Dovanų vajus

Dovanų vajus

Standartinė Vienišė 2010 Gruodžio 13, 13:16, Atsakymo numeris: #63200

Sveiki, mielieji. Aš vienišė, standartinė tikriausiai. Dirbu vidutiniškai apmokamą darbą, turėjau šeimą, išsiskyrėme, liko du vaikai ir alimentai. Artėja šventės, išsiruošiau į parduotuves - dovanos vaikams, bendradarbiams, draugėms, tetoms, dėdėms, krikštatėviams, seneliams, mamai.. Ir žiūriu jau sumos šimtais šimtais... O juk ne milijonus uždirbu, gi dar reiks ir šventinį stalą paruošti... O kam Jūs dovanojate dovanas? Tik šeimos nariams? Iš tiesų labai bijau to nepatogumo, jei man kokia draugė atneš dovanėlę, o aš tuščiomis...
Vienišė

Reklama

Re: Dovanų vajus

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 13, 14:01, Atsakymo numeris: #63205

Nei draugems, nei tetoms ,dedems nedovanoju :oops: Perku tik savo vaikams ( jie jau suauge) . Ir labai dziaugiuosi ,kad pas mus nera tokios tradicijos dovanas pirkti visiems is eiles , bereikalingas galvos skausmas.Draugems taip pat neperku ir is ju negaunu , kiekviena turime savo seimas ( mano atveju vaikai )is kuriu ir sulaukiame mielu dovaneliu :) Su draugemis galime susitikti per Kaledas ar po ir isgerti taure karsto vyno :)
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 13, 15:27, Atsakymo numeris: #63208

A6 tai perku visiems, man tai labai miela tradicija - apsikeisti mielais niekučiais, smulkiomis dovanėlėmis. Stengiuosi įsitekti į penkis litus - žvakė, šokoladas, kepimo pirštinė ar kojinės :) Miela juk ir pačiam gauti dovanų iš aplinkinių ;)
Svečias

Standartinė Romuta 2010 Gruodžio 13, 16:07, Atsakymo numeris: #63212

Apie dovanas galvoju iš anksto, kam numezgu pirštines ar kojines, o kam ir nuperku kokią smulkią dovanėlę, bet tai darau tikrai ne prieš kalėdas.
Romuta
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 01, 10:37

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 13, 16:20, Atsakymo numeris: #63214

AS TAI PERKU TIEMS, KAS MAN PRAEJUSIAIS METAIS PIRKO IR UZ MAZDAUG TOKIA SUMA, UZ KOKIA PATI GAUNU
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 13, 19:04, Atsakymo numeris: #63218

Tik mamai ir dukrai. Dar pora atsarginiu, jei susitiksim per kaledas: draugei ir draugui po niekuti, mazdaug uz 5Lt. Nemegstu ipareigoti zmoniu su dovanom ir pati pinigu nemetau.
Kuriu galu, tu visus apdovanoji ,lyg Kaledu senis butum? Ar jiems to reikia?
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 13, 19:49, Atsakymo numeris: #63222

Svečias rašė:A6 tai perku visiems, man tai labai miela tradicija - apsikeisti mielais niekučiais, smulkiomis dovanėlėmis. Stengiuosi įsitekti į penkis litus - žvakė, šokoladas, kepimo pirštinė ar kojinės :) Miela juk ir pačiam gauti dovanų iš aplinkinių ;)

negaliu pakesti visokiu tokiu ,,dovaneliu''. Kasmet sukraunu i maisa ir arba nunesu i labdara, o karta po gero menesio (kia nesnigo) pastaciau prie siuksliu konteinerio. Ir, zinokit, niekas to dovanu maiso 3 dienas nepasieme. Sudejau ten visas gautas zvakes, zvakides, visokius suvenyriukus, kazkokius molinukus, tipo papuosalus, formeles sausainiams, kuriu gyvenime nekepsiu, sintetines staltieseles ir kitoki slamsta. Gaila zmoniu, kurie tam sudui paskutinius pingus isleidzia ir negaliu prisiversti dekoti, nes jei bent pora metu ta barachlo laikyciau, tai visi namai butu apkrauti.
Dovanoas pripazistu tik reikalingus daiktus ir tik seimos nariams :!:
Svečias

Standartinė mangofruit 2010 Gruodžio 14, 00:34, Atsakymo numeris: #63259

Nežinot ką prie konteinerių nešt-vargu ar benamiai irgi keps sausainius ir žvakutes degins. Kai gyvenau LT prie konteinerio nešdavau vakarienės likučius ir padėdavau tvarkingai įvyniotus maišeliuose. Nelikdavo kaip mat. Taip pat šiltus o bendrai visokius nereikalingus rūbus.
Svečias rašė:
Svečias rašė:A6 tai perku visiems, man tai labai miela tradicija - apsikeisti mielais niekučiais, smulkiomis dovanėlėmis. Stengiuosi įsitekti į penkis litus - žvakė, šokoladas, kepimo pirštinė ar kojinės :) Miela juk ir pačiam gauti dovanų iš aplinkinių ;)

negaliu pakesti visokiu tokiu ,,dovaneliu''. Kasmet sukraunu i maisa ir arba nunesu i labdara, o karta po gero menesio (kia nesnigo) pastaciau prie siuksliu konteinerio. Ir, zinokit, niekas to dovanu maiso 3 dienas nepasieme. Sudejau ten visas gautas zvakes, zvakides, visokius suvenyriukus, kazkokius molinukus, tipo papuosalus, formeles sausainiams, kuriu gyvenime nekepsiu, sintetines staltieseles ir kitoki slamsta. Gaila zmoniu, kurie tam sudui paskutinius pingus isleidzia ir negaliu prisiversti dekoti, nes jei bent pora metu ta barachlo laikyciau, tai visi namai butu apkrauti.
Dovanoas pripazistu tik reikalingus daiktus ir tik seimos nariams :!:
mangofruit

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 14, 17:59, Atsakymo numeris: #63304

Man žvakės, šokoladai, muiliukai reikalingi, galite atiduoti man :) Puikios dovanos!
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 14, 19:52, Atsakymo numeris: #63322

Svečias rašė:Man žvakės, šokoladai, muiliukai reikalingi, galite atiduoti man :) Puikios dovanos!

nu ir kur ta slamsta desi? kiek namuose zvakiu reikia? kiek visokiu molinuku dulkems kaupti?
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos