deepsorrow 2011 Spalio 03, 13:43, Atsakymo numeris: #81131
Eglantina rašė:Kuo maziau visokiu pridetiniu detaliu, tuo geriau. Tokie ne tik kad labiau patiks ivairiems skoniams (juk norisi ir kitiems atrodyti graziai), bet ir derinti bus paprasciau, atrodyti tvarkingiau, maziau i aki kris ir leciau is mados iseis. Tamsiai melyni tiesus dzinsai be jokiu detaliu, pablukinimu ir pan. geras pasirinkimas.
Geriau nei nepasakysi . Dar kalbant apie pridėtines kišenes esu girdėjęs, kad pridėtinės užpakalinės kišenės rekomenduojamos vyrams kurių sėdimoji plokščia, neva tai gerina vaizdą, bet čia jau reiktų moterų klaust ar jos tikrai taip įdėmiai mus nužiūrinėja. 
-

deepsorrow
- Super aktyvuolis
-
-
Auksinis darnipora narys
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Gegužės 20, 21:31
senas hrienas 2011 Spalio 03, 21:58, Atsakymo numeris: #81186
Koks skirtumas kuo tu apsirenges, jei isedai ne i ta traukini. Ne drabuziuose esme. Beje as taip pat tik su sortais esu , bet spalio viduri griztu i lietuva, kartais taip nutinka: ) Giveimas tuom ir puikus.
-
senas hrienas
-
Svečias 2011 Spalio 04, 23:18, Atsakymo numeris: #81251
Alternatyva rašė:Kuo maziau visokiu pridetiniu detaliu, tuo geriau. Tokie ne tik kad labiau patiks ivairiems skoniams (juk norisi ir kitiems atrodyti graziai), bet ir derinti bus paprasciau, atrodyti tvarkingiau, maziau i aki kris ir leciau is mados iseis. Tamsiai melyni tiesus dzinsai be jokiu detaliu, pablukinimu ir pan. geras pasirinkimas.
O man nereikia kad mano brangusis visiems patiktu, man geriau, kad jis butu stilingas, krintantis i aki, siek tiek ekstravagantiskas ir madingas. Rubai taip greit devisi, nebijau, kad iseis is mados. Svarbu perkant i mada pataikyti.Tamsiai melyni dzinsai be jokiu pablukinimu, tinka gal jaunimui. Vyresniems vyrams tai atrodo kaip senos kaimietiskos kelnes. Primena sovietines mokyklines uniformas rasalo spalvos ir Vilkaviskio dzinsus (jei kas tokius pamena).
-
Svečias
-
Zygfrid 2011 Spalio 04, 23:43, Atsakymo numeris: #81254
Va va, ateina vyrukas issisiepes su Kiton suit 180's diamante bleu uz 10.000 dolaru,o moterele jam- kas cia per mokykline uniforma... Skaityk ir su domkratu nebepakels 
-

Zygfrid
- Veteranas
-
2011 Gruodžio 24, 16:43
Alternatyva 2011 Spalio 05, 09:30, Atsakymo numeris: #81263
Svečias rašė:O man nereikia kad mano brangusis visiems patiktu, man geriau, kad jis butu stilingas, krintantis i aki, siek tiek ekstravagantiskas ir madingas. Rubai taip greit devisi, nebijau, kad iseis is mados. Svarbu perkant i mada pataikyti.Tamsiai melyni dzinsai be jokiu pablukinimu, tinka gal jaunimui. Vyresniems vyrams tai atrodo kaip senos kaimietiskos kelnes. Primena sovietines mokyklines uniformas rasalo spalvos ir Vilkaviskio dzinsus (jei kas tokius pamena).
Mada madai nelygi. Yra Gariunu mada, yra gatves mada, yra aukstoji mada ir dar visokiu kitokiu madu galima rasti. O vyresniems ekstravagantiskai aprirengusiems vyrukams dazniausiai rupi kiti vyrukai 
-
Alternatyva
- Pradedantysis dalyvis
-
2012 Vasario 05, 16:04
Svečias 2011 Spalio 05, 10:05, Atsakymo numeris: #81265
Zygfrid rašė:Va va, ateina vyrukas issisiepes su Kiton suit 180's diamante bleu uz 10.000 dolaru,o moterele jam- kas cia per mokykline uniforma... Skaityk ir su domkratu nebepakels 
Hari Poteri dar skaitai?  Nu skaityk skaityk...
-
Svečias
-
Zygfrid 2011 Spalio 05, 21:18, Atsakymo numeris: #81314
As Dostojevski skaitau. Kiton daviau kaip pavyzdi, neuzdirbu dar tiek. Bet esme aiski. Nelabai gaudosi musu motereles (o ir vyrai) apie rubus, nei apie ju kainas. Ir gal but tai nera taip svarbu, juk smagiausia leisti laika nuogiems.
-

Zygfrid
- Veteranas
-
2011 Gruodžio 24, 16:43
Svečias 2011 Spalio 05, 22:27, Atsakymo numeris: #81334
Zygfrid rašė:As Dostojevski skaitau. Kiton daviau kaip pavyzdi, neuzdirbu dar tiek. Bet esme aiski. Nelabai gaudosi musu motereles (o ir vyrai) apie rubus, nei apie ju kainas. Ir gal but tai nera taip svarbu, juk smagiausia leisti laika nuogiems.
A... o jau galvojau, parasysi, kad tu su tais Kitonais...
-
Svečias
-
Alias 2011 Spalio 08, 20:07, Atsakymo numeris: #81489
Perskaičiau šią temą ir tikrai žaviuosi. Vyrukai, šaunuoliai, kad domitės, diskutuojat ir RŪPINATĖS savo išvaizda. Ilgus metus dirbau grožio industrijoj (parfumerija ir kosmetika), ir su dideliu džiugesiu stebėjau, kaip Lietuvos vyrai vis daugiau ir daugiau savimi rūpinasi, neužkibę ant klaidingai suvokiamo vyriškumo stereotipo, kad vyrui ne lygis pasikvėpinti, kremą naudoti ir panašiai... Praeitais metais buvo išleista tokia knyga "Vyro garderobas", man, kaip moteriai, ji pasirodė verta dėmesio. Nežinau, kaip ją vertina vyrai, bet tiems, kas norite užtvirtinti pagrindus, siūlyčiau ją pavartyti. Galiu net padovanoti vieną knygą, kas norite 
-
Alias
-
Grįžti į Kitos temos
|
|