|
|
|
Apkūnios merginos!Re: Apkūnios merginos!Tolerancija nėra abejingumas.
Re: Apkūnios merginos!Taip, komentavimas nekeičia situacijos, bet nors padeda pažiūrėti iš šono
Beje, virtualioje erdvėje diskutuojantys žmonės manau, pakankamai gerai suvokia, kad tai ne autobusų stotelė - čia bet kada galima ateiti ir išeiti, ir ginančių riterių blizgančiais šarvais reikia nebent patiems riteriams. Grįžtant į temą- apkūnios merginos labai skirtingos. Yra kompleksuotų, apsileidusių, yra labai seksualių ir trykštančių energija. Jos skirtingos, kaip ir visi žmonės. Jeigu kažkam norisi apie žmogų spręsti tik pagal jo sudėjimo tipą, tai rodo, kad žmogus mato tik paviršių...Negi mums rūpi tik saldainių popieriukai? Gero sekmadienio visiems
Re: Apkūnios merginos!niekada nesirinkčiau storos panos,turejau tokia tai pastoviai girdedavau kaip gali tu su tokia buti
Re: Apkūnios merginos!Taigi, neturi jokios savo nuomonės, nes tau rūpi tik aplinkinių nuomonė. O kodėl jie tau tai sako? Nes irgi yra paviršutiniški žmonės, gebantys matyti tik išorę.
Suprantu, skoniai skiriasi. Gali būti žmonių, kuriems niekada nepatiks nors kiek apkūnesni žmonės. Man, pavyzdžiui, nepatinka perdžiuvę distrofikai.Bet niekada nesuprasiu žmonių, kurie išsiskiria dėl kitų nuomonių.
Re: Apkūnios merginos!Hmm.. paskaičiau kažkieno pasisakymą kad apkūnio merginos visada kramsnoja ir valgo..
Re: Apkūnios merginos!
na žinot, tam yra ir kitas paaiškinimas. Yra tokia priėjimo strategija - kalbinti negražiausią paną. Nes jei pradėsi iš karto kalbėtis su gražuole, negraži užpavyduliaus ir pradės traukti už rankovės, skubinti ir nieko nebus. O pradžioje pakalbėjus su negražia pana, gražuolė vistiek iš žvilgsnių supras, kas vaikiną sudomino, ir jos negraži draugė nesijaus pašalinė, todėl jie normaliai suspės apsikeist kontaktais. pirmu išvardintu atveju tu buvai negražioji gražiosios draugės kompanjonė, todėl tave kalbino, antruoju - gražėsnė už savo draugę, t.y. gražiosios merginos vaidmenyje, todėl dėmesį iš pradžių skyrė tavo draugei. Taip pilnai galėjo būti. Kalbant apie mane - niekada nedomino apkūnios (gal ir negerai, bet net ir šiek tiek pilvuko man trukdo), niekada nedomino didelė krūtinė (patinka kai telpa į delną, didesnė - ne). Nereikia absoliutinti
Re: Apkūnios merginos!Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka
pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu.
pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu.
Re: Apkūnios merginos!As nesakau, kad as visiskai neturiu komplekso
|
|