|
|
|
Gėjų paradas
34 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gėjų paradasNe taip seniai H. Markuzės fundamentali liberalija išsiskleidė visame gražume jo veikale „Erotas ir civilizacija“, kuri dabar yra sėkmingai papildoma dabartinių Lietuvos liberalų ir krikdemų nauja, sparčiai plintančia analine dimensija visuomeniniame – kultūriniame gyvenime. Tariamai viską žinantiems ir išmanantiems nulėpausiams dabartinis elitas, oligarchija per politkorektiškas vyriausybes ir žiniasklaidą vis dažniau rodo pliką užpakalį nei galvą ir daugiau skiriama dėmesio nulėpausių sukanalizavimui ir kriminalizacijai, alkoholizmo ir smurto plėtrai, žodžiu, atitinkamai degradacijai, tenkinančiai politkorektiškumo ideologiją ir filosofiją, socialinį gyvenimą tokiu lygiu, kad sėkmingai būtų transformuotasi iš komunizmo į neaišku ką. Dėl šios priežasties natūralūs žmogaus instinktai yra nukreipiami ne į laimę ir laisvę, ne į kūrybą, ne į šeimą, o į savigriovą ir savęs alinimąsi. Nors pats Markūzė, kaip ir mūsų vyriausybės dabar, demagogiškai teigia teikiančios nerepresyvios, nesmurtinės, o kuriančios visuomenės programas, apmatus, kuriose nėra susvetimėjimo darbe, šeimoje, santuokoje, tarp vyro ir moters skatinimo, bet realiai iš tikro tenorėdami, kad tie analiniai žaidimai, zonos kultūra, laisvas ir nevaržomas seksas be atsakomybės iš tikro pasitarnautų būtent nulėpausių nelaisvei, nelaimei ir priklausomybei nuo šitų ydų, kad jie netrukdytų suformuoti ateities vyriausybes iš gėjų, pedofilų ir lesbiečių po politkorektiškumo ideologija. Nors iš dalies galima sutikti, kad gėjų diktatas ir smurtinė visuomenė susiformuoja ir dėl nebūtinos darbinės veiklos ir seksualumo suvaržymų, dėl padidinto dėmesio tik pelnui ir eksploatacijai, dėl racionalumo, logiškumo ir atsakomybės jausmų išmušimo iš žmogaus elgesio. Visa tai lengviau leidžia oligarchijai(subelitui) griauti šeimą ir suformuoti vyriausybes iš gėjų ir lesbiečių, žodžiu, įgyvendinti Markūzos slaptą planą - pribaigti Europą. Kas trumpai dabar vadinama politkorektiška vyriausybe – ateities vyriausybe.
Re: Gėjų paradas
Jei esi toks bukas, kad neturi ka pasakyti, tai geriau nedemonstruok savo kvailumo - tik tiek ir gali - kitus kritikuoti?. Dink su savo slykscia kritika is cia
Re: Gėjų paradasJie 2ia nori sukelti riaušes, paskiau dar kailius jiems išdaužys, nuskambėsime per visą Europą, kažkoks marazmas. Čia nėra nei normalu, nesuprantu, kodėl turėčiau toleruoti tai?
Pries 2 metu as irgi netyrejau nieko pries, kol darzeliuose nepradejo skaityti pasaka apie 2 princus, kurie isimyli vienas- kita_DABAR AS PRIES GEJUS. Jeigu jie nori dulkintis i uzpakali, prasau, bet tegu bent vaikams neaiskina, kad kai vyras daro vyra- normalu
Re: Gėjų paradasaš ,pavyzdžiui ,galvoju, kad tėvų reikalas yra vaikams aiškinti, kas gerai o kas ne.
Bo to, mieli lietuvaičiai,-kas jaip nori taip ir tegul dulkinasi-ne jūsų reikalas. pamirštate savus reikalus, o puolate kitų reikalų aptarti. man netrukdo kiti žmonės ir man nesvarbu, kaip, su kuo kada ir kodėl mylisi. ir eitynės netrukdo-svarbu, kad jos būtų taikios ir garžios. man, pavyzdžiui, gal girtuokliai nepatinka, bet juk nepuls dabar niekas barų uždaryti ar alkoholį nustos pardavinėt. man nepatinka-neinu ten kur man nepatinka, bet neaiškinu žmonėms kaip jiems gyvent.
Re: Gėjų paradasLelis Borgia išties parašo ypatingų dalykų.Man atrodo,daug kas panašiai mąsto,tik nedrįsta taip išdėstyti.Daug tiesos.
Cha!!!! Va va, ta as ir turiu omenyje. Kur ir kaip dulkinies, tavo reikalas, bet nepradek cia aiskint koks tavo pasirinkimas geras saunus ir va girkit mane.
Re: Gėjų paradasKazkada zmones amerikoje tai pat priesiskai buvo nusiteike ir pries juodaodzius zmones. Zude linciavo juos ir t.t. Bet su laiku visuomene pripazino kad jie tokie patys zmones kaip ir kiti. Priesiskas nusiteikimas pries gejus tai pat peraugo i ju toleravima. Tas pats bus ir pas mus. Zmones juk nekalti , kad pas juos taip susideliojo lytines lasteles ar kas ten, kad juos traukia ta pati lytis. Mokslininku yra irodyta kad tokie patys dalykai yra ir pas gyvunus. Gal jiems ir nereiketu rengti tokiu triuksmingu paradu, bet gal tai vienintelis budas atkreipti demesi i save ir paprasyti visuomenes , kad ir juos laikytu normaliais zmonemis.
Kazkada skaiciau istorija , kurioje tevas suzinojes jog sunus yra gejus, isvare ji is namu. Klausimas kyla tai kuris is ju yra tikrasis gyvulys... Spaudoje skaiciau jog du trecdaliai lietuvos nepritaria geju paradui. Kazin jei tiems dviems trecdaliams lietuvos gimtu vaikas su netradicine orentacija ar kas nors is artimuju prisipazintu apie tokia orentacija, tai negi tie du trecdaliai lygiai tai pat pasielgtu kaip toje istorijoje su tevu. Baisu pagalvoti kokioje visuomeneje gyvename...
34 pranešimai(ų) • Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
|
|