muzikas zemaiciu... 2010 Liepos 07, 17:45, Atsakymo numeris: #49795
Pažinojau vieną dixiukų faną iš Ukmergės. Buvo ir mane užkrėtęs stilium per pusbrolio vestuves 1977-s. Dar galiu klausytis tokius Scandinavian Rhythm Boys, bet ne ilgiau kaip 2 minutes. Prieš pietų miegą tinka.O viskas kas asocijuojasi su pavėsiu karšta vasarą man nesvetima ir cool jazz yra cool. Dixas(ne Otto), regtaimas? koks skirtumas - http://www.youtube.com/watch?v=YsxIjt_r ... re=related
-
muzikas zemaiciu...
-
Lady_scorpio1302026861_db 2010 Liepos 07, 19:08, Atsakymo numeris: #49813
Ke aWay rašė:Esčių gal net geresnė, primena ABBA, ir kalba priimtina ausiai. Tik jūsų išvardinti daininikai kiek nesutampa su pateiktais klipais. Man labaiau patinka šiuolaikinis skandinavų džiazas, o pop nelabai, bet yra šiame žanre išskirtinių asmenybių ar originalių vienetinių dainų, pvz., Džordanos "Aš išvažiuosiu prie jūros, o gal ne?".
Taip, estės fainos. Patinka Tau ABBA? (Man patinka.) Taip, atleisk, daininkai ir klipai nesutampa... Paminėjau tik lietuviukus, nors šiaip dauguma mano mėgstamų dainų ne lietuviškos (gal todėl, kad sunkiau išgirsti kvailai saldžius dainų tekstus.  Aš nesu labai didelė džiazo gerbėja, man arčiau širdies rokas, popsas (jo juk irgi būna gero), country. Iš skandinavų man September ''Satellites'' akustinė versija patinka.
-
Lady_scorpio1302026861_db
- Super aktyvuolis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Sausio 30, 15:54
muzikas zemaiciu... 2010 Liepos 07, 20:10, Atsakymo numeris: #49830
ABBA mokykloje patikdavo kai prasidėjo disco aukso karštligė,vėliau rožinis periodas ir Pink Floydų sienos griovimas, scenarijus pasikartojo Berlyne. Grupių mėgiamų nėr yra atskiri singlai. Šiaip patinka instrumentinė muzika - dainos be žodžių. ar įstringa kokia eilutė teksto, kaip aukščiau paminėtos Džordanos, ar Smokie - What Can I Do(Ką man daryt?!Ką man daryt?!) patinka?
-
muzikas zemaiciu...
-
Lady_scorpio1302026861_db 2010 Liepos 07, 20:43, Atsakymo numeris: #49840
Instrumentinė muzika man irgi patinka. Ypač vakarais.  Pinkus buvau įsimylėjusi studijų metais. Aš šiaip mylimų grupių irgi neturiu, todėl nepatogiai pasijuntu, kai žmonės to paklausia  Be to, kartais ir dainos pavadinimo negaliu prisiminti.  Kaip ir ne lygis. Juokauju, žinoma. Smokie man labai patinka, ir ne tik Tavo paminėta daina. 
-
- Super aktyvuolis
-
muzikas zemaiciu... 2010 Liepos 07, 21:10, Atsakymo numeris: #49842
Smokie irgi vadinčiau vienos dainos(Svečiuose pas Alisą) grupe. Kąmandaryt?! priimtinesnis gal Andriuko variantas. Nežinau,abejoju. Su Uriah Heep "July Morning" tas pat. Yra neblogų "pereborų", tačiau roke man per daug emocijų. Tik nesakykit, kad ir juraihipai patinka.
-
muzikas zemaiciu...
-
Lady_scorpio1302026861_db 2010 Liepos 07, 21:41, Atsakymo numeris: #49844
muzikas zemaiciu... rašė:Smokie irgi vadinčiau vienos dainos(Svečiuose pas Alisą) grupe. Kąmandaryt?! priimtinesnis gal Andriuko variantas. Nežinau,abejoju. Su Uriah Heep "July Morning" tas pat. Yra neblogų "pereborų", tačiau roke man per daug emocijų. Tik nesakykit, kad ir juraihipai patinka.
Na, man Smokie ir ''Mexiacan girl'' labai aptinka.  O kas yra juraihipai? Arba aš išprotėjau, arba tikrai pirmąkart tokius girdžiu...
-
- Super aktyvuolis
-
Cast Away 2010 Liepos 07, 22:16, Atsakymo numeris: #49851
My goal is to live the truly religious life,and express it in my music. If you live it, when you play there's no problem because the music is part of the whole thing. To be a musician is really something. It goes very, very deep. My music is the spiritual expression of what I am - my faith, my knowledge, my being.  /John Coltrane/
-
Cast Away
-
Cast A Way 2010 Liepos 07, 22:52, Atsakymo numeris: #49856
-
Cast A Way
-
svečias žemės tik-tik 2010 Liepos 08, 11:35, Atsakymo numeris: #49963
Wynton Marsalis - Flight of the Bumblebee. Orevuar, čiao, bai-bai!
-
svečias žemės tik-tik
-
Grįžti į Kitos temos
|
|