Dėl suderinanamumo testo perderinimo

Standartinė Bace 2008 Lapkričio 03, 19:14, Atsakymo numeris: #8871

Sveiki, čia galbūt, bus ne klausimas bet pastebėjimas. Sistema pasiūlė perdaryti testą ir persprendžiau. Išvada: 1.nedarykite šio testo paskubomis ar pavargę, nes testo rezultatai bus labai netikslūs arba net drįsčiau teigti visiškai priešingi, nei Jūs buvote daręs anksčiau. 2. Mano asmenine nuomone, testas neturėtų būti toks priešingai neteisingas, ta prasme, nuo poros atsakymų neturėtų priklausyti kategoriškas asmenybės aprašymas, dar kart sakau, tai mano asmeninė nuomonė.
Pasiūlymas: asmenybės bruožai nesikeičia priklausomai nuo nuotaikos ir .t. tad persprendžiant testą reikėtų taikyti išsamesnę apklausą.
Pagarbiai,
Bace
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Kovo 15, 17:17

Reklama

Standartinė vitis 2008 Lapkričio 03, 22:23, Atsakymo numeris: #8872

nieko nesupratau..
vitis

Standartinė Morganna 2008 Lapkričio 04, 18:22, Atsakymo numeris: #8873

O aš supratau ir pritariu - jei suderinamumo testas ir jo rezultatai yra rodomi kaip išskirtinis šios pažinčių svetainės bruožas, jei už narystę imami pinigai ir nemokamas narys gali rašyti tik sistemos pasiūlytiems nariams - testai turi būti išsamesni, jame turi būti daugiau klausimų tam, kad vienas ar kitas asmenybės tipo aprašymas būtų priskiriamas kruopščiau :)
O kita vertus... Charakterio, vertybių ar seksualinių lūkesčių pasikeitimas nuo nuotaikų kaita irgi tam tikras asmenybės bruožas? ;)
Morganna

Standartinė svente 2008 Lapkričio 06, 11:48, Atsakymo numeris: #8874

Ačiū dievui, kad dar kažkas pastebėjo, jog šie testai yra labai netikslūs. Pagal juos pasiūlyti nariai yra absoliučiai netinkami. Gali būti, kad taip daroma specialiai, norint ilgiau išlaikyti mokamą narystę šioje svetainėje. Be to, baigiantis narystei, vėl pasiūloma kokie nors nauji nariai... Įdomus ėjimas, ar ne?
svente
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gegužės 10, 11:12

Standartinė teta 2008 Lapkričio 08, 09:19, Atsakymo numeris: #8875

seniai sakiau, kad sitie testai blefas.
teta

Standartinė jurgacka 2008 Lapkričio 08, 10:37, Atsakymo numeris: #8876

As ir ziuriu, kodel man cia tie berniukai tokie vis nesuderinami kai kurie pasitaikydavo. Beje, kartais buna, kad skaitau jo charakterio aprasyma ir matau - ne man tas zmogus. Mano charakterio aprasymas mane atitinka. Bet kur jau ten mes suderinami... na gal kokiais i 20% :)
jurgacka

Grįžti į Kitos temos