as esu beviltiska

Re: as esu beviltiska

Standartinė Petreizeris 2009 Lapkričio 07, 17:23, Atsakymo numeris: #35199

Atsakau VISIEMS tikintiems "energetiniais vampyrais":

...Moku (išsiurbti ir pakeisti) - Neigiamą energiją į Teigiamą... :)
...Bet galiu - ir ATVIRKŠČIAI (savo "ideologiniams priešams")... :mrgreen:

http://petraz.atspace.com
Petreizeris
Pradedantysis dalyvis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Lapkričio 07, 19:22

Reklama

Standartinė samantta 2009 Lapkričio 08, 00:20, Atsakymo numeris: #35216

Petreizeris rašė:
samantta rašė:Man buvo panašiai: kelis metus bendravau su panašaus elgesio drauge. išbandžiau viską o viską - ir gerumu, ir protingais žodžiais ir švelniais pabauginimais. Buvo puikūs laiko praleidimai kartu su mūsų abiejų vaikais (antrųjų pusių nebeturėjome). Nepadėjo nieko - verkšlenimai ir pykčio protrūkiai kuo toliau, tuo dažnėjo. Pajutau, kad pati darausi prislėgta ir irzli - vien nuo jos elgesio. Tada pasakiau griežtai, man tiesiog išsprūdo: "jei pati savęs nemylėsi - tavęs niekas nemylės". Kaip ranka nuėmė :lol: - daugiau ji su manimi nekalbėjo visai :D. Tada ir supratau - ogi tokiems kaip ji žmonėms nereikia jokios pagalbos - tai energetiniai vampyrai, išsikraunantys tuomet kai skundžiasi gyvenimu. Jie negali be to gyventi. Pastabėlė - ji taip ir liko viena, be draugių, pati sau. Aš buvau kantriausia, bet irgi neištvėriau :). Nebent tavo draugei depresija -patark nueiti pas psichologą.

...kvailesnio komentaro - sunku berasti... Savo nesugebėjimą bendrauti ir suprasti Melancholišką temperamentą - nurašėte tai nelaimingai savo draugei,
"vampyrei", kuri po to - gal NIEKAM gyvenime nebeišdįs ATSIVERTI, kadangi SUNAIKINOTE JOS PASITIKĖJIMĄ :evil: LABAI, LABAI BLOGAI! - ra6au jums "KUOLĄ"
už nesugebėjimą bendrauti ir psichologijos neišmanymą. :twisted:

Atleiskite, tai jūs psichologijos neišmanote. Yra, aišku, visokių atvejų, pvz. liga. Mano atvejis buvo vampyrizmas. Bendrauti, beje, sugebu - bet neapsunkinu savęs bendravimu su tais, kam esu nereikalinga. Paminėjote psichologiją - paskaitykite daugiau knygų psichologine tematika. Melancholija čia niekuo dėta. Ne vienas psichologas nepatars aukotis tam, kad tave vampyras išsekintų ;) . Būtų dar gerai, kad į mano komentarą geriau įsiskaitytume - kiek dėjau pastangų jai padėti. Jūs truputį neadekvačiai samprotaujate - labai jau savimi pasitikite, lyg ekstrasensas būtumėte. Aišku, sėkmės jums už gerus norus, duok Dieve kad padėtumėte.
samantta

Standartinė Svečias 2009 Lapkričio 08, 00:32, Atsakymo numeris: #35219

As manau paciam petreizeriui psichologo reikia. Paskaicius jo prisistatyma - juokas ima, bet ner to blogo kas neiseitu i gera- prisijuokiau, nuotaika pasitaisiau :lol: :lol: :lol:
Svečias

Standartinė Si 2009 Lapkričio 08, 09:39, Atsakymo numeris: #35222

draugei depresijos simptomai labai aiskus-reikia psichologo ar psichiatro pagalbos, jusu pagalba neveiksminga
Si
Pradedantysis dalyvis

2011 Rugsėjo 30, 14:56

Standartinė namiokass 2009 Lapkričio 08, 11:38, Atsakymo numeris: #35223

Si rašė:draugei depresijos simptomai labai aiskus-reikia psichologo ar psichiatro pagalbos, jusu pagalba neveiksminga

Ar tu skiri kas yra psichologas o kas psichiatras? :) Psichiatras tai psichiskai nesveikus zmones gydo, o psichologas padeda zmogui isgyventi sunkius jam neiveikiamus gyvenimo sunkumus, padeda isgyventi depresija ir panasiai. Tad nemaisyk siu 2 terminu :) tai merginai tikrai reikia ne musu pagalbos, o nueiti pas psichologa kad padetu atrasti jai budingus gyvenimo malonumus kad zmogus issikapanotu is to depresijos liuno...
Vartotojo avataras
namiokass
Igudęs dalyvis

Darnipora narys
2011 Sausio 09, 15:22

Standartinė Inga-ramune 2009 Lapkričio 08, 12:32, Atsakymo numeris: #35227

Gal jai pvz is tikruju yra depresija, ar prasideda depresija... Pasiulyk jai nueiti pas psichologa, tik zinau, gali buti labai sunku ikalbeti, bet po to ji butu tau uz tai visa gyvenima dekinga.
Arba tiesiog sugalvok kokios veiklos, ka kartu galetumemt veikti pamirsusios viska - kepti kriausiu pyraga, eiti i kina ar t.t. :)
Man buvo depresija, zinau kaip tai gali buti sunku...
Inga-ramune
Igudęs dalyvis

2010 Lapkričio 08, 18:20

Standartinė Inga-ramune 2009 Lapkričio 08, 12:34, Atsakymo numeris: #35228

Pasichiatrai beje irgi gydo depresija, uztenka cia tu stereotipu atsiprasant. Nebukit vaikai
Inga-ramune
Igudęs dalyvis

2010 Lapkričio 08, 18:20

Standartinė Teylor. 2009 Lapkričio 08, 19:19, Atsakymo numeris: #35252

namiokass rašė:
Si rašė:draugei depresijos simptomai labai aiskus-reikia psichologo ar psichiatro pagalbos, jusu pagalba neveiksminga

Ar tu skiri kas yra psichologas o kas psichiatras? :) Psichiatras tai psichiskai nesveikus zmones gydo, o psichologas padeda zmogui isgyventi sunkius jam neiveikiamus gyvenimo sunkumus, padeda isgyventi depresija ir panasiai. Tad nemaisyk siu 2 terminu :) tai merginai tikrai reikia ne musu pagalbos, o nueiti pas psichologa kad padetu atrasti jai budingus gyvenimo malonumus kad zmogus issikapanotu is to depresijos liuno...

Pats esate nevisiškai teisus. Nemaišykite psichiškai nesveiko ir psichiškai nestabilaus. Psichiatras išklauso žmogų taip pat kaip psichologas, tik paskirdamas tam tikrą gydymą. Psichiškai nesveiki - psichiatrinėse.
Teylor.

Standartinė miegapele 2009 Lapkričio 08, 23:14, Atsakymo numeris: #35264

Psichiskai kaip ir fiziskai nesveiki nera skirtingu rusiu zmones, jie yra tarp musu, kaip ir sergantys kitomis letinemis ligomis. Kai ligos paumeja zmones gydosi ligoninese, sveikatai pagerejus gyvena visiems iprasta gyvenima. Ismokime zmones gerbti ir ju nerusiuoti :roll: kad susirges zmogus ne sleptu savo negalavimus, o nebijotu eiti pas gydytoja, kad jam prikabins etikete
miegapele
Pažengęs dalyvis

2010 Kovo 23, 20:45

Standartinė koba 2009 Lapkričio 09, 13:17, Atsakymo numeris: #35352

Kažkada skaičiau knygą apie šveplio gydymą. Visi ekipažo nariai užjausdavo jį kad yra šveplas, visaip nuolaidžiavo jam, užjausdavo beveik nesveikai. Kai į jų komandą paskyrė nauja psichologą, jis ištyręs situaciją, pradėjo elgtis atvirkščiai visam ekipažui. Pradėjo pamėgdžioti jo šveplavimą bendraudamas su juo, traukti per dantį, beveik atvirai tyčiotis iš jo. Davedė žmogų iki tokios buklės, kad jis pats nustojo saves gailėtis ir pradėjo normaliai šnekėti. Neriaikia niekad perdaug užjautinėti, nes tada žmogus pats pradeda saves gailėtis, ir iš to visokios depresijos, neurozės. Gaunasi kažkas panašaus į autoprogramavimasi nesėkmėms. Žinoma nereikia ir lazdos perlenkti.
koba
Pradedantysis dalyvis

2009 Lapkričio 09, 16:29

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos