Darnipora.lt komanda 2008 Rugpjūčio 02, 21:20, Atsakymo numeris: #8199
Jolanta, būtinai pasitarsime su G.Navaičiu apie tokią galimybę. Šiuo metu, jis labai užsiėmęs keliais Švietimo ir mokslo ministerijos projektais ir sunkiai rastų laiko, tačiau, manau, tvarkaraščiui atlaisvėjus, prisijungtų prie rašymo ir jis.
testas2011 2010 Liepos 27, 09:42, Atsakymo numeris: #51710
Psichologas irgi žmogus )) Kartais per renginius išgistu, kad patiko blogas arba kad, skaičiau, ką tu rašei ir keista pasidaro, nes rašai į nežinią, nežinodamas, kas jį skaitys, o dažnai įvertinimas lieka to žmogaus mintyse. Todėl raginu perskaičius brūkštelėti, kad ir pirmą mintį, kurį šauna į galvą. Man svarbu, kokią emociją aš Jums padovanoju, tą akimirką. Net jei tai priekaištas, priimsiu nuolankiai Nuleidus galvą
DarniPora rašė:Psichologas irgi žmogus )) Kartais per renginius išgistu, kad patiko blogas arba kad, skaičiau, ką tu rašei ir keista pasidaro, nes rašai į nežinią, nežinodamas, kas jį skaitys, o dažnai įvertinimas lieka to žmogaus mintyse. Todėl raginu perskaičius brūkštelėti, kad pirmą mintį, kurį šauna į galvą. Man svarbu, kokią emociją aš Jums padovanoju, tą akimirką. Net jei tai priekaištas, priimsiu nuolankiai :0 Nuleidus galvą