka, nes joms niekam neidomios. :roll:
Svečias

Standartinė Svečias 2012 Balandžio 18, 20:40, Atsakymo numeris: #89221

Rankyciu ir siknyciu plaut gal ir nereikia, kada zaidi su savo partnere visur kur nori ir viska ka nori :D .
Mirta, neberasyk, as ne pavyduole, as vyras, o tu tikrai neturi vieno parnerio, be to izmonas niekas taves neima, todel ir uzkliuvo tau kitos, zanudos, ar kaip tu ten jas pavadinai.
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Tarp mūsų, berniukų!