Atsiprašymas

Atsiprašymas

Standartinė AistėM 2010 Balandžio 02, 20:43, Atsakymo numeris: #43924

AitėM atsiprašo forumo dalyvių ir tvarkytojų už savo bevertes ir kvailas rašliavas. Sukurtos jos buvo ne iš piktavališkumo ar iškrypėliškų paskatų, o siekiant pagyvinti, mano manymu, prigesusį ir brukalais užterštą, forumą. Tai ketinau daryti idiotiško humoro forma. Deja rezultatas gavosi apgailėtinas. Prašau man atleisti.
AistėM

Reklama

Re: Atsiprašymas

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 02, 20:55, Atsakymo numeris: #43926

Neatleisim - atiduosim bildukams. Būsi paaukotas Ūso pietums. Pats žinai, kad svečiai pikti.
Svečias

Standartinė Ana 2010 Balandžio 02, 21:14, Atsakymo numeris: #43928

Jums geras psichologas nepakenktu, paskaicius ka cia raset
Ana

Standartinė samanta 2010 Balandžio 03, 08:21, Atsakymo numeris: #43966

Iš tikrųjų AisteM, esate nesubrendusio protelio (nesvarbu kiek jums metelių) - nenoriu įžeisti, tik bandau sustatyti gaires.Idiotiškas humoras, deja, rodo daugų daugiausia jo autoriaus mąstymą. Forumo taip neišgelbėsite, jau pati matote. Sėkmės Augime - jis visą gyvenimą tęsiasi.
samanta

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 03, 09:42, Atsakymo numeris: #43973

AistėM - mama diktavo, sūnelis rašė!
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 03, 14:32, Atsakymo numeris: #43998

AistėM rašė:AitėM atsiprašo forumo dalyvių ir tvarkytojų už savo bevertes ir kvailas rašliavas. Sukurtos jos buvo ne iš piktavališkumo ar iškrypėliškų paskatų, o siekiant pagyvinti, mano manymu, prigesusį ir brukalais užterštą, forumą. Tai ketinau daryti idiotiško humoro forma. Deja rezultatas gavosi apgailėtinas. Prašau man atleisti.
tavo nuodėmės išklausytos ir tau atleista mano dukra sukalbėk tris kartus sveika Marija ir gausi išrišimą. :!:
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 03, 21:22, Atsakymo numeris: #44049

cia rimti pilieciai, ne idiotai, zinok kita syki :mrgreen: .
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Balandžio 03, 23:02, Atsakymo numeris: #44063

Svečias rašė:
AistėM rašė:AitėM atsiprašo forumo dalyvių ir tvarkytojų už savo bevertes ir kvailas rašliavas. Sukurtos jos buvo ne iš piktavališkumo ar iškrypėliškų paskatų, o siekiant pagyvinti, mano manymu, prigesusį ir brukalais užterštą, forumą. Tai ketinau daryti idiotiško humoro forma. Deja rezultatas gavosi apgailėtinas. Prašau man atleisti.
tavo nuodėmės išklausytos ir tau atleista mano dukra sukalbėk tris kartus sveika Marija ir gausi išrišimą. :!:

per amzius aaaaameeeen :!:
Svečias

Grįžti į Svetainės ir forumo naujienos