Aš esu GERAS žmogus, NES...

Aš esu GERAS žmogus, NES...

Standartinė _lati_ 2011 Kovo 03, 18:27, Atsakymo numeris: #71014

Nūdienos žmonių pilkumoj džiugu pamatyti gerą žmogų, jo poelgius... Todėl paspalvinkime pavasirinėmis nuotaikomis visų gyvenimus, parodydami, jog Lietuvoje supa geri žmonės... Kuo jų atsiras daugiau, tuo smagiau bus gyventi :)
Tad, rašykite, kuo gi jūs jaučiatės esą geri (jokiu būdu tai nepasipūtimas, tad nesigėdinkite :) )
_lati_
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 05, 08:53

Reklama

Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...

Standartinė Svečias 2011 Kovo 03, 18:44, Atsakymo numeris: #71017

Dar niekam neužlipau ant galvos :oops: Ar aš geras? ;)
Svečias

Standartinė deepsorrow 2011 Kovo 03, 19:32, Atsakymo numeris: #71025

Mažai tokiu žmonių liko ir dauguma jų slepiasi, aš irgi :lol: nesislepsi tai suės gyvą ir vardo nepaklaus, šiolaikinės visuomenėje išauginti grobuonys. Tokias naivias mintis, kad mano gerumas bus įvertintas jau senokai apleidau, gerumas tikrai nepadėjo siekti tikslų, faktas kaip blynas kuo aukščiau maisto grandinėje esi - tuo didesni tavo šansai. Žinoma nėra viskas vien juoda ir balta, visi grobuonys turi moralės normas. :evil:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Taskas 2011 Kovo 04, 11:03, Atsakymo numeris: #71084

Yra nemažai tų gerų žmonių, tik reikia patiems į juos žiurėti kaip į gerus žmones, o ne kaip į potencialius vilkus. Nuo mūsų pačių irgi priklauso koks tas pasaulis yra aplinkui. Tad visų pirma pasižiurėkime į save ;)
Taskas
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2012 Gegužės 15, 19:05

Standartinė Svečias 2011 Kovo 04, 13:01, Atsakymo numeris: #71091

Aš esu geras žmogus tik todėl, kad neturiu babkių - esu bedarbis.
Svečias

Standartinė senas hrienas 2011 Kovo 04, 18:19, Atsakymo numeris: #71114

:lol: :lol: :lol: juokinga iki apsimizimo. As esu geras zmogus, spyga taukuota. Nes... protingiems as esu kvailas, intelektualams esu mulkis, nelaimingiems esu paguoda, kvailiems esu savas. Bet man jie visi vienodi....
senas hrienas

Standartinė LaCrima 2011 Kovo 05, 00:37, Atsakymo numeris: #71135

Nai nai nai...
deja, deja...Su tokiais buduliais lietuva niekada neišsikapstys iš krizės... :) Tai kam dejuot, kad nėra darbo, maži atlyginimai? Ko žmonės nusipelno, tą ir gauna :) O aš ir nenorėčiau dirbt su jumis. Nieko ir nepasiekčiau, tik nugrimzsčiau... Jumis,kurie prisigerina darbdaviui parodžius didesnį pinigą, o su kiekvienu žmogu (galbūt tai realus darbdavys iš tikrųjų..aiteityk) elgiasi šiurkščiai.... Koktu tai.

Aš esu geras žmogus, nes esu tikras, nebijantis būti tuo, kas esu :)
LaCrima

Standartinė Lady-scorpio 2011 Kovo 05, 17:49, Atsakymo numeris: #71161

Tema juokinga. Na, o rimčiau šnekant, manau, kad tikrai geras žmogus yra tas, kuris nežino, kad yra geras. :)
Lady-scorpio

Standartinė nesvečias 2011 Kovo 06, 01:33, Atsakymo numeris: #71175

Gera tema. Sveikintina iniciatyva.

Pats tik nieko įvardint negaliu, nes nesu kažkuo labai geras ; )
O to, kad žmogus tiesiog nėra blogas, dar negalima laikyti gėrio apraiška..

Deepsorrow žodžiai labai teisingi, deja. Gerumas nemadingas. Dabar madinga būti blogiuku - tada visi gerbia, nori, pavydi ir t.t. ;D
nesvečias

Standartinė Svečias 2011 Kovo 06, 08:05, Atsakymo numeris: #71184

Ir aš esu geras žmogus, bet nieks dėl to manęs nemyli. Jokios merginos negaliu sudominti. Joms esu neįdomus ir nereikalingas, juk ne Berlusconi, ar ne taip?
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos