Didelis amžiaus skirtumas

Re: Didelis amžiaus skirtumas

Standartinė asteri 2011 Gruodžio 26, 20:49, Atsakymo numeris: #85089

visada patiko vyresni vyrai.Su bendraamziais budavo tiesiog nuobodu.Man priimtinas amziaus skirtumas iki 15 metu.ir dabar bendrauju su zmogum,kuris 12 metu uz mane vyresnis.tikrai neieskau nei tevelio,nei pinigu maiso.tiesiog kiekvienas renkasi tai,kas jam priimtina.tad nemanau kad amziaus skirtumas gali buti kliutis,viskas priklauso nuo zmogaus.
asteri
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 15:38

Reklama

Standartinė Svt 2012 Vasario 04, 17:50, Atsakymo numeris: #86881

Tarp manes ir mano draugo 22 metai skirtumas, kartu jau pusantru metu. Nesakysiu, kad man amzius nesvarbu ir kad visiskai jo nejauciu. Taciau taip likimas susikloste, kad po ilgoko bendravimo susibegom. Man su juo gera, bet daznai nepalieka mintis: ka zmones galvoja, kaip ziuri ir pan. Delto kartais pasidarau uzdari ir atitolu nuo jo. Pries bunant kartu labai daug apie tai snekejom ir buvom nusprende nieko nepradeti, taciau vel viskas apsiverte savaip. Mums gera, linskma kartu, papildom vienas kita ir pykstames kazkaip juokingai.
Esu metais jaunesne uz jo dukra, o jis 3 jaunesnis uz mano teti...
Nezinau ar gedytis to, sleptis nuo visuomenes ar tiesiog gyventi normalu laiminga gyvenima? :?:
Svt

Standartinė Svečias 2012 Vasario 04, 18:06, Atsakymo numeris: #86882

Svt rašė:Tarp manes ir mano draugo 22 metai skirtumas, kartu jau pusantru metu. Nesakysiu, kad man amzius nesvarbu ir kad visiskai jo nejauciu. Taciau taip likimas susikloste, kad po ilgoko bendravimo susibegom. Man su juo gera, bet daznai nepalieka mintis: ka zmones galvoja, kaip ziuri ir pan. Delto kartais pasidarau uzdari ir atitolu nuo jo. Pries bunant kartu labai daug apie tai snekejom ir buvom nusprende nieko nepradeti, taciau vel viskas apsiverte savaip. Mums gera, linskma kartu, papildom vienas kita ir pykstames kazkaip juokingai.
Esu metais jaunesne uz jo dukra, o jis 3 jaunesnis uz mano teti...
Nezinau ar gedytis to, sleptis nuo visuomenes ar tiesiog gyventi normalu laiminga gyvenima? :?:

o tu nepagalvoji, kaip bus po 10 metų? Jis bus jau senas, o tu dar jauna, jūsų bus visiškai kiti interesai. Tu gal norėsi keliauti, o jis bus senas ir ligotas. Tu norėsi jį slaugyti? Be to, moterys turėdamos tokius senus vyrus ir pačios kažkaip susensta be laiko...
Svečias

Standartinė Svt 2012 Vasario 04, 18:28, Atsakymo numeris: #86884

Zinoma, kad pagalvoju... :( Nzn.....tiesiog nesu pasiryzusi paimti ir nutraukti santykius. Man visa laika patiko vyresni vyrai, bet apie toki amziaus skirtuma nesu galvojusi.
Kazkokia nesamone..galiu buti labai laiminga, bet vis tokios mintys kirba.
Svt

Standartinė Svečias 2012 Vasario 04, 19:56, Atsakymo numeris: #86885

O kai toks amžiaus skirtumas - kaip bus su vaikais? Jūs jų ketinate turėti?
Svečias

Standartinė svetlana 2012 Vasario 04, 22:58, Atsakymo numeris: #86890

Svt rašė:Zinoma, kad pagalvoju... :( Nzn.....tiesiog nesu pasiryzusi paimti ir nutraukti santykius. Man visa laika patiko vyresni vyrai, bet apie toki amziaus skirtuma nesu galvojusi.
Kazkokia nesamone..galiu buti labai laiminga, bet vis tokios mintys kirba.

Galite būti laiminga, o ar esate?
Manau, jei esate laiminga, nesukite sau galvos kas bus. Dauguma žmonių laimės ieško ir su bendraamžiais neranda.
svetlana

Standartinė Svečias 2012 Vasario 04, 23:20, Atsakymo numeris: #86892

zmones pagalvos,kad su savo tevu dulkinates
Svečias

Standartinė Viešnia 2012 Vasario 05, 10:16, Atsakymo numeris: #86903

Na, tos "nelaimės" suteikia ir visokie neigiami pasisakymai tokių porų atžvilgiu, tolerancijos daugiau.
Na, mano draugė, iškarto po studijų ištekėjo už savo tėvo vienmečio. Turtingas užsienietis. Visi mes skeptiškai vertinome ir už akių apšnekinėjom ją. Ir ką, praėjo 15 metų ir jie kartu. Susituokė pernai ir dabar darys vaiką.
Kiekvienas turim gyventi savo gyvenimą.

Man tik daugiau įdomios mintys vyrų, kurie dairosi jaunesnių, gerokai jaunesnių moterų - kas tai?
Kiek yra parašę vyresni - mandagiai atsakai - atsiprašau, jūs man per senas. Tai prasideda išvedžiojimai - aš turėjau dar jaunesnę nei tu, moterys greičiau susensta, aš gerai atrodau. Švelniai sakant toks jausmas, kad bendrauji su princese-fyfa, bet tik vyriškos lyties.
O gal vyrai, bendraujantys su jaunesnėmis galėtų pasakyti kaip taip gavosi?
Viešnia

Standartinė Svečias 2012 Vasario 05, 10:49, Atsakymo numeris: #86905

Viešnia rašė:Kiek yra parašę vyresni - mandagiai atsakai - atsiprašau, jūs man per senas. Tai prasideda išvedžiojimai - aš turėjau dar jaunesnę nei tu, moterys greičiau susensta, aš gerai atrodau.

Jo, man lygiai taip pat būdavo. Nu nepatinka man tie vyresni. Iki 5 m. gali būti vyresnis, paskui jau žiūriu kaip į... Kai gražiai parašydavau, kad per senas, tai irgi visąlaik sakydavo, kad turėjo dar jaunesnę, kad gerai atrodo, kad moterys anksčiau susensta ir t.t. Nu ir ką - aš irgi labai gerai atrodau. Tai ar man dabar reikia 10 m. jaunesnio ieškotis? Manau, kad šitos kategorijos vyrai galvoja, kad atjaunės šalia tų jaunesnių, na ir dar prestižas, matyt. :roll:
Svečias

Standartinė Svečias 2012 Vasario 05, 13:23, Atsakymo numeris: #86912

Aj, dar žinok toks "jaunatviškas" senis bendravimo dvejais laiškais pabaigoje dar man pareiškė, kad aš mastau kaip bobutė ir jam tiesiog negaliu patikti, nes esu jam per sena :)
Svečias

AnkstesnisKitas

Grįžti į Bendravimas poroje