|
|
|
Ant skyrybu ribos
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Ant skyrybu ribosSkiriuosi su moterim, skyrybos labai problematiskos. Ji neduoda skyrybu, nori atimti viska ka turiu ir musu vaika. Kiekviena karta, kai susipazistu su kita moterimi, ji suzino ir ima ta moteri persekioti, grasinti jai ir kitaip temdyti musu pazinti. Nezinau, kaip elgtis sioje situacijoje.
Re: Ant skyrybu ribosteisingai daro. kol neissiskyrei tu jos teisetas vyras ir ji gina savo seima nuo visokiu pazinciu. pirma issiskirk, o paskui jau pazindinkis su kitomis moterimis. o priesingu atveju gausis skiribos del tavo kaltes, nes tu paleistuvis ir uz viska susimokesi pats.
Re: Ant skyrybu ribos5) Moteris yra kaip kelių policininkas - nesąmonių prikalba, nuotaiką sugadina, pinigus paima, o tu dar ir kaltas.
Re: Ant skyrybu ribos
koks jūs begėdis...
Re: Ant skyrybu ribosai Ugnele.
Teiseta zmona gina... Kaip ten bebutu... Petriukas grįžta namo iš mokyklos. Tėtis jam ir sako: - Kaip sekasi mokykloje, Petriuk? - Su dvejetukininko tėvu nekalbu!
Re: Ant skyrybu riboso prie ko čia aš? Aš tikrai neičiau nuo vyro moteriškių kaip musių vaikyti.
Bet negi mes tik kaip policininkai?:)
ne visos Mirties patale senukas pažadėjo žmonai, kad, patekęs į dangų, prisisapnuos jai ir papasakos, kaip ten ir kas, po kiek. Ir akurat, kelios dienos po laidotuvių sapnuoja jinai velionį ir kalbasi su juo. - Mielasis, kaip malonu tave girdėti. Sakyk, kaip ten? - Faina, nu... - Kokia dienotvarke? - Nu ka, keliames anksti ir kruš**ės. - Kruš**ės? O tai ką paskui? - Paskui pusryčiaujam. - Tai dar prieš pusryčius? O kas pusryčiams? - Pusryčiams tai salotos. - Na, o kas paskui? - Kruš**ės. - Vėl? O paskui? - Paskui jau pietūs. - Iki pat pietų? O šiaip, ką jūs ten valgote? - Na, salotas, kartais kokias daržoves. - O, tai liuks, kaip sveika. O paskui? - Kruš**ės iki vakaro. Tuomet ir vėl salotos. - Kaip, ir vėl? Na ir dangus, atleisk viešpatie, jūs ten nieko neveikiat, tik užkandžiaujate ir kruš**ės. - O kas tau sakė, mieloji, kad aš danguje? Aš dabar Australijoje triušis...
Re: Ant skyrybu ribosAkurat...
Ai, tiek jau to, čia matyt, nuo kaitros viskas jau. Ir stogas važiuoja, ir alaus, panašu, niekur neberasta... Užtat Ugnelė išvyksta atostogauti, nes Kaune nuo karščio numirti galima. Palieku jus čia visus ginčininkus toliau spręsti globalines problemas.
va va, kad Kaune nuo karscio stogai lydosi ir alaus nerasta...
14 pranešimai(ų) • Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
|
|