Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Re: Ar gali būti moteris moteriai geriausia drauge?

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 13, 11:51, Atsakymo numeris: #30107

Mano visi geriausi draugai - tik vyrai. O geriausios drauges - moterys :D o jeigu rimtai - nesvarbu lytis, jeigu sugebi bui atviras ir kalbetis.
Svečias

Reklama

Standartinė ina 2009 Rugpjūčio 13, 19:24, Atsakymo numeris: #30180

manau negali... turejau geru draugiu ir dabar turiu, su jomis puikiai praleidziu laisvalaiki, kai jo turiu... bet nei viena negaliu pasitiketi.. galbut, kad anksciau laikytos tikros drauges skaudziai isdave.. dabartines drauges nera mano tikros drauges, nes as ju tokiomis nelaikau... saugausi, kad nepasakyciau per daug,kad neatsiverciau, bijau isdavysciu, ikandimu ar pasikimo ant akiu ... o isdavystes buvo del pavydo, konkurencijos ir panasiai...
ina

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 13, 19:45, Atsakymo numeris: #30181

ina rašė:manau negali... turejau geru draugiu ir dabar turiu, su jomis puikiai praleidziu laisvalaiki, kai jo turiu... bet nei viena negaliu pasitiketi.. galbut, kad anksciau laikytos tikros drauges skaudziai isdave.. dabartines drauges nera mano tikros drauges, nes as ju tokiomis nelaikau... saugausi, kad nepasakyciau per daug,kad neatsiverciau, bijau isdavysciu, ikandimu ar pasikimo ant akiu ... o isdavystes buvo del pavydo, konkurencijos ir panasiai...

Nereikia nereikai, man draugių ir draugųųų

Ina, man rodos tu išvis draugų neturi. Ne?
Svečias

Standartinė audrys155 2009 Rugpjūčio 13, 20:08, Atsakymo numeris: #30184

Kol tarp draugiu neisimaiso vienas vyras, jos gali buti geriausios drauges. Bet jei vienas vyras, patiks abiejoms, pasidarys prieses
audrys155
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Spalio 12, 20:19

Standartinė ina 2009 Rugpjūčio 13, 20:11, Atsakymo numeris: #30185

draugu as turiu, bet nelaikau ju tikrais draugais... yra didelis skirtumas tarp draugas ir tikras draugas, nemanai?
ina

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 13, 20:51, Atsakymo numeris: #30193

jei aplink tik visokie blogiečiai ir neverti tavo draugystės, aišku kad jie ne geriausi ir net ne draugai. Tu ką, būtum visiškai ryža, kad blogus žmones imtum į draugus (net ne į geriausius draugus)
Svečias

Standartinė Svečias 2009 Rugpjūčio 13, 21:00, Atsakymo numeris: #30197

Kam skirstyt draugus i geriausias draugas, geresnis draugas, siaip draugas, draugas laisvalaikiui... Jeigu kazkokia moteris neturi drauges, arba ja issirinko ne pacia geriausia, tai kam kategoriskai neigt, kad jokia moteris kitai moteriai drauge but negali? Yra ir tarp moteru neisskiriamu draugiu, kaip ir vyru- draugu. Sleptis nuo zmoniu ir nenoret su niekuo artimiau bendraut, nes tipo iskaudins, nu tai... cmon :D Saves traumavimas daugiau :)
Svečias

Standartinė VanillaSky 2011 Sausio 22, 20:53, Atsakymo numeris: #67227

Manau tokia draugystė galima. Nors pati dar neturiu šeimos ir nežinau, kaip bus bendraujant šeimomis, bet kolkas jokios konkurencijos ar kažkokio pavydo nejaučiu. Tik palaikymas, santarvė, pokalbiai iki ryto ir tas jausmas - esi geriausia draugė pasaulyje.
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Sausio 19, 10:28

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos