Tad, rašykite, kuo gi jūs jaučiatės esą geri (jokiu būdu tai nepasipūtimas, tad nesigėdinkite
|
|
|
Aš esu GERAS žmogus, NES...
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Aš esu GERAS žmogus, NES...Nūdienos žmonių pilkumoj džiugu pamatyti gerą žmogų, jo poelgius... Todėl paspalvinkime pavasirinėmis nuotaikomis visų gyvenimus, parodydami, jog Lietuvoje supa geri žmonės... Kuo jų atsiras daugiau, tuo smagiau bus gyventi
Tad, rašykite, kuo gi jūs jaučiatės esą geri (jokiu būdu tai nepasipūtimas, tad nesigėdinkite
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Mažai tokiu žmonių liko ir dauguma jų slepiasi, aš irgi
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Yra nemažai tų gerų žmonių, tik reikia patiems į juos žiurėti kaip į gerus žmones, o ne kaip į potencialius vilkus. Nuo mūsų pačių irgi priklauso koks tas pasaulis yra aplinkui. Tad visų pirma pasižiurėkime į save
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Aš esu geras žmogus tik todėl, kad neturiu babkių - esu bedarbis.
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Nai nai nai...
deja, deja...Su tokiais buduliais lietuva niekada neišsikapstys iš krizės... Aš esu geras žmogus, nes esu tikras, nebijantis būti tuo, kas esu
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Tema juokinga. Na, o rimčiau šnekant, manau, kad tikrai geras žmogus yra tas, kuris nežino, kad yra geras.
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Gera tema. Sveikintina iniciatyva.
Pats tik nieko įvardint negaliu, nes nesu kažkuo labai geras ; ) O to, kad žmogus tiesiog nėra blogas, dar negalima laikyti gėrio apraiška.. Deepsorrow žodžiai labai teisingi, deja. Gerumas nemadingas. Dabar madinga būti blogiuku - tada visi gerbia, nori, pavydi ir t.t. ;D
Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...Ir aš esu geras žmogus, bet nieks dėl to manęs nemyli. Jokios merginos negaliu sudominti. Joms esu neįdomus ir nereikalingas, juk ne Berlusconi, ar ne taip?
15 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|