Aš esu GERAS žmogus, NES...

Re: Aš esu GERAS žmogus, NES...

Standartinė paswwaiste 2011 Kovo 06, 10:05, Atsakymo numeris: #71188

Būkim patys geri ir pamatysim, kiek aplink yra gerų žmonių. Jaunas vyras užleido vietą senutei auobuse, bendradarbė tyliai pasiūlė savo pagalbą, kai net neprašei ir nesitikėjai, pats stengiesi palaikyti, užjausti draugą bėdoje - tai vis geri poelgiai. Darykim gera ir mums kas nors gera padarys. Širdyje bus gera ir apsivalysim nuo piktumo, baimės būti nesuprastam, išjuoktam. Nebijokim pasirodyti geri. Gerume jėga, o ne silpnybė.
paswwaiste
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Gegužės 14, 13:04

Standartinė spinduleliai 2011 Kovo 10, 10:25, Atsakymo numeris: #71477

daryti gera yra labai smagu, gerai jautiesi kai kitam padedi, taciau buna labai skaudu, kai tas kuriam esi padares daug gero atsuka tau nugara kai tau paciam gyvenime prireikia pagalbos. tada pradedi galvoti, kad mes esame tikri lietuviai ir dziaugiames kitu nelaimemis.
spinduleliai
Pradedantysis dalyvis

Auksinė darnipora narė
2012 Balandžio 03, 09:00

Standartinė Amfis 2011 Gegužės 15, 15:35, Atsakymo numeris: #74819

"paswwaiste" sauniai Tu cia ;)
Amfis
Pradedantysis dalyvis

2011 Spalio 01, 19:42

Standartinė Svečias 2011 Gegužės 15, 16:04, Atsakymo numeris: #74820

O aš esu visai negera mergaitė, bet visi mane myli, net juokas ima.
Svečias

Standartinė deepsorrow 2011 Gegužės 16, 14:11, Atsakymo numeris: #74861

nesvečias rašė:Gera tema. Sveikintina iniciatyva.

Pats tik nieko įvardint negaliu, nes nesu kažkuo labai geras ; )
O to, kad žmogus tiesiog nėra blogas, dar negalima laikyti gėrio apraiška..

Deepsorrow žodžiai labai teisingi, deja. Gerumas nemadingas. Dabar madinga būti blogiuku - tada visi gerbia, nori, pavydi ir t.t. ;D

Svečias rašė:Ir aš esu geras žmogus, bet nieks dėl to manęs nemyli. Jokios merginos negaliu sudominti. Joms esu neįdomus ir nereikalingas, juk ne Berlusconi, ar ne taip?

Būtent taip ir nebemadingas ir nebenaudingas, dažnu atveju netgi žalingas :lol: gerumą mieliau palieku namuose, o viešumai manyčiau pakanka kultūros, moralės ir etikos normų. Taip jau atsitiko, kad dabar gerumas asocijuojasi su silpnumu, potencialia išnaudojimo auka, o dažnu atveju niekas to gerumo nei pastebi, nei deramai vertina. Geras vaikinas tapo nebepatrauklus - patrauklus įžulus, garbėtroška, lyderis, net jei paskui jį driekiasi "lavonų" krūvos - nesvarbu, juk jis užkariautojas, jis veržlus ir siekia savo tikslo bet kokia kaina. Gaila tačiau tokia yra tiesa. :evil:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos