Aprenkite mane.

Aprenkite mane.

Standartinė tosiss 2011 Rugsėjo 28, 04:18, Atsakymo numeris: #80740

Sveiki visi .mano istorija paprasta .viskas buvo taip , darbas šeima darbas šeima.šiuo metu liko tik darbas...11 metu buvo kartu ir...viskas viena diena nutrūko .hmm po 4 savaičių depresijos ir t.t. kaip įprasta vyrui , vieną ryta pabudau ir supratau , kad reikia judėti toliau .na ką ieškom merginos , prasidarom rūbų spinta ir ką ten matom ...hmm nieko gero :( .taigi gal atsirastu koks žmogeliukas kuris galėtu padėti tuo klausimu , šiaip apsipirkinėju iternetu dažniausiai todėl kokia internetinė nuoroda ir patarimas nepamaišytu ,net nežinau kaip jaunimas šiais laikais rengiasi , nes per ta savo rupinimasi kitais visai save pamiršau ir nelabai žinau kokia mada dabar ...situacija tokia , reikia batu , kelnių , marškinėlių ( ar ko ten :) ) striukės tarkim ne žieminės , ( " stiliovos " ) ka reikia žinoti apie mane .nesu išrankus labai jau , bet norėtusi nuėjus į pasimatyma atrodyti gražiai .man 26 ( lietuvišku parduotuvių nerekomenduokit gyvenu ne Lietuvoje ... ) kaina hmm , reiktu pasilepinti todėl šy karta svarbu stilius ir kad gražiai atrodytu kaina paskutinėje vietoje , viršutinė kūno dalis , lengvai sportiška :) todėl mėgstu aptempenčius marškinėlius kad išryškintu .nemėgstu rankovių , kaip čia pasakius ... geriau kai jų nėra. hmm kas dar , net nežinau gal po truputi prieisim prie geriausiu variantu .iš anksto dėkoju už jūsų laiką , nuorodas ir patarimus.ir didelis prašymas nepradėkim šnekėti ne y tema ar ginčytis , kiekvienam savo nuomonė yra svarbi , kas patinka vienam tirai atsiras, kad nepatiks kitam , todėl prašymas iš to neiškelti didelės tragedijos ir nepradėti piktumų .
tosiss
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narys
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Rugsėjo 28, 23:45

Reklama

Re: Aprenkite mane.

Standartinė Zygfrid 2011 Rugsėjo 28, 12:31, Atsakymo numeris: #80779

As galvojau, kad tik moterys neturi ka apsiregti :lol:
Vyro garderobo sudarymas yra paprastas kaip 2 kapeikos. Jei gyveni uzsienyje, tai dar paprasciau nes ten rubai yra pigesni ir yra isparduotuviu. Esme yra ta, kad rubai turi buti firminiai, ne per dideli ir ne juodos spalvos. Ir suprantama rubu internetu nenupirksi.
1. Batai- svarbiausias dalykas. Reikia tureti klaiskinius visiskai odinius batelius- gali buti juodi arba rudi, gero gamintojo, pvz Prada (verta sumoketi); casual bateliai- kokia nors lengvi zomsiniai gali buti idomesniu spalvu- melini, raudoni, etc.
2. Kostiumas- kiekvienas vyras turi tureti nors 1 kostiuma. Pirmasis vyro kostiumas turi buti tamsiai melynas. Butinai vilnonis, vilna zymima Super 120, 150, 180, 200 ir t.t. Ieskant visai nebrangaus varianto pvz Pal Zilleri, ganetinai padorus gamintojas yra Zegna. Vilnos uztektu Super150 (rasoma ant svarko vidines kisenes). Kostiumas neturi buti per didelis, kokius nesioja visi lietuvaiciai. Rankoves tokio ilgio, kad islistu baltiniau rankoves. Jei bus per didelis - visi zvengs. Ir ne juodas- nes tinka tik laidotuvems.
3. Min 3 poros baltiniu iskaitant baltus. Cia irgi netaupyti.
4. Apatiniai (jeigu nesiojate) ir kojines- netaupyti.
5. Dzinsai- turint tik 1, rinkites sviesiai melynus klasikinius.
6. Marskineliai. Jei nesate vietines reiksmes fitnes cempionas, nepirkite vodalazkiu (aptemptu). Uztenka tureti keleta vnt polo marskineliu. Rekomenduociau Lacoste (labai gera kokybe).
7. Kazkoks vilnonis megztinis.
8. Dar galima tureti kokias nors casual kelnes- idomesnius spalvu, gali buti languotos ir pan. Kuo idomesnes tuo geriau.
9. Lengvas puspaltis.
10. Ziemine striuke.
11. Pirstines odines ir kepure saltajam sezonui.
12. Akiniai nuo saules.
Panasiai tiek uztenka pirmai pradziai.

Sekantis dalykas reikia tureti kazkokia sportine apranga- nes vyrui reikia butinai kazka sportuoti. Geriausia ir pigiausia sportine veikla: plaukiojimas baseine, kroso begiojimas.
Vartotojo avataras
Zygfrid
Veteranas

2011 Gruodžio 24, 16:43

Standartinė deepsorrow 2011 Rugsėjo 28, 13:26, Atsakymo numeris: #80782

Zygfrid jau daug ką paminėjo tai nesikartosiu tik papildysiu. Diržai – svarbus vyriškas aksesuaras geriausiu atveju reiktų bent 3 (rudo ir juodo odinių klasikinių ir vieno daugiau žaismingo prie džinsų ar laisvalaikio kelnių) diržą derink su batais jeigu batai juodi tai ir diržas privalo būti juodas arba nedaugiau pustoniu šviesesnis, jei rudi ir diržas toks pats. Dėl „nežieminės striukės“ jeigu kalbėsime apie laisvalaikio tada man asmeniškai labiausiai patinka zomšinis švarkas nes jį gali derinti ir prie džinsų ir prie laisvalaikio kelnių , o esant vėsesniam orui pasikišti ir plonesnį vilnonį megztinį, o kaklą apsisukti šaliku(pats taip vaikštau rudenį iki šalnų galima be jokių problemų eit tikrai nėra peršalta), jeigu kalbėt apie oficialesnį – žinoma lietpaltis aš renkuosi įliemenuotą, nes jis man tiesiog gražiau krinta, o spalva priklauso nuo to su kokiu kostiumu planuoji dėvėti, ilgis irgi skonio reikalas, man patinka ilgesni, dvieiliai arba jų imitacija labiau klasika trenkia. Arba jau klasikinis paltas dviejų sagų, įliemenuotas , ilgis su lyg nuleistos rankos pirštais, spalvos man asmeniškai geriausiai žiūrisi rusvas ir tamsiai pilkas, bet čia vėlgi reikia derinti prie savo garderobo. Ai baltos kojinės išskirtinai tik sportui, niekur daugiau jos netinka. Bendrai apie visus drabužius – jie neturėtų būti nei per maži nei per dideli, nes nesvarbu kokių garsių firmų ar kaip kokybiškai pasiūti, jie atrodys negražiai. Išvis tokius dalykus kaip kostiumus, paltus puspalčius, jei yra galimybė aš rekomenduoju siūti, nes tai yra garantas jog rūbas tau tiks idealiai. Dar apie tašiukus – niekada ir gynk dieve niekada, nebent kažkur turistinėje kelionėje, nesinešiok tos vadinamos „piderastkės“ tai nei piniginė, nei rankinė, nei praktiška ir tikrai negražu. Yra pakankamai gražių odinių rankinių permetamų per petį, man idealus dydis kai telpa laptopas, patogu ir stilinga, tiesa jų būna su visokiais papuošimais, tačiau visgi reiktų nepamiršti, kad tai vyriškas daiktas ir jis turėtų būti santūrus, o ne blizgėti, žėrėti. :lol:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Zygfrid 2011 Rugsėjo 28, 13:45, Atsakymo numeris: #80783

Kad kostiumus ar paltus reikia siuti pas siuveja- daznai paplitusi nuomone ir visiskai neteisinga. Nezinau is kur ji kilo, bet ismeskite ta is savo galvos. Kalbant apie kostiumus yra daug ivairiu gamintoju, su labai placiu kainu diapazonu, visada galima pasirinkti pagal poreikius ir pinigines galimybes. Taciau pastebesiu: perkant kostiuma is parduotuves, yra laikoma, kad tai yra gaminys, kuri reikia koreguoti. Taciau turint standartine figura, daznai toks parduotuvinis gaminys tinka naujajam savininkui- tereikia tik patrumpinti kelnes ir rankoves. Jaunam zmogui normalios figuros siulyciau siulyciau rinktis svarka vienos eiles, 2-3 sagu, su vienu praskiepu gale. Puspalciai man patinka 2 eiliu. Ir jei leidzia figura, tokie rubai turi buti iliemenuoti.
Vartotojo avataras
Zygfrid
Veteranas

Standartinė deepsorrow 2011 Rugsėjo 28, 14:24, Atsakymo numeris: #80784

Būtent todėl ir siūniesi, kad paskui dar nusipirkus nereiktų taisyti. Aš nieko nesakau apie kelnes, jų ilgį dažnai tenka koreguoti, bet kada prasideda lindimas prie rankovių ilgio, juosmens suėmimo ir t.t. tai yra visiška nesąmonė, tokiu atveju siūti yra geriau, nes pasirinkti gali viską nuo a iki z. Tiek modelį ,tiek medžiagą, tiek pamušalus, sagas, užtrauktukus etc. Žinoma siūti pas patikimą siuvėją visada bus brangiau nei pirkti iš parduotuvės(nekalbu apie ARMANI, BURBERRY, VERSACE, ROBERTO CAVALLI bent vieną prabangų kostiumą vyras turėtų turėti, bet vėlgi sakau jo taisymas turėtų apsiriboti tik kelnių ilgio koregavimu), bet kaip jau sakiau gali būti užtikrintas kad drabužis tau tiks idealiai, renkis ir eik . Jeigu įsipaišai į standartus ir drabužis tau tinka, jokių problemų gali ir iš parduotuvės jį pirkti, bet kiek aš Vilniuje pvz bandžiau susirasti normalų kostiumą tai nelabai pavyko, jeigu pečiai vietoje tai rankovės per ilgos, jeigu rankovės tinka tai per pečius siauras, o tų tarpinių modelių jie nelabai ir turi, vienoje parduotuvėj pasiūlė laukti iki 2 mėn. kol parveš , tai per tą laiką man ir kostiumą ir puspaltį pasiuvo, žinoma čia gal tik lt tokia problema. :roll:
Vartotojo avataras
deepsorrow
Super aktyvuolis

Auksinis darnipora narys
2012 Gegužės 20, 21:31

Standartinė Zygfrid 2011 Rugsėjo 28, 15:17, Atsakymo numeris: #80785

Kazi kas agrarineje Lietuvoje, kuri neturi jokios kostiumu siuvimo mokyklos ir tradiciju gali pasiuti kostiuma traukianti bent iki pradinio lygio? As neisivaizduoju. Yra Lietuvoje pora pseudo dizaineriu, kurie tik babkes gali nulupti.
O kad parduotuvinis kostiumas yra tik gaminys, kuri reikia uzbaigti siuti- ne as sugalvojau. Turiu draugu, kurie uzsiima prekyba kostiumais ir pan. Ilgai reiktu aiskinti kodel, bet trumpai- paprasciausias variantas pirkti is parduotuves pagal savo galimybes.
Kur pirkti tai cia kitas klausimas. Vilniuje pasirinkimo nera, kainos kosmines ir pardavejai idiotai. Perkant siek tiek brangesni kostiuma pigiau butu nuskristi i Italija, pagyventi viesbutyje ir dar pagerti nei pirkti Lietuvoje. Ir apskritai Lietuvoje su rubais sudetinga- veza kazkokias padjobkes ir parduoda uz nerealias kainas. Ir ka daryti, kas nevazineja po uzsieni- manau iseiciu yra visada. Pvz kas neturi ka veikti is pajurio iki Warszawos bilietas autobusu 29 Lt- miestas didesnis, kaip ir pasirinkimas. Ir t.t.
Vartotojo avataras
Zygfrid
Veteranas

Standartinė Aš irgi esu 2011 Rugsėjo 28, 16:13, Atsakymo numeris: #80787

Jo, aš irgi apstebėjau, kad Varšuvoje yra pateikiama daug kostiumų įvairiems asmenybių tipams. Begalybė kostiumų grupuojama į keletą tipiškų kostiumų. Vienokie kostiumai "linksmiems vyrams - plepiams", o šiaip kostiumai skirti "ramiems humoristams" arba "sentimentaliems tyleniams" sakyčiau visai nieko. Gan įdomūs kostiumai yra "nerūpestingo gyvenimo mėgėjams", o kiti verslo kasės vyrams kaip "subtilūs džentelmenai" puikūs, bet kaina per didelė. Mafijos kostiumai labai jau griežti tenais toje Varšuvoje, sakyčiau, kad net per griežti: tokie šalti, tamsūs, skirti valingiems egoistams. Tai ne "sausuolių" ar "bevalių" kostiumai. Tai tokie vieno kostiumų tyrinėtojo pastebėjimai Varšuvoje. Šiaip, kaip nėra vienodų kostiumų, taip nėra ir dviejų vienodų asmenybių, besirenkančių kostiumą. Visi mes kažkuo skiriamės. Kiekviena asmenybė čia nepakartojama, ypač DP, pasižyminti tik jai vienai būdinga individualiu psichinių ir dizaino savybių visuma - charakteriu ir esama dora.
Aš irgi esu

Standartinė Zygfrid 2011 Rugsėjo 28, 17:22, Atsakymo numeris: #80793

Aš irgi esu rašė:Jo, aš irgi apstebėjau, kad Varšuvoje yra pateikiama daug kostiumų įvairiems asmenybių tipams. Begalybė kostiumų grupuojama į keletą tipiškų kostiumų. Vienokie kostiumai "linksmiems vyrams - plepiams", o šiaip kostiumai skirti "ramiems humoristams" arba "sentimentaliems tyleniams" sakyčiau visai nieko. Gan įdomūs kostiumai yra "nerūpestingo gyvenimo mėgėjams", o kiti verslo kasės vyrams kaip "subtilūs džentelmenai" puikūs, bet kaina per didelė. Mafijos kostiumai labai jau griežti tenais toje Varšuvoje, sakyčiau, kad net per griežti: tokie šalti, tamsūs, skirti valingiems egoistams. Tai ne "sausuolių" ar "bevalių" kostiumai. Tai tokie vieno kostiumų tyrinėtojo pastebėjimai Varšuvoje. Šiaip, kaip nėra vienodų kostiumų, taip nėra ir dviejų vienodų asmenybių, besirenkančių kostiumą. Visi mes kažkuo skiriamės. Kiekviena asmenybė čia nepakartojama, ypač DP, pasižyminti tik jai vienai būdinga individualiu psichinių ir dizaino savybių visuma - charakteriu ir esama dora.

Dauguma vyru nesupranta paprasto dalyko- sutinkama pagal isvaizda. Tai kad islydima pagal prota yra visiskai nesvarbu. Svarbu pirmas ispudis. Siuolaikiniame gyvenime praktiskai visos moterys atsiduoda per pirma psimatyma. Su salyga jei vyras nera nuskures, smirdantis ir visiskas idiotas. Niekam nerupi jusu dvasinis pasaulis ir mistini IQ ar EQ. Aisku yra dalis vyriskos lyties atstovu, kurie apsiruke ir abskure bando filosofuoti apie gyvenimo prasme ir mano, kad moteris ju valkatiskoje naturoje izvelgs koki tai geniju neivertinta. Taciau taip nera. Tokie vyrai dazniausiai nieko nepasiekia, kol galutinai del nedapistito tampa Pigmalionais/Borgiom/Umbertais/ir tais kuo yra, bei tersia eteri savo kliedesiais, kad visos moterys yra barakudos, aptarineja savo nuotykius stotes rajone ir pan. Nesiulyciau i tokius lygiuotis.
Vartotojo avataras
Zygfrid
Veteranas

Standartinė Julija3 2011 Rugsėjo 28, 18:03, Atsakymo numeris: #80796

Man tikrai gaila ponaičių Zygfrid ir Deepsorrow... Kaip normalaus amžiaus, sveiki vyrai gali turėti tokias marias laiko ir skrebenti TOOOOKIUS ilgus romanus šiose diskusijose?.. Išvada turbūt viena - pasidarykite ją patys.
Julija3

Standartinė Svečias 2011 Rugsėjo 28, 18:08, Atsakymo numeris: #80797

Vyrai, kokios dabar madingos laisvalaikio kelnes? Ne tos is kostiumines medziagos, bet tos dzinsu tipo. Liekniems isivaizduoju, kas tinka, bet mano brangusis aukstas ir stambus labai. Ka pritaikyti, kaip turi atrodyti :?:
Svečias

Kitas

Grįžti į Kitos temos