Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Standartinė Teri 2009 Balandžio 23, 16:41, Atsakymo numeris: #19716

Daznai diskutuojama, ar gali vyras ir moteris buti tik draugai. O man kilo kitoks klausimas - ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge? Visgi erzistuoja pavydas, konkurencija. Jeigu viena mergina draugauja su vaikinu, issiskiria, o veliau jos drauge ta vaikina isimyli - kaip ir negrazu.. Bet kita vertus - juk negali pasisavinti kazko, kas pats savaime egzistuoja ir tau nepriklauso. Taigi kaip su ta moteriska draugyste?
Teri

Reklama

Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Standartinė Pasaka89 2009 Balandžio 23, 17:56, Atsakymo numeris: #19723

Tikra meilė tik tarp moterų, tikra draugystė tik tarp vyrų ;)
Pasaka89
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Spalio 26, 11:08

Standartinė laukine vysnia 2009 Balandžio 23, 18:33, Atsakymo numeris: #19729

na jei su vyru sielom draugauti nelabai gaunas(stuobrys koks papuolė :lol: ),o moteris aiškiai ne konkurentė,tada taip. :) Kiek turejau draugių,beveik visos mano bernus viliojo....
laukine vysnia
Veteranas

2010 Vasario 19, 19:44

Standartinė Svete 2009 Balandžio 23, 19:48, Atsakymo numeris: #19738

Nezinau, nes tokiu neturiu. Ir niekada neturejau.
Svete

Standartinė yolantayo1296838981_db 2009 Balandžio 24, 08:43, Atsakymo numeris: #19757

Teri rašė:Daznai diskutuojama, ar gali vyras ir moteris buti tik draugai. O man kilo kitoks klausimas - ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Gali. Jei viena jų labai graži, o kita - ne. Jeigu abi turi "antras puses", jeigu nedirba tame pačiame darbe ir toje pačioje srityje apskritai, jeigu yra iš skirtingų socialinių sluoksnių. Trumpai: jeigu jų keliai nesusikerta, tada net moterys gali būti draugėmis ;)
Vartotojo avataras
yolantayo1296838981_db
Igudęs dalyvis

2009 Birželio 06, 21:02

Standartinė Violetinė 2009 Balandžio 24, 10:14, Atsakymo numeris: #19773

Kažkaip liūdnai čia... Žinoma, kad moterys gali būti geros draugės, man net klausimas toks nekiltų :). Bent jau mano gyvenime visada buvo ir yra gerų draugių, su kuriomis galima pakalbėti apie kažką arba apie nieką :), ką nors nuveikti kartu, pamatyti... Taigi faina! Ir supranta iš pusės žodžio, nereikia paraidžiui aiškinti, kodėl jaučiuosi būtent taip, kodėl šitaip galvoju, darau ir t.t. O su vyrais draugais sunkiau, retai pasitaiko, kad tikrai domėtųsi, gilintųsi, pajaustų.
Violetinė
Igudęs dalyvis

2009 Spalio 27, 09:02

Standartinė jollitta 2009 Balandžio 24, 13:10, Atsakymo numeris: #19781

Geromis draugemis, kurioms smagu kartu, buti gali, taciau geriausios drauges neegzistuoja - moteris per daug smulkmeniska butybe kad kada nors nebutu tokios situacijos, kai abiems prireiks to paties vyro, darbo, sijono...kai viena kazka tures, o kita pavydes, atvirai arba slaptai, kai viena kazko nepasyks kitai ir tt.. moteriska draugyste buna nuosirdi tik iki tam tikros vietos :)
jollitta
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2010 Vasario 25, 09:26

Standartinė laukine vysnia 2009 Balandžio 24, 13:45, Atsakymo numeris: #19783

Bet retais atvejais tai gali draugauti nuoširdžiai ir iki mirties.Bet reikia ,kad abi puikios ir protingos moterys būtų,o ne smulkmeniškos kasdienybės vergės.Bet reikia,kad abi vedę ar nevedę būtų,vienodai gyvenime pasieke,vienodai ,maždaug,gyventų.....na dvynukės :lol:
laukine vysnia
Veteranas

2010 Vasario 19, 19:44

Standartinė kora 2009 Balandžio 24, 14:35, Atsakymo numeris: #19787

Teri rašė:Daznai diskutuojama, ar gali vyras ir moteris buti tik draugai. O man kilo kitoks klausimas - ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge? Visgi erzistuoja pavydas, konkurencija. Jeigu viena mergina draugauja su vaikinu, issiskiria, o veliau jos drauge ta vaikina isimyli - kaip ir negrazu.. Bet kita vertus - juk negali pasisavinti kazko, kas pats savaime egzistuoja ir tau nepriklauso. Taigi kaip su ta moteriska draugyste?

Gera, geresne, bloga, blogesne, blogiausia - gali, o geriausia turetu buti vyras, nes tokia ta musu gamtine prigimtis. Taciau tai - mano moters nuomone, juk pasaulis margas. :P
kora
Super aktyvuolis

Auksinė darnipora narė
2012 Vasario 09, 19:49

Standartinė strateg37 2009 Balandžio 24, 22:24, Atsakymo numeris: #19811

laukine vysnia rašė:Bet retais atvejais tai gali draugauti nuoširdžiai ir iki mirties.Bet reikia ,kad abi puikios ir protingos moterys būtų,o ne smulkmeniškos kasdienybės vergės.Bet reikia,kad abi vedę ar nevedę būtų,vienodai gyvenime pasieke,vienodai ,maždaug,gyventų.....na dvynukės :lol:

kora "Gera, geresne, bloga, blogesne, blogiausia - gali, o geriausia turetu buti vyras, nes tokia ta musu gamtine prigimtis. Taciau tai - mano moters nuomone, juk pasaulis margas"

kiek mano patirtis ir atmintis leidzia isiterpt i sia moteriska diskusija,tai kiek pamenu nuosirdzios draugystes tarp moteru niekad nemaciau..amziais viena kitai kzk pavydejo: tai vyro,tai darbu,tai grozio,tai galu gale kzk 'skuduru' ..ir dar begales kt dalyku.. gabut mano galva ,hipotetiskai yra tokia moteru draugystes galimybe..bet matyt tik hipotetiskai..turejau du geriausius draugus ,kurie vede dvi geriausias drauges.. po metu juos sutikes isgirdau ju priekaistus viens kitam.."esa kodel jis toks,ar anoks...." o tai tik ju zmonos viens kitai uzpavydejo ir vyrus tarpusavi sukirsino.. tad mano isvada tokia,kad moteris gali draugaut tik tada kai ju poreikiai pilnai patenkinti, ar jos yra ne sio pasaulio gyventojos,,,:)
strateg37
Igudęs dalyvis

2009 Rugsėjo 04, 18:35

Kitas

Grįžti į Kitos temos