Ar bendrautumėte su užsieniečiu?

Re: Ar bendrautumėte su užsieniečiu?

Standartinė Svečias 2009 Sausio 04, 12:10, Atsakymo numeris: #9432

Man geriausiai ispudi 2 moldaves paliko... Rumunijoj suspazinom. Abi vede, viena ir vaika turi... Bet laika praleidom nerealiai gerai. Grizau namo, zadejo parasyt, bet taip ir neparase... Ilgai del ju is proto krausciausi....
Svečias

Reklama

Standartinė VanillaSky 2011 Gegužės 29, 20:49, Atsakymo numeris: #75424

Gal aš senamadiška, gal konservatyvi, bet su užsieniečiu nenorėčiau bendrauti. Tikiu, kad būna ir super žmogeliukų, bet man gerai ir lietuviai :D nesidairau po svetimas šalis, nieko neieškau, tai gal dėl to... nors susidurti teko, bet kažkokio tai įspūdžio nepaliko. (Kad tik neprisikarksėčiau :D ...)
VanillaSky
Veteranas

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Balandžio 28, 06:23

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 29, 20:25, Atsakymo numeris: #79077

nesuprantu,kaip dar kyla toks klausimas,kaipuse lietuvaiciu uz uzsienieciu istekejusios :) pati jau seniai ne LT ir gyvenau su uzsienieciu,todel galiu pasakyt,kad nera jokio skirtumo,viskas priklauso nuo zmogaus.
na o del to,kad jie paslaugesni,vertina moteri ir t.t....kaip ir visur-vertinama tik grazi moteris ir tik graziai jie paslaugus :lol:
svarbiausia meile ir noras buti kartu,o ne tautybe :roll:
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 30, 17:55, Atsakymo numeris: #79123

Man teko pabendrauti su užsieniečiu,tai pasitaikė tikras chamas,o ir išsilavinęs.Bet daugiau su juo nesusitikau.Lietuvių tokio prasto elgesio nepasitaikė,tai kaip čia pasakius.Visur visokių yra,negalima vien užsieniečius aukštinti.
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 30, 18:42, Atsakymo numeris: #79128

Svečias rašė:nesuprantu,kaip dar kyla toks klausimas,kaipuse lietuvaiciu uz uzsienieciu istekejusios :) pati jau seniai ne LT ir gyvenau su uzsienieciu,todel galiu pasakyt,kad nera jokio skirtumo,viskas priklauso nuo zmogaus.
na o del to,kad jie paslaugesni,vertina moteri ir t.t....kaip ir visur-vertinama tik grazi moteris ir tik graziai jie paslaugus :lol:
svarbiausia meile ir noras buti kartu,o ne tautybe :roll:

Prieštarauju,esu graži,bet užsienietis pasitaikė visai nepaslaugus.
Svečias

Standartinė linaja19 2011 Rugpjūčio 31, 14:58, Atsakymo numeris: #79181

Žinoma,kad bendraučiau,juk koks skirtumas kokios jis tautybės,viskas priklauso nuo žmogaus sąvybių jei yra meilė,tai visai nesvarbu tada,o chamų tiek tarp užseniečių tiek tarp lietuvos piliečių pasitaiko,nemanau ,kad galima skirstyti žmones,visur visokių yra ,visokių ir reikia,o mes patys renkamėe su kuo norisi bendraut
linaja19
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugpjūčio 31, 15:10

Standartinė Svečias 2011 Rugpjūčio 31, 19:49, Atsakymo numeris: #79191

Žinoma,jeigu tik geras žmogus.
Svečias

Ankstesnis

Grįžti į Mūsų istorijos