|
|
|
Dovanų vajus
13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Dovanų vajusSveiki, mielieji. Aš vienišė, standartinė tikriausiai. Dirbu vidutiniškai apmokamą darbą, turėjau šeimą, išsiskyrėme, liko du vaikai ir alimentai. Artėja šventės, išsiruošiau į parduotuves - dovanos vaikams, bendradarbiams, draugėms, tetoms, dėdėms, krikštatėviams, seneliams, mamai.. Ir žiūriu jau sumos šimtais šimtais... O juk ne milijonus uždirbu, gi dar reiks ir šventinį stalą paruošti... O kam Jūs dovanojate dovanas? Tik šeimos nariams? Iš tiesų labai bijau to nepatogumo, jei man kokia draugė atneš dovanėlę, o aš tuščiomis...
Re: Dovanų vajusNei draugems, nei tetoms ,dedems nedovanoju
Re: Dovanų vajusA6 tai perku visiems, man tai labai miela tradicija - apsikeisti mielais niekučiais, smulkiomis dovanėlėmis. Stengiuosi įsitekti į penkis litus - žvakė, šokoladas, kepimo pirštinė ar kojinės
Re: Dovanų vajusApie dovanas galvoju iš anksto, kam numezgu pirštines ar kojines, o kam ir nuperku kokią smulkią dovanėlę, bet tai darau tikrai ne prieš kalėdas.
Re: Dovanų vajusAS TAI PERKU TIEMS, KAS MAN PRAEJUSIAIS METAIS PIRKO IR UZ MAZDAUG TOKIA SUMA, UZ KOKIA PATI GAUNU
Re: Dovanų vajusTik mamai ir dukrai. Dar pora atsarginiu, jei susitiksim per kaledas: draugei ir draugui po niekuti, mazdaug uz 5Lt. Nemegstu ipareigoti zmoniu su dovanom ir pati pinigu nemetau.
Kuriu galu, tu visus apdovanoji ,lyg Kaledu senis butum? Ar jiems to reikia?
Re: Dovanų vajus
negaliu pakesti visokiu tokiu ,,dovaneliu''. Kasmet sukraunu i maisa ir arba nunesu i labdara, o karta po gero menesio (kia nesnigo) pastaciau prie siuksliu konteinerio. Ir, zinokit, niekas to dovanu maiso 3 dienas nepasieme. Sudejau ten visas gautas zvakes, zvakides, visokius suvenyriukus, kazkokius molinukus, tipo papuosalus, formeles sausainiams, kuriu gyvenime nekepsiu, sintetines staltieseles ir kitoki slamsta. Gaila zmoniu, kurie tam sudui paskutinius pingus isleidzia ir negaliu prisiversti dekoti, nes jei bent pora metu ta barachlo laikyciau, tai visi namai butu apkrauti. Dovanoas pripazistu tik reikalingus daiktus ir tik seimos nariams
Re: Dovanų vajusNežinot ką prie konteinerių nešt-vargu ar benamiai irgi keps sausainius ir žvakutes degins. Kai gyvenau LT prie konteinerio nešdavau vakarienės likučius ir padėdavau tvarkingai įvyniotus maišeliuose. Nelikdavo kaip mat. Taip pat šiltus o bendrai visokius nereikalingus rūbus.
Re: Dovanų vajusMan žvakės, šokoladai, muiliukai reikalingi, galite atiduoti man
Re: Dovanų vajus
nu ir kur ta slamsta desi? kiek namuose zvakiu reikia? kiek visokiu molinuku dulkems kaupti?
13 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|