|
|
|
Geriausias nuotykis mano gyvenime
40 pranešimai(ų) • Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeNegi, berniukai ir mergaitės, jūsų geriausi nuotykiai - tik seksualiniai??
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeNa...cia visi tik apie seksa..O as jau norejau papasakoti apie savo nuotyki, kuris iki siol gyvas mano sirgyje. Ir manau, kad prisiminsiu ji visa gyvenima. Jau praejo beveik du metai..... Ir tai visiskai nesusije su seksu. Na, nesakau, kad nebuvo potraukio:) Tiesiog susipazinau klube su nuostabiu vaikinu ir mes praleidome nuostabia nakti kartu. Ir nebuvo jokio sekso, jeigu jau apie tai pagalvojote:) Sokome, linksminomes, kalbejomes, vaiksciojom po naktini Vilniu. Gaila, kad jis turejo isvaziuoti. Abu supratome, kad nieko ateity tarp musu nebus. Bet viskas buvo nuostabu. Jis toks, galbut, kokio noreciau, kaip vyro: mielas, svelnus, paslaugus, demesingas...
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeAutomobilyje salia Kauno mariu. Prisitate policija, israse kvita uz automobilio statyma ant zoles. Turejau eit pas alpinkos apsauga baudos moketi:)
Turkijoje privaciam pliaze nakti. Ant gulto ziurint i vidurzemio jura. Kai uz nugaros vaiksciojo du apsauginiai ir garantavo ramybe. Iseinant pro vartus padave serveteliu ir paklause "are you finished?:":)) Jachtoje bandant ritma pataikyti i laivo siubavima:) Prancuzijoje swingeriu kurorte, naktiniam klube kartu su keliais simtais kitu zmoniu. Grupinio jau nebesuskaiciuoju kiek kartu...
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeIsimintiniausias nuotykis (gal todel, kad su mylimu zmogum) buvo toks: tada dar buvau neseniai susipazines su mergina, kuri mane po vieno sventes pasikviete pas save i namus. Gyveno name su tevais (kuriu tuo metu as dar nepazinojau ir nebuvau mates), kurie buvo isvyke i soda. Buvo vasara. Kadangi jos tevu namie nebuvo, isijungem muzikos kanala, pasileidom muzika ant viso garso ir pradejome isdykauti ant sofkutes... Po kurio laiko, staiga duru trenksmas virsuje (antram aukste) ir laiptais i pirma auksta lipancio tevo balsas "Kas cia bl per triuksmas?!"
Is shoko ishtiktos mimikos merginos veide supratau, kad taip buti neturejo, o is jos reakcijos per 0.000001s. supratau, kad dingti reikia "dabar!" ir kuo greiciau Tad, pusiau skustas, pusiau luptas, toks nei apsirenges, nei nuogas, shoviau pro duris i vidini kiema ir perlipes tvora nudumiau kiemais Juokingiausia tai, kad visa tai vyko jau paryciais, kai buvo pakankamai shviesu, o namas yra salia daugiabuciu, tad, reginys "vyturiams" buvo isties juokingas
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeir visi nuotykiai seksualiniai,o kitokiu ir negirdet?
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenime[quote="vilniete"]Na...cia visi tik apie seksa..O as jau norejau papasakoti apie savo nuotyki, kuris iki siol gyvas mano sirgyje. Ir manau, kad prisiminsiu ji visa gyvenima. Jau praejo beveik du metai..... Ir tai visiskai nesusije su seksu. Na, nesakau, kad nebuvo potraukio:) Tiesiog susipazinau klube su nuostabiu vaikinu ir mes praleidome nuostabia nakti kartu. Ir nebuvo jokio sekso, jeigu jau apie tai pagalvojote:) Sokome, linksminomes, kalbejomes, vaiksciojom po naktini Vilniu. Gaila, kad jis turejo isvaziuoti. Abu supratome, kad nieko ateity tarp musu nebus. Bet viskas buvo nuostabu. Jis toks, galbut, kokio noreciau, kaip vyro: mielas, svelnus, paslaugus, demesingas...[/quote
taigi tu svaigena jis tave padaryti norejo uz tat ir buvo toks padraugautum pamatytum kita puse. geriausi nuotykiai vienkartiniai padarei kas priklauso ir viskas svarbu kad abiem gera butu.o ne taip kad mane pagloste man sudreko bet zinokit nieko nebuvo,tai kam tada is viso rasyti,gal truputi perlenkiu bet tokia tiesa
Re:
Tikru k--v- kurv-.. P.s. tikrai parasiau ne is pavydo, fantaziju pas visus buna, bet labai jau slyksti mirta esi
Re: Re:
o svečiui tai pats didžiausias įvykis būtų tai standartinej lovytej, nakčiai atejus, visiems sumigus, kad ne duok dieve niekas braskejimo nenugirstų. o paskui su muilu rankyciu ir siknyciu praust, kad kokia bacila negaut
Re: Re:
Nu ir pavyduole
Re: Geriausias nuotykis mano gyvenimeRankyciu ir siknyciu plaut gal ir nereikia, kada zaidi su savo partnere visur kur nori ir viska ka nori
Mirta, neberasyk, as ne pavyduole, as vyras, o tu tikrai neturi vieno parnerio, be to izmonas niekas taves neima, todel ir uzkliuvo tau kitos, zanudos, ar kaip tu ten jas pavadinai.
40 pranešimai(ų) • Puslapis 4 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|