Facebook

Facebook

Standartinė Viešnia 2012 Sausio 12, 19:32, Atsakymo numeris: #85673

Ar yra čia neužsiregistravusių facebooke, ir kodėl nesiregistruojate. Aš to nedarau dėl kelių priežasčių: visų pirmą saugau savo privatumą, antra priežastis - saugau laiką, ir galu gale man bendravimas nereiškia susirašinėjimo, kai noriu paskaityti, aš imu knygą ( dar viena atgyvena). Be viso to socialiniai tinklapiai gali formuoti klaidingą pasaulėžiūrą ir pasaulėjauta. Nesinori tapti marionete.
Viešnia

Reklama

Re: Facebook

Standartinė tylus maniakas 2012 Sausio 21, 16:25, Atsakymo numeris: #86185

Užduoti klausima ir išvardinti vos ne visus galimus atsakymų variantus, kad kitiem neliktų ką rašyti...čia turbūt talentas? ;) Aš užsiregistraves facebooke nes nekvaršinu galvos kas gali įtakoti mano pasaulėžiura (nesijaučiu taip lengvai įtakojamas ,arba aš tiesiog neatsargus:)...Beto šiais laikais kai įprasta kad visi draugai "kažkur anapus" ,na žodžiu už juru mariu, tai patogus būdas bendrauti ir stebėti kaip jie gyvena...Kur kas didesnis blogis man atrodo tv, kuri pastoviai kiša šlamšta į žmoniu galvas, besiseilėdama kopijuoja visas vakarų ydas..Ir dar n punktu.. Nenoriu nukrypt į pievas..
Geriau i klausima atsakysiu klausimu:) Kodėl žmonės neužsiregistrave facebooke taip tuo didžiuojasi ir visada tai pabrėžia? Man tai atrodo kaip savygina:) , nes pastebėjau viena bendravardikli tarp žmonių neužsiregistravusiu facebooke, jų pažystamu ratas dazniausiai labai siauras..
tylus maniakas
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 02, 00:24

Standartinė Svečias 2012 Sausio 21, 18:40, Atsakymo numeris: #86188

Viešnia rašė: Aš to nedarau dėl kelių priežasčių: visų pirmą saugau savo privatumą, antra priežastis - saugau laiką, ir galu gale man bendravimas nereiškia susirašinėjimo.

taip, del situ priezasciu nesiregistruoju. Registruojasi tie, kurie nemoka bendrauti gyvai ir isivaizduoja, kad turedami daug facebookiniu draugu yra labai socialus.
Svečias

Standartinė tylus maniakas 2012 Sausio 21, 19:40, Atsakymo numeris: #86191

O iš kur tu gali žinoti kas ka isivaizduoja? Ir ar neperdaug drąsu puse pasaulio nurašyti prie "nemokančiu gyvai bendrauti". Beje ka reiškia savoka saugoti laika? Tarp kitko šio forumo saitas turi nemažai panašumu su facebooku, tik ne toks funkcionalus ir su griežtai suformuluota paskirtim ;)

P.S nesiruošiau aš čia i facebooko ginėjų gretas stot, nei man rūpi nei man ką :D bet pasijutau lyg akmenį i savo darža gaves tai parašiau ;)
tylus maniakas
Pažengęs dalyvis

2012 Vasario 02, 00:24

Standartinė Upytė 2012 Sausio 21, 20:46, Atsakymo numeris: #86193

tylus maniakas rašė:O iš kur tu gali žinoti kas ka isivaizduoja? Ir ar neperdaug drąsu puse pasaulio nurašyti prie "nemokančiu gyvai bendrauti". Beje ka reiškia savoka saugoti laika? Tarp kitko šio forumo saitas turi nemažai panašumu su facebooku, tik ne toks funkcionalus ir su griežtai suformuluota paskirtim ;)

P.S nesiruošiau aš čia i facebooko ginėjų gretas stot, nei man rūpi nei man ką :D bet pasijutau lyg akmenį i savo darža gaves tai parašiau ;)

Visiškai pritariu ...
Upytė
Pažengęs dalyvis

2012 Balandžio 05, 10:54

Standartinė Svečias 2012 Sausio 22, 17:31, Atsakymo numeris: #86226

Kazkokia keista nuomone autores. Jausmas toks ,kad ji nesiregistruoja, todel net nezino, kad galima ten visai neskelbti jokiu duomenu apie save (as neskelbiu). Ten visai nebutina su kazkuo bendrauti.
Net sioje svetaineje privaloma daugiau pasiviesinti ir siuloma bendrauti ,nei Facebook.
Ka as ten veikiu? O gi ziuriu, kas vyksta mano mieste ir kitur aplinkui, kur nueiti ,nuvaziuoti, sudalyvauti galima, prie kokio renginio ar akcijos prisideti.
Taip, kad autore, pirma zinok, o paskui varyk savo neigiamas nuostatas.
Svečias

Standartinė James 2012 Sausio 22, 18:26, Atsakymo numeris: #86233

Viešnia rašė:Ar yra čia neužsiregistravusių facebooke, ir kodėl nesiregistruojate. Aš to nedarau dėl kelių priežasčių: visų pirmą saugau savo privatumą, antra priežastis - saugau laiką, ir galu gale man bendravimas nereiškia susirašinėjimo, kai noriu paskaityti, aš imu knygą ( dar viena atgyvena). Be viso to socialiniai tinklapiai gali formuoti klaidingą pasaulėžiūrą ir pasaulėjauta. Nesinori tapti marionete.

Visų pirma - facebook neturiu.
Pastebiu tendenciją, kad neturintys facebook save įsivaizduoja kaip atskirą "kastą", esančią aukščiau viso kito pasaulio. Panašu, kad visos jų pastangos, kaip ir ši tema, tėra tik dar vienas būdas demonstruoti savo nepanašumą į aplinkinius.
James

Standartinė Rutone 2012 Sausio 22, 23:27, Atsakymo numeris: #86247

Svečias rašė:Kazkokia keista nuomone autores. Jausmas toks ,kad ji nesiregistruoja, todel net nezino, kad galima ten visai neskelbti jokiu duomenu apie save (as neskelbiu). Ten visai nebutina su kazkuo bendrauti.
Net sioje svetaineje privaloma daugiau pasiviesinti ir siuloma bendrauti ,nei Facebook.
Ka as ten veikiu? O gi ziuriu, kas vyksta mano mieste ir kitur aplinkui, kur nueiti ,nuvaziuoti, sudalyvauti galima, prie kokio renginio ar akcijos prisideti.

Va va... Jau patyriau malonumą, kad apie būsimus renginius galima sužinot gerokai anksčiau nei pasirodo jų reklama. Tad ir galimybė įsigyt bilietus į geriausias vietas didžiausia. Pagaliau, protingai naudojant, tas feisbukas yra gera priemonė neturintiems mašinos sulakstyt, tarkim, į Kauną ir po renginio grįžt namo. Tiesa... Neturint jokių draugų kad ir tame pačiame FB gali būti šiek tiek kebloka ir tokios informacijos gaut. Nes kartais ji gaunama iš pirmų lūpų :)
Rutone
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 11, 16:44

Standartinė Svečias 2012 Sausio 23, 00:00, Atsakymo numeris: #86248

Rutone rašė:
Svečias rašė:Kazkokia keista nuomone autores. Jausmas toks ,kad ji nesiregistruoja, todel net nezino, kad galima ten visai neskelbti jokiu duomenu apie save (as neskelbiu). Ten visai nebutina su kazkuo bendrauti.

Va va... Jau patyriau malonumą, kad apie būsimus renginius galima sužinot gerokai anksčiau nei pasirodo jų reklama. Tad ir galimybė įsigyt bilietus į geriausias vietas didžiausia. Pagaliau, protingai naudojant, tas feisbukas yra gera priemonė neturintiems mašinos sulakstyt, tarkim, į Kauną ir po renginio grįžt namo. Tiesa... Neturint jokių draugų kad ir tame pačiame FB gali būti šiek tiek kebloka ir tokios informacijos gaut. Nes kartais ji gaunama iš pirmų lūpų :)

Juk galima registruoti i draugus organizacijas, o ne zmones. Arba prenumeruoti naujienas
Svečias

Standartinė Rutone 2012 Sausio 23, 00:44, Atsakymo numeris: #86249

Svečias rašė:Juk galima registruoti i draugus organizacijas, o ne zmones. Arba prenumeruoti naujienas

Oi ne visada tokie "draugai" suteiks informacijos, kokios norėtum, ne visada... Ir tas naujienas prenumeruot ne išeitis. Tik vieno nesuprantu - kam tada lįst į kokius nors socialinius tinklapius, forumus, jei jau taip bijai/nenori bendraut?
Rutone
Pažengęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 11, 16:44

Kitas

Grįžti į Kitos temos