Breketai

Re: Breketai

Standartinė deepsorrow 2011 Rugsėjo 15, 00:09, Atsakymo numeris: #79776

Visi breketų taisymai baigiasi su paauglyste, aš nesu dantų daktaras, bet puikiai suvokiu , kad po to breketas tėra mados šauksmas. Atsakan į temą – ne 35 metukų dantis tiesinti, norit idealios šypsenos raukit viską lauk ir kabinkit su porceleno vainiku dėl reklamos. Turit sveikus nuosavus dantis – nesileiskit nuteikiami komercininkų rovimui, kaip profai sako dantį rauna tik blogi dantistai.
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė austytee8 2012 Vasario 01, 20:43, Atsakymo numeris: #86776

Sveiki man 10 metu po poros dienų man dės breketus aš labai bijau jog mokykloje iš manęs šaipysis niekas nenorės su manimi bendrauti vaikinai nebekabins ir t.t. :cry: Tikrai nenoriu breketu bet noriu gražios šypsenos . Pas mane klasėje yra vaikų kurie nešioja plokšteles bet tai juk plokštelės o ne breketai :( Niekada nemaniau jog reikės nešioti breketus.Visi mane guodžia šiais žodžiais ''Aš manau jog tau breketai tiks '' .Prieš važiavimą pas ortodontę prašiau Dievo jog nereikėtų nešioti breketų .Kai ortodonte užsimine jog reikės nešioti breketus aš nesusilaikiau ir pradėjau verkti.Nežinau kaip teks susitaikyti su breketais.Mama sakė jog jos bendradarbė nešiojo breketus ir sakė jog prie kavos jokio sausainelio negalejo suvalgyti nes reikejo eiti valytis dantis ar tai tiesa?
austytee8

Standartinė Svečias 2012 Vasario 01, 21:40, Atsakymo numeris: #86779

austytee8 rašė:Sveiki man 10 metu po poros dienų man dės breketus aš labai bijau jog mokykloje iš manęs šaipysis niekas nenorės su manimi bendrauti vaikinai nebekabins ir t.t. :cry: Tikrai nenoriu breketu bet noriu gražios šypsenos . Pas mane klasėje yra vaikų kurie nešioja plokšteles bet tai juk plokštelės o ne breketai :( Niekada nemaniau jog reikės nešioti breketus.Visi mane guodžia šiais žodžiais ''Aš manau jog tau breketai tiks '' .Prieš važiavimą pas ortodontę prašiau Dievo jog nereikėtų nešioti breketų .Kai ortodonte užsimine jog reikės nešioti breketus aš nesusilaikiau ir pradėjau verkti.Nežinau kaip teks susitaikyti su breketais.Mama sakė jog jos bendradarbė nešiojo breketus ir sakė jog prie kavos jokio sausainelio negalejo suvalgyti nes reikejo eiti valytis dantis ar tai tiesa?

mazule,ar cia tavo mama uz tave parase ar tu sita svetaine susiradai, nes turtingu suaugusiu dedziu ieskai?
Svečias

Breketai

Standartinė Kornelija553 2012 Balandžio 04, 20:56, Atsakymo numeris: #88740

Austyte man yra 11 metu ir po keliu menesiu as taip pat nesiosiu breketus ir as ispradziu ju nenorejau ir galvojau , jog is manes visi saipysis , bet dabar ju pradejau noret va kelias dienas narsau ir ziuriu jusu komentarus ir mane labai sunervavo , jog skaudes ar tikrai kaip dabar jautiesi austyte ? gal galetum patarti ? labai lauksiu tavo atsakymo ir tikiuosi tau gerai sekasi juos nesioti ir sakau kitiem atrasykit ir pasidalykit mintimis apie breketus .
Kornelija553

Standartinė Kornelija553 2012 Balandžio 04, 21:05, Atsakymo numeris: #88741

Austyte man yra 11 metu ir po keliu menesiu as taip pat nesiosiu breketus ir as ispradziu ju nenorejau ir galvojau , jog is manes visi saipysis , bet dabar ju pradejau noret va kelias dienas narsau ir ziuriu jusu komentarus ir mane labai sunervavo , jog skaudes ar tikrai kaip dabar jautiesi austyte ? gal galetum patarti ? labai lauksiu tavo atsakymo ir tikiuosi tau gerai sekasi juos nesioti ir sakau kitiem atrasykit ir pasidalykit mintimis apie breketus .
Kornelija553

Ankstesnis

Grįžti į Grožis ir gera savijauta