Apkūnios merginos!

Re: Apkūnios merginos!

Standartinė Lady_scorpio1302026861_db 2010 Spalio 17, 11:13, Atsakymo numeris: #57318

Tolerancija nėra abejingumas. ;)
Lady_scorpio1302026861_db
Super aktyvuolis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2011 Sausio 30, 15:54

Reklama

Standartinė Kaikada 2010 Spalio 17, 11:28, Atsakymo numeris: #57319

Taip, komentavimas nekeičia situacijos, bet nors padeda pažiūrėti iš šono :). O veikimui, panašu, kad reikia realios, o ne virtualios erdvės. Bet sutinku dėl komentatorių, jų daug, nieko realiai nedarančių. Dėl gerų žmonių taip pat sutinku, tik...kažkaip jie ištirpsta toje minioje.
Beje, virtualioje erdvėje diskutuojantys žmonės manau, pakankamai gerai suvokia, kad tai ne autobusų stotelė - čia bet kada galima ateiti ir išeiti, ir ginančių riterių blizgančiais šarvais reikia nebent patiems riteriams. :)

Grįžtant į temą- apkūnios merginos labai skirtingos. Yra kompleksuotų, apsileidusių, yra labai seksualių ir trykštančių energija. Jos skirtingos, kaip ir visi žmonės. Jeigu kažkam norisi apie žmogų spręsti tik pagal jo sudėjimo tipą, tai rodo, kad žmogus mato tik paviršių...Negi mums rūpi tik saldainių popieriukai?
Gero sekmadienio visiems :!:
Kaikada

Standartinė adolis elektriks 2011 Balandžio 03, 13:40, Atsakymo numeris: #73445

niekada nesirinkčiau storos panos,turejau tokia tai pastoviai girdedavau kaip gali tu su tokia buti
adolis elektriks

Standartinė Svečias 2011 Balandžio 03, 19:51, Atsakymo numeris: #73465

Taigi, neturi jokios savo nuomonės, nes tau rūpi tik aplinkinių nuomonė. O kodėl jie tau tai sako? Nes irgi yra paviršutiniški žmonės, gebantys matyti tik išorę.
Suprantu, skoniai skiriasi. Gali būti žmonių, kuriems niekada nepatiks nors kiek apkūnesni žmonės. Man, pavyzdžiui, nepatinka perdžiuvę distrofikai.Bet niekada nesuprasiu žmonių, kurie išsiskiria dėl kitų nuomonių.
Svečias

Standartinė Elžbietav 2011 Gegužės 18, 16:31, Atsakymo numeris: #74931

Hmm.. paskaičiau kažkieno pasisakymą kad apkūnio merginos visada kramsnoja ir valgo.. :) Šiaip tikrai yra žmonių kurie turi polinkį į didesnį svorį, kitų yra ir paveldimų :) Jūs siūlote apkūnesnėms merginoms išvis nevalgyti? Turiu labai daug draugių kurios vienos kemša nesustodamos ir vistiek plonos kaip smilgos o kitos tikrai valgo 4 kartus mažiau bet turi viršsvorio, nesakau kad visos tokios :) Yra aišku ir tokių kurios neprisižiūri ir stambėja o kitoms tiesiog neišeina suplonėti :) Ir labai gaila.. nes kiek pažįstu tokių žmonių tai dažniausia pasitvirtina posakis kad kuo didesnis kūnas tuo didesnė širdis ;) Ir nereikia čia sakyti fui fui.. Patiko kažkada girdėtas ir šis posakis.. Prieš kritikavę vienų atlėpusias ausis prisiminkite savo šleivas kojas ;) P.S. Pati nesu kūdena ir visiškai nesigėdyju :)
Elžbietav
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Balandžio 14, 21:28

Standartinė pilietis 2011 Gegužės 18, 22:43, Atsakymo numeris: #74945

sexy rašė:o as jums taip pasakysiu, as esu pakuni, bet netgi kai einu pasivaiksciuoti su drauge (o ji liekna ir tikrai simptatiska), dauguma vaikinu nori susipazinti su manimi; bet yra toks dalykas, kai einu su kta drauge, o ji storesne uz mane, bet jos krutine didesne, i mane mazai te kas atkreipia demesi. supratau toki dalykas, kad gali tureti virssvori, bet jei turi didele krutine, vyrai i tavo svori nekreips demesio, beje tai ne vienintelis atvejis, kai is mano lieknutes grazutes drauges paviliojo vaikina, apkuni didziakrute. 8-)

na žinot, tam yra ir kitas paaiškinimas. Yra tokia priėjimo strategija - kalbinti negražiausią paną. Nes jei pradėsi iš karto kalbėtis su gražuole, negraži užpavyduliaus ir pradės traukti už rankovės, skubinti ir nieko nebus. O pradžioje pakalbėjus su negražia pana, gražuolė vistiek iš žvilgsnių supras, kas vaikiną sudomino, ir jos negraži draugė nesijaus pašalinė, todėl jie normaliai suspės apsikeist kontaktais.
pirmu išvardintu atveju tu buvai negražioji gražiosios draugės kompanjonė, todėl tave kalbino, antruoju - gražėsnė už savo draugę, t.y. gražiosios merginos vaidmenyje, todėl dėmesį iš pradžių skyrė tavo draugei. Taip pilnai galėjo būti.
Kalbant apie mane - niekada nedomino apkūnios (gal ir negerai, bet net ir šiek tiek pilvuko man trukdo), niekada nedomino didelė krūtinė (patinka kai telpa į delną, didesnė - ne). Nereikia absoliutinti
pilietis

Standartinė kasiopeja1 2011 Gegužės 19, 17:10, Atsakymo numeris: #74965

Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka :P :P :P ir man tai ne motais :D kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes :D :D :D dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) :D :D na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi :!: :lol:
kasiopeja1
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Balandžio 15, 11:02

Standartinė Svečias 2011 Gegužės 19, 17:17, Atsakymo numeris: #74966

kasiopeja1 rašė:Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka :P :P :P ir man tai ne motais :D kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes :D :D :D dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) :D :D na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi :!: :lol:

pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu. :lol:
Svečias

Standartinė Svečias 2011 Gegužės 19, 17:17, Atsakymo numeris: #74967

kasiopeja1 rašė:Buvau apkunoka----> esu apkunoka ----> ir busiu apkunoka :P :P :P ir man tai ne motais :D kazkam patinka kudutes, o kazkam vaiksciojantes spurgutes :D :D :D dziaugiuos savimi, nes esu visada nuotaikoj ir laiminga... o tos kudutes, dazniausiai vaiksto kazko susiraukusios, nepatenkintos ir vietoj naturalumo renkasi kibira kosmetikos (lyg kazka slepdamos) :D :D na ir tegu.. o mes nesvarbu, kudos ar stambios bukime savimi :!: :lol:

pasedesi cia vienisa ir niekam nereikalinga metus laiko,praeis noras dziaugtis savo apkunumu.ir tos storosios visai ne laimingos,o apsimeta,kad neturi kompleksu. :lol:
Svečias

Standartinė kasiopeja1 2011 Gegužės 19, 17:30, Atsakymo numeris: #74968

As nesakau, kad as visiskai neturiu komplekso :P manau kiekvienas zmogus turi kompleksa sioki toki del saves :) tiesiog asmeniskai as - pries pora metu buvau kudute, bet man 100% labiau patinka buti tokiai :) :) :)
kasiopeja1
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
2012 Balandžio 15, 11:02

AnkstesnisKitas

Grįžti į Merginos, moterys, panelės!