Anketos be nuotraukų

Re: Anketos be nuotraukų

Standartinė Leo 2009 Gegužės 18, 20:52, Atsakymo numeris: #21887

aurasim rašė:siaip aš vienam saite , ne šitam, per pokalbius susipazinau su vyriškiu...
pazintis prasidejo nuo vienos temos gvildenimo pokalbyje - mūsų požiūriai susikirto ir susiginčijom...atsibodo rasinetis - susiskambinom ....tesesi valandiniai pokalbiai telefonu... JOKIOS NUOTRAUKOS AR SAVES APIBUDINIMO NEBUVO ... taip bendravom apie 2 mėnesius...atrodė, kad jau ta žmogu pažisti pilnai, malonu buvo bendrauti, balso intonacijos ir visa kita....pamatėm vienas kitą tik po 2,5 mėnesio,kai viena vakara po eilinio pokalbio telefonu žmogeliui kilo noras pasižiūrėti su kuo bendrauja ir pasiryžo 12 val nakties važiuoti apie 350 km is kito Lietuvos galo vien tam kad pamatytu su kuo bendrauja...:D
beje : atvaziavo su kledaru, nutrintais dzinsais, taip kaip stovi jokio spec pasiruošimo, pasigražinimo, o kadangi dar blogos oro salygos tai atvaziavo tik paryčiais, o as pasitikau irgi tik is lovos ...be pagrazinimu.....viens kito nenuvylem ...dar po 2 men mes jau gyvenom kartu......
cia tik pavyzdys ---- bendravimui be nuotrauku..... nes manau kad jei mudu butume viens kita pamate nuotraukoje , abu butume nebetese pažinties....

bet speju neilgai gyvenot, nes tu vel cia:)
Leo

Re: Anketos be nuotraukų

Standartinė aurasim 2009 Gegužės 19, 11:04, Atsakymo numeris: #21940

spelioti niekas netrukdo...:)
Cia---- neturiu rimtesnio uziemimo ir tiek...:)
cia kazka rasti-- manau ,kad neimanoma idomu butu suzinoti sito saito statistika, kiek is uzsiregistravusiu susirado...
aurasim
Pradedantysis dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2009 Lapkričio 09, 18:30

bloga merdaite

Standartinė justina 2009 Gruodžio 30, 10:55, Atsakymo numeris: #37995

ieskau vaikino niekaip neiseina susirast nes as bloga meraite esu visomet prisiderbu man 17m. mano numeriukas 862155346 paraskyt jei tokiu yra kuriem patinka blogos mergaites :twisted: :evil:
justina

Ankstesnis

Grįžti į Internetinės pažintys