|
|
|
Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Daznai diskutuojama, ar gali vyras ir moteris buti tik draugai. O man kilo kitoks klausimas - ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge? Visgi erzistuoja pavydas, konkurencija. Jeigu viena mergina draugauja su vaikinu, issiskiria, o veliau jos drauge ta vaikina isimyli - kaip ir negrazu.. Bet kita vertus - juk negali pasisavinti kazko, kas pats savaime egzistuoja ir tau nepriklauso. Taigi kaip su ta moteriska draugyste?
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Tikra meilė tik tarp moterų, tikra draugystė tik tarp vyrų
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?na jei su vyru sielom draugauti nelabai gaunas(stuobrys koks papuolė
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Nezinau, nes tokiu neturiu. Ir niekada neturejau.
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?
Gali. Jei viena jų labai graži, o kita - ne. Jeigu abi turi "antras puses", jeigu nedirba tame pačiame darbe ir toje pačioje srityje apskritai, jeigu yra iš skirtingų socialinių sluoksnių. Trumpai: jeigu jų keliai nesusikerta, tada net moterys gali būti draugėmis
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Kažkaip liūdnai čia... Žinoma, kad moterys gali būti geros draugės, man net klausimas toks nekiltų
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Geromis draugemis, kurioms smagu kartu, buti gali, taciau geriausios drauges neegzistuoja - moteris per daug smulkmeniska butybe kad kada nors nebutu tokios situacijos, kai abiems prireiks to paties vyro, darbo, sijono...kai viena kazka tures, o kita pavydes, atvirai arba slaptai, kai viena kazko nepasyks kitai ir tt.. moteriska draugyste buna nuosirdi tik iki tam tikros vietos
Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?Bet retais atvejais tai gali draugauti nuoširdžiai ir iki mirties.Bet reikia ,kad abi puikios ir protingos moterys būtų,o ne smulkmeniškos kasdienybės vergės.Bet reikia,kad abi vedę ar nevedę būtų,vienodai gyvenime pasieke,vienodai ,maždaug,gyventų.....na dvynukės
Gera, geresne, bloga, blogesne, blogiausia - gali, o geriausia turetu buti vyras, nes tokia ta musu gamtine prigimtis. Taciau tai - mano moters nuomone, juk pasaulis margas.
kora "Gera, geresne, bloga, blogesne, blogiausia - gali, o geriausia turetu buti vyras, nes tokia ta musu gamtine prigimtis. Taciau tai - mano moters nuomone, juk pasaulis margas" kiek mano patirtis ir atmintis leidzia isiterpt i sia moteriska diskusija,tai kiek pamenu nuosirdzios draugystes tarp moteru niekad nemaciau..amziais viena kitai kzk pavydejo: tai vyro,tai darbu,tai grozio,tai galu gale kzk 'skuduru' ..ir dar begales kt dalyku.. gabut mano galva ,hipotetiskai yra tokia moteru draugystes galimybe..bet matyt tik hipotetiskai..turejau du geriausius draugus ,kurie vede dvi geriausias drauges.. po metu juos sutikes isgirdau ju priekaistus viens kitam.."esa kodel jis toks,ar anoks...." o tai tik ju zmonos viens kitai uzpavydejo ir vyrus tarpusavi sukirsino.. tad mano isvada tokia,kad moteris gali draugaut tik tada kai ju poreikiai pilnai patenkinti, ar jos yra ne sio pasaulio gyventojos,,,:)
28 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
|
|