Amžius ne riba

Re: Amžius ne riba

Standartinė svetlana 2011 Vasario 26, 22:13, Atsakymo numeris: #70252

Danielius rašė:
Svečias rašė:alkoholikai ir menininkai vienas ir tas pats......Na labai idomus pastebejimas........beveik perliukas... ;)

ir tie ir anie- PASTOVIAI ISHSKRIDE

Is kur tokie stereotipai ir gilus menininku pasaulio zinojimas?Menininkai yra zmones, o zmoniu esama skirtingu. Kiek jus pazistate menininku? Ir ka reiskia "isskride?''. Kiek man zinoma, alkoholikai nieko nekuria dazniausiai, jie griauna. O menininko kurybos polekis turi rezultata.
svetlana

Standartinė Danielius 2011 Vasario 26, 22:24, Atsakymo numeris: #70254

svetlana rašė:Is kur tokie stereotipai ir gilus menininku pasaulio zinojimas?Menininkai yra zmones, o zmoniu esama skirtingu. Kiek jus pazistate menininku? Ir ka reiskia "isskride?''. Kiek man zinoma, alkoholikai nieko nekuria dazniausiai, jie griauna. O menininko kurybos polekis turi rezultata.

O jau alkocholikai nezmones, pagal tavo parashyma... geeerai, cia taip kabinejus....
Kas liecia menininkus(lietuviu gramatika veza), tai labai artimai bendrauju(-vau) su tokiais.... juos su pijokais sulyginau, nes kaip ir su ziauriai pripieshusiu pijokeliu neina susishneket, taip ir su GILIU menininku... jau kai nudriekia minciu kilima nuo marso iki veneros.... zodziu, ir tu ir tu gaila
Vartotojo avataras
Danielius
Igudęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 04, 09:27

Standartinė svetlana 2011 Vasario 26, 22:43, Atsakymo numeris: #70255

Danielius rašė:
svetlana rašė:Is kur tokie stereotipai ir gilus menininku pasaulio zinojimas?Menininkai yra zmones, o zmoniu esama skirtingu. Kiek jus pazistate menininku? Ir ka reiskia "isskride?''. Kiek man zinoma, alkoholikai nieko nekuria dazniausiai, jie griauna. O menininko kurybos polekis turi rezultata.

O jau alkocholikai nezmones, pagal tavo parashyma... geeerai, cia taip kabinejus....
Kas liecia menininkus(lietuviu gramatika veza), tai labai artimai bendrauju(-vau) su tokiais.... juos su pijokais sulyginau, nes kaip ir su ziauriai pripieshusiu pijokeliu neina susishneket, taip ir su GILIU menininku... jau kai nudriekia minciu kilima nuo marso iki veneros.... zodziu, ir tu ir tu gaila

Kurgi as parasiau, kad alkoholikai ne zmones? :shock:.O menininku kalbos is tikruju ne kiekvienam supratamos, bet mano geras draugas yra meininkas - suprantu ka jis kalba, stengiuosi suprasti ir tai ka girdziu,buna ismintinga, bet kartais reikalauja pastangu suvokti. Sutikite vienok, kad alkoholiku ir menininku darbo rezultatai skiriasi - todel neina deti tarp ju lygybes zenklo. Beje alkoholikai taip pat buna gilaus, filosofinio mastymo zmones, su jais buna idomu pasikalbeti.
Atsiprasau, nukrypau nuo temos.
Idomu, ka mano temos autore po visu postu, ar imasi veiksmu padeti mamai? Mane paliete ir sugraudino jos nuosirdus rupinimasis..
svetlana

Standartinė Vingė 2011 Kovo 03, 14:33, Atsakymo numeris: #70994

Labai gaila , kad esate susikūrusi tokį stereotipą , jog jeigu menininkas tai būtinai ir alkoholikas . Tai žeidžia labai daug menininkų , o jei ir yra tokių , tai mes negalime tų žmonių teisti ,nes nežinome kodėl taip atsitiko ...Na , o dėl 70metų moters užimtumo , tai visų pirma ji pati turi stengtis ieškoti kuo save užimti , o ne laukti ,kad ją kas nors užimtų ,nebent jeigu ji ką tik atvažiavo iš kaimo ir yra kaip žuvelė išmesta į krantą. Bet 70 metų moteriai ,tai labai daug galimybių, tiesiog jūs turite savo mamą paskatinti , padrąsinti ,juk tereikia tik laikraštį atsiversti ,tai ir kelionės po gražias Lietuvos vietoves , kur taip pat atrandama draugų , tai ir įvairūs šokių būreliai , tai įvairiausios paskaitos ir susitikimai su daugybe žmonių , tai parapijos veikla ,jei yra tikinti ,galų gale tai nevaikštančių , sergančių senukų lankymas (galima susirasti polikliniką ,per slaugos tarnybas) , kuriems taip pat reikia bendravimo , gero žodžio. Jeigu tik ji sveika ,kiek įmanoma būti sveikai tokio amžiaus moteriai,vaikštanti ,tereikia tik noro.Sėkmės.
Vingė

Ankstesnis

Grįžti į Kitos temos