IDZUMI 2009 Gegužės 03, 20:11, Atsakymo numeris: #20323
Svečias rašė:Žiūrinėjau anketas ir pastebėjau, kad netikėtai daug jų yra be nuotraukų arba nuotrauka slepiama. Bandau suvokti ko tikisi merginos ir vaikinai įdėdami anketą pažinčių svetainėje, bet nedėdami nuotraukos. Man pavyzdžiui tai kas parašyta anketoje mažai svarbu, nes galimybės įtikinamai ir įdomiai apie save parašyti aš nematau. Per mažai anketos punktų. Nepaslaptis, kad visi mes susipažindami vertiname žmogaus išvaizdą, ar jis mielas mūsų akiai, ar norime jį užkalbinti. Žmonės be nuotraukų, ko Jūs tikites iš savo anketų? O gal Jūs kažką slepiate? Drovitės? Gėdyjates, kad pamatys draugai ar bendradarbiai?
[ quote][/quote]Aš labai džiaugiuosi, kad neįdėjau savo nuotraukos, nes sistena, o stebukle, pasiūlė man suderinamą narį- mano bendradarbį, kurį , švelniai kalbant aš negerbiu.
-
IDZUMI
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narė
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Gegužės 09, 21:29
elenka 2009 Gegužės 03, 21:46, Atsakymo numeris: #20335
nematau tame nieko blogo, kad nuotrauka paslepta, kas susidomi, ar jeigu pati susidomiu as ja atidengiu, o tam, kad ji tiesiog cia butu ir visi is eiles nuo ner ka veikimo i ja spoksotu-nenoriu, nesu viesas asmuo ir neprivalau rasyti savo asmens koda, pajemas, diplomus pristatynet ar nuotraukas det. jei tu idejai, vadinasi tau taip gerai. sutinku tik su tuo,kad jei visai nuotraukos ner ... na tai tikrai kelia daug itarimu.
-
elenka
- Super aktyvuolis
-
2009 Rugsėjo 02, 18:03
IDZUMI 2009 Gegužės 03, 23:35, Atsakymo numeris: #20347
Sutinku, sutinku,todėl, kad aš esu graži moteris, ir mano buvęs vyras sakė, kad aš esu seksualiai patraukli,todėl bijau rodyti nuotraukas,nes turėjau jau tokią patirtį kituose portaluose su nuotrauka, gavau pasiūlymų iš vaikelių. [url][/url]
elenka rašė:nematau tame nieko blogo, kad nuotrauka paslepta, kas susidomi, ar jeigu pati susidomiu as ja atidengiu, o tam, kad ji tiesiog cia butu ir visi is eiles nuo ner ka veikimo i ja spoksotu-nenoriu, nesu viesas asmuo ir neprivalau rasyti savo asmens koda, pajemas, diplomus pristatynet ar nuotraukas det. jei tu idejai, vadinasi tau taip gerai. sutinku tik su tuo,kad jei visai nuotraukos ner ... na tai tikrai kelia daug itarimu.
-
IDZUMI
- Pradedantysis dalyvis
-
-
Darnipora narė
2009 Gegužės 09, 21:29
aurasim 2009 Gegužės 16, 11:07, Atsakymo numeris: #21640
As manau, kad nuotrauka pirmai pažinčiai visai nereikalinga, nes galima susidaryti klaidingą nuomonę apie žmogų, net nepabendravus ir akivaizdžiai nepamačius. Visu pirma daugumos nuotraukos senos- nevisad idedamos pacios naujausios. Visu antra - nevisi bunam fotogeniški - pati isitikinau, kad nuotraukoj žmogus gali buti visai nepatrauklus, o jįį pamačius- visai kita nuomonė susidaro ir atvirkščiai - nuotraukoj - seilė tysta bežiūrint, o susitikus---- norisi bėgti. Klysta tie ,kurie mano ,kad saves apibudinti ir atsiskleisti vien rašydami negali. netgi skaitydamas laišką žmogaus kad ir be nuotraukos gali net susidaryti nuotaiką kuri jį buvo apėmusi berašant... Šiaip tai aš visdėlto visas nuotraukas paslėpčiau ir parodyti leisčiau tik po pirmųjų dviejų laiškų, nes kitaip mano manymų diskriminuoji žmogų,nesuteikdamas jam šanso vientik dėl nuotraukos kokybės, nurašai, net neleisdamas atsiskleisti... Čia tik mano nuomonė- nebutina su ja sutikti 
-
aurasim
- Pradedantysis dalyvis
-
2009 Lapkričio 09, 18:30
leagere 2009 Gegužės 16, 19:15, Atsakymo numeris: #21674
aurasim - pilnai pritariu. Ir dėl senų nuotraukų, ir dėl nefotogeniškumo, o ypač - kad nuotraukos patrauklumas tampa lemiančiu veiksniu. Jei nuotrauka yra - natūraliai žvilgsnis pirmiausia krypsta ten ir nulemia pirmąjį bei dažniausiai pagrindinį įspūdį... Kuo draugo ieškojimas tuomet skiriasi nuo pvz. paveikslo rinkimosi dailės galerijoje Gera idėja dėl nuotraukų slėpimo, tik manau kad nedaug kas tam pritartų netgi šiame lygtai nekūniškame portale 
-
leagere
- Igudęs dalyvis
-
2010 Lapkričio 17, 14:47
ADRIJANA 2009 Gegužės 16, 20:03, Atsakymo numeris: #21676
as visada issiimu nuotraukas kai pavargstu nuo demesio ar nebenoriu gauti laisku del vienos ar kitos priezasties............... i laiskus be nuotrauku daznai net neatsakyneju... jei atsakau pamirstu greitai ka snekejom ir isvis kas ten per zmogus........nes matau tik varda..o vardu vienodu daug..jie man nieko nesako..
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
2009 Rugpjūčio 06, 21:36
Leo 2009 Gegužės 16, 20:10, Atsakymo numeris: #21678
ADRIJANA rašė:as visada issiimu nuotraukas kai pavargstu nuo demesio ar nebenoriu gauti laisku del vienos ar kitos priezasties............... i laiskus be nuotrauku daznai net neatsakyneju... jei atsakau pamirstu greitai ka snekejom ir isvis kas ten per zmogus........nes matau tik varda..o vardu vienodu daug..jie man nieko nesako..
Nuo demesio pasikrauni pasitikejimo savimi?:)
-
Leo
-
ADRIJANA 2009 Gegužės 16, 20:13, Atsakymo numeris: #21679
kai buna labai liudna tai padeda...bet tik tiek..
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
Leo 2009 Gegužės 16, 20:15, Atsakymo numeris: #21681
ADRIJANA rašė:kai buna labai liudna tai padeda...bet tik tiek..
pasijunti idomi ir reikalinga:) Nieks nepaneigs, kad daugumai pazinciu saitai reikalingi ne pazintim, o kaip terapija arba pasitikrinti savo galimybes:)
-
Leo
-
ADRIJANA 2009 Gegužės 16, 20:18, Atsakymo numeris: #21682
kai taves kazkas iskaudina realiam gyvenime virtualus tikrai zaizdu neuzgydis..kaip tave begarbintu vistiek nesijausi nuostabi... aisku man patinka buti garbinamai ir pastebetai ..ne bereikalo mano naketoj apie 30nuotrauku  o pazinciu as ieskau...bet tas zmogus turi buti ypatingas ...
-

ADRIJANA
- Super aktyvuolis
-
Grįžti į Internetinės pažintys
|
|