Dalykai, kuriuos turi padaryti vyras

Re: Dalykai, kuriuos turi padaryti vyras

Standartinė z0leee 2011 Rugsėjo 16, 21:49, Atsakymo numeris: #79895

1 pasodinti vaika
2 pasodinti nama
3 uzauginti medy

:ugeek: :ugeek: :mrgreen: :mrgreen: :idea: :idea: :roll: :)))
z0leee

Standartinė Agnieška O 2011 Rugsėjo 20, 20:01, Atsakymo numeris: #80162

Tas visiems žinomas talpus savo prasme atsakymas-Vyras turi užauginti sūnų,pasodint medį,užmušt gyvatę.Ta proga prisiminiau anekdotišką atsitikimą.Mūsų laiptinėje gyveno tokia linksma mergaitė,iš darželio grįždavo dainuodama dažnai.Kartą laiptinėje mano mamai sako ji-"teta,teta,mūsų laiptinėje gyvačių yra".Na,mama mano sako,beveik patikėjusi,nes gyvenvietė ta tarp miškų-"tikrai?Kristinėle,ar tu matei?"-"Ne.nemačiau,bet girdėjau,kaip teta viena sakė-"Eik, eik,gyvate tu".Pagavot mintį? :D
Agnieška O
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 09, 14:48

Standartinė Svečias 2011 Rugsėjo 20, 21:09, Atsakymo numeris: #80168

Agnieška O rašė:Tas visiems žinomas talpus savo prasme atsakymas-Vyras turi užauginti sūnų,pasodint medį,užmušt gyvatę.Ta proga prisiminiau anekdotišką atsitikimą.Mūsų laiptinėje gyveno tokia linksma mergaitė,iš darželio grįždavo dainuodama dažnai.Kartą laiptinėje mano mamai sako ji-"teta,teta,mūsų laiptinėje gyvačių yra".Na,mama mano sako,beveik patikėjusi,nes gyvenvietė ta tarp miškų-"tikrai?Kristinėle,ar tu matei?"-"Ne.nemačiau,bet girdėjau,kaip teta viena sakė-"Eik, eik,gyvate tu".Pagavot mintį? :D

Pagavom pagavom, bobučių prietarai, kad gyvates užmušinėti reikai. Pasigėdintum, o atrodė protinga mergina, o pažiūros - daugiau nei 100 metų senumo...
Svečias

Standartinė Agnieška O 2011 Rugsėjo 20, 22:27, Atsakymo numeris: #80175

Tikriausiai nesupratot.Apie savo pažiūras tai juk čia nieko nesakaiau.Ir tikrai nesu užmušinėjusi gyvačių,ar bent prašiusi,kad kitas užmušinėtų.Manau,ši posakio vieta nėra tiesioginė prasmė.Kas liečia pokalbį,tai mergaitė girdėjo besipykstančias dvi kaimynes,viena kitą pavadino gyvate.
Agnieška O
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 09, 14:48

Ankstesnis

Grįžti į Moterys apie vyrus