|
|
|
Anketos be nuotraukųAnketos be nuotraukųŽiūrinėjau anketas ir pastebėjau, kad netikėtai daug jų yra be nuotraukų arba nuotrauka slepiama. Bandau suvokti ko tikisi merginos ir vaikinai įdėdami anketą pažinčių svetainėje, bet nedėdami nuotraukos. Man pavyzdžiui tai kas parašyta anketoje mažai svarbu, nes galimybės įtikinamai ir įdomiai apie save parašyti aš nematau. Per mažai anketos punktų. Nepaslaptis, kad visi mes susipažindami vertiname žmogaus išvaizdą, ar jis mielas mūsų akiai, ar norime jį užkalbinti. Žmonės be nuotraukų, ko Jūs tikites iš savo anketų? O gal Jūs kažką slepiate? Drovitės? Gėdyjates, kad pamatys draugai ar bendradarbiai?
Re: Anketos be nuotraukųNesuk sau galvos del tokiu anketu. Nepamenu procentais, bet tikrai daug tokiu tinklapiu lankytoju turi susikure priesingos lyties anketas. Poroj svetainiu turiu ir as po moteriska anketa - net su nuotraukom! Dar ir viena kita laiska atrasau, kuomet pasijuntu moterim...
Greit trumpam susidvejinsiu ir sitoj svetainej, nes kaipgi kitaip man pamatyt kas tas ArunasKLP, sitiek besireiskiantis forume?
Re: Anketos be nuotraukų
Man irgi tokių minčių kyla - susidvejinti trumpam ir apžiūrėti įdomias pašnekoves... tik laiko tam nerandu kol kas... o kad kitas žmogus per klaidą neužkibtų, tokią anketą galima pažymėti, kad jos nerodytų jokioje paieškoje ir kad sistema neieškotų/nesiųstų suderinamų narių. Pati nenorėčiau pataikyti ant moters, vyru apsimetusios. Tai jau geriau nuotraukų nedėti tokiu atveju. Colia, esi nenaudėlis, jei dar ir atrašinėji kaip moteris. O gal esi dvilytis, kaip ten moksliškai - hermafroditas? Ir biseksualas? Prisiuntė man suderinamų juodų profilių, tokių dauguma tarp 40-48mečių (jaunesni ir vyresni kažkodėl nebijo pasirodyti), na baugu man rašyti - o jei ten koks drakonas? Išvaizda kai ką vis tik sako. Vyrai, išdrįskite pasirodyti, jei iš tiesų vyrai esate. Ką apgausite slapstydamiesi?
nepasikvalinti draugų ir bendradarbių akivaizdoje, kaip mes tokie (tokios) šaunios ir in reality nėra paklausos ir nusiritome iki internetinių pažinčių
Re: Anketos be nuotraukųBuvau ir su nuotrauka, ir be nuotraukos- rezultatas tas pats. Saitas vos gyvas. Gal del to per daug rimtai neziuriu i sita saita, nes man nepatinka daugelis jo suvarzymu ir tas uz rankuciu vedziojimas:vedliais, klausimais, parinkimais.
Buvau ir anketa sudvigubinusi. Maniau klaida daro administracija neleisdama kontaktuoti su savo lyties nariais. Bet ... juk taip galima vos ne dvigubai daugiau nariu uzregistruoti...
Re: Anketos be nuotraukųMan parenka ale suderinamus narius bet be nuotrauku... tai va nezinau ar cia koks Bisexualas uzsiregistravo ar siaip neidejo nuotraukos. Kas del populirumo ar nepopuliarumo inreal gyvenimo tai truputeli neatsakingai pakalbejai. Visi mes turime populiaruma vienoki ar kitoki, tik va musu lukesciai zmonems yra didesni nei zmones aplinkoje.
Re: Anketos be nuotraukųArunai, nuotrauka dar negarantuoja, kad zmogus tikras, cia internetas....
Kita vertus nuotrauka gerai. Man parenka "suderinamus" narius, kuriuos as inreal macius ir zinau, kad kas jau kas, o sitas zmogus man VISAI NETINKA
Jei jau taip idomu aplankyk tinklapi arunas99.draugas.lt nereikes dvejintis. Forumas labai gera vieta pasiklausyti kitu zmoniu minciu, nereikia klausineti... ir forume nuosirdziau atsako... perziuriu anketas zmoniu kuriu mintys man pasirode idomios. Sorry kad kartais specialiai paklausiu provokuojanti klausima, bet kitaip neiseina ispesti zmogaus paziuru. Siame forume as sutikau gausybe zmoniu su idomiomis mintimis ir velnias kaip gaila kad dauguma ne is mano gimtojo miesto. Paskutinį kartą redagavo Svečias 2009 Sausio 30, 13:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sutinku... turejau ir tokia praktika. Na nieko... bent jau pradzia kazkokia buna, o be nuotraukos tai dazniausiai i laiskus neatsakineju. BIJAU. NEPASITIKIU.
Re: Anketos be nuotraukųAs taip pat nepripazystu besislepianciu zmoniu, pats visada dedu nuotrauka ir nepergyvenu pazins kas ar ne, o i anketas kuriso be nuotrauku net nekreipiu demesio, o jei paraso tiesiog ignoruoju, nes nematau prasmes bendraut su beveidziu zmogum
|
|