Facebook

Re: Facebook

Standartinė Svečias 2012 Sausio 23, 12:43, Atsakymo numeris: #86261

Rutone rašė:
Svečias rašė:Juk galima registruoti i draugus organizacijas, o ne zmones. Arba prenumeruoti naujienas

Oi ne visada tokie "draugai" suteiks informacijos, kokios norėtum, ne visada... Ir tas naujienas prenumeruot ne išeitis. Tik vieno nesuprantu - kam tada lįst į kokius nors socialinius tinklapius, forumus, jei jau taip bijai/nenori bendraut?

Ar manes klauset?
Kadangi ieskau draugo, tai ieskau jo per pazinciu saitus, ne per facebook. O su savo pazystamais bendrauju gyvai, visi savi pasonej.
Svečias

Reklama

Standartinė Maes 2012 Sausio 23, 16:31, Atsakymo numeris: #86272

Esu užsiregistravęs ir Facebook, kurį tenka naudoti darbui ir bendravimui su draugais, giminaičiais, kurie yra toli nuo Lietuvos (skype kažkaip nebenaudoju), ir Google+, kur labai smagiai pasiskaitinėju įdomių žmonių istorijų (už Žmones kokį 99541 kartą geriau) bei padiskutuoju su jais... Į soc.tinklus žiūriu kaip į galimybes praplėsti savo draugų ir bendraminčių ratą, priemones verslui greičiau ir asmeniškiau prieiti prie potencialių ar jau tapusių klientais. Soc.tinklai - įrankis. Kaip jais naudositės, tokie jie ir bus. Dabar tiek Facebook, tiek Google+ įsidiegę itin patogias funkcijas padedančias saugiai filtruoti skelbiamą informaciją bei ją nukreipti tikslinėms auditorijoms, tad kelti triukšmo apie FB privatumo nebuvimą yra naivu... Na, nebent mes labai bijome siaubingai didelių ir galingų JAV korporacijų bei dar bala žino ko :) Peace out.
Maes
Pradedantysis dalyvis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Balandžio 02, 10:04

Standartinė BeStabdziu 2012 Sausio 24, 21:17, Atsakymo numeris: #86366

Va jums apie tą Šiknaknygę:

http://www.youtube.com/watch?v=ZMWz3G_gPhU

Labai geras video, parodantis kas čia per vilkas ėriuko kailyje ir kam jis sukurtas. Išsiregistravau iš ten. Nereikia man, kad kažkokie Zuckerbergai kauptų duomenis apie mane. Iš viso, ta Facebooko "no privacy" politika nepatiko man iš pat pradžių. Labai įtartinas iš karto pasirodė tas vos ne primygtinas reikalavimas naudotis savo tikru vardu ir pavarde, kai socialiniai tinklai pagal viską turėtų būti neįpareigojanti ir laisva erdvė.
Vartotojo avataras
BeStabdziu
Igudęs dalyvis

2012 Gegužės 09, 23:17

Standartinė Svečias 2012 Sausio 24, 22:55, Atsakymo numeris: #86385

Nu tai bliamba, kas jum liepia ten viska apie save kloti? Mano tik vardas yra. Nemanau, kad is to, kazkas atsitiks.
Svečias

Standartinė tylus maniakas 2012 Sausio 25, 00:26, Atsakymo numeris: #86393

Truputi bauginantis tas facebooko "žinojimas" bet pakolkas kol aš savęs svarbia persona nelaikau, o duomenis apie save ten pateiktus laikau beverčiais, tai nu nekelia susirupinimo niekaip...Jei pradėtų kelt tektų tuo pačiu išsitrint emailus, skype ir pradėt slėptis nuo gyventojų surašymų ;)
tylus maniakas
Pažengęs dalyvis

2012 Vasario 02, 00:24

Standartinė jaucianti 2012 Sausio 30, 00:35, Atsakymo numeris: #86647

o ką ten reikia rašyti, kas būtų taip slapta? vardas ir pavardė? darbovietė? pff... suvedus tai į google ir taip išmes info. Nereikia į virtualią erdvę paleisti tai, ko nenori platinti. Pritariu tyliajam - tada jau reikia nykti iš virtualaus pasaulio visai :) o dar ir mobilių atsisakyti. :) Tegu renka tą info.
jaucianti
Igudęs dalyvis

Darnipora narė
2012 Gegužės 14, 23:03

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos