|
|
|
Bendraminciai praleisti laisvalaiki
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Bendraminciai praleisti laisvalaikiSveiki forumieciai, as suprantu kad DP visi uzsieme savo antrosios puseles pajieska Nors gal ir klystu, kai perskaites anketa pamatai kad ji aukurta pries3-5 metus. Naturaliai kyla klausimas, gal zmones iesko daugiau bendravimo ir laisvalaikio praleidimo placiaja prasme. As nekalbu apie tuos kurie yra apsupti simtais draugu , bendradarbiu ir giminiu. Juk yra zmoniu kurie neturi salia nei giminiu,nei draugu paprasciausiai taip susikloste gyvenimo aplinkybes. O taip noretusi ar susitikti , pakeliauti, nuvaziuoti i miska,pasivazineti dviraciais ar paslidineti. Zodziu praleisti laisvalaiki, ar tai vyras ar moteris nera jokio skirtumo svarbiausia pomegiai. As esu is Siauliu man priimtinos visos laisvalaikio formos,visus kurie pritaria mano mintims kvieciu vienytis ir kurti bendraminciu rata.
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaikiLabai dziugu, kad atsirado tokia sauni tema, kurios deka galima butu suorganizuoti smagiu susitikimu, kuriu metu nuobodziauti manau tikrai netektu
Pati esu is vilniaus, domiuosi jojimu, tinkliniu, saudymu, bei smagiomis isvykomis i gamta su saunia kompanija
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaikiTam, kad būtų šalia šauni kompanija ir pačiam reikai būti šauniam.
hiperaktyvūs žmonės mane gasdina, daug paviršutiniško bendravimo su jais išsunkia o paniurelių vengiu, nes jie mane lengvai užkrečia savo bloga nuotaika.
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaikio kodel nepabandzius suorganizuoti susitikima, kurio metu nuobodziauti netektu
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaiki
Labai šaunus pasiūlymas. Onutė
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaikiTaip,manau mintis tikrai gera..juk nebūtina visur ir visada įžiūrėti tik potencialią antrą pusę-draugai,pažįstami ne ką prasčiau. Kažkada ir aš turėjau krūvas draugų,bet prasidėjus sunkmečiui Lietuvoj likau iš vis viena,tik tėvai čia. Ieško laimės žmonės užsieny,o man kol kas ir čia gerai
Re: Bendraminciai praleisti laisvalaikiTik pradzioj reiketu sumastyti kuriam mieste darytume ir kas ka nuveikti noretu
Bet kuriuo atveju visi tikrai nebus vienodi, bet kada domina bendras tikslas o ne asmenybe tai nera taip aktualu. Tiesa sakant as tikejiausi siek tiek didesnio aktyvumo, deja klydau
Svarbiausia nenuleisti ranku manau dauguma tiesiog bijo gyvo bendravimo...
Nesamone1 Cia is viso labai mazai zmoniu uzklysta. O dar skirtingi miestai ir skirtingos amziaus grupes. Taip kad panasia kompanija surinkti sunku.
16 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|