Alergija

Alergija

Standartinė Svečias 2010 Liepos 19, 15:49, Atsakymo numeris: #51061

Man alergija nuo sieno, o aplinkui visi sodinasi pieveles, jas pjauna, akys nuolat asaroja. Gal patarsite, kaip su alergija nu0o sodo augalu ir piktzoliu ziedadulkiu?
Svečias

Reklama

Re: Alergija

Standartinė Svečias 2010 Liepos 19, 22:53, Atsakymo numeris: #51099

patarimas Nr.1 : pas gydytoja eiti
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Liepos 20, 08:12, Atsakymo numeris: #51122

Sergu alergija jau ne pirmus metus, galuiu pasakyti is savo patirties, gydytojas mazai kuo pades, padarys tyrimus, nuo ko esi alergiska, jei seip nezinai, israsys vaistu nuo alergijos, kuriu visa gyvenima juk negersi ir patars vengti alergenu.... O kartais juk sunku isvengti.... As visada nesiojuosi tabletes kelias sus savimi, jei akys jauciu pradeda tinti.
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Liepos 20, 09:10, Atsakymo numeris: #51132

Siulau atsisakyti sodo malonumu...
Svečias

Standartinė Svečias 2010 Liepos 21, 10:01, Atsakymo numeris: #51238

Nesamone atsisakyti, galima suderinti viska. Dazniausiai alergija pasireiskiqa konkretiems dalykams, kuriu galima atsisakyti, o ne visai augmenijai...
Svečias

Standartinė Agnieška O 2010 Liepos 30, 12:11, Atsakymo numeris: #51955

Aš taip pat turėjau alerginę slogą daug metų.Net nežinojau,kam ta alergija.Būdavo labai stiprūs galvos skausmai,kaip vanduo eidavo ir iš akių ir iš nosies.Pagydė Tauragės gydytojas,paskyręs vaistą SUPRASTIN.Reikia stengtis išgerti puse tabletės,kai tik pajunti pirmus požymius,kol nepradėjo"bėgti".Taip kelis metus,gal du,dar kiek užeidavo,bet vis lengviau ir lengviau.Kokius 5 metus tie vaistai visada būdavo rankinuke.Atėjo toks laikas,kai nebežinau,kas ta sloga.Viso to jau nėra apie 12 metų.Siūlau pabandyti.
Agnieška O
Pažengęs dalyvis

Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 09, 14:48

Standartinė Vaidas 2010 Lapkričio 14, 18:22, Atsakymo numeris: #59784

Man gydytojai alergija operavo, aisku po tokio genialaus sprendimo ir mano aklo pasitikejimo gydytojais, nuomone teko pakeisti. Sioje nuorodoje paieskokit "аллергия" http://www.immunity-4life.com/primenenie.html#16, o jeigu kazkam daugiau idomu, galima pasiskaityti cia: http://www.4life-tf.eu/index.php?option ... temid=4611, jeigu kam kils daugiau klausimu, rasykite nurodytu kontaktu.
Vaidas

Standartinė Svečias 2010 Gruodžio 02, 13:44, Atsakymo numeris: #61856

Nors niekas nezydi, bet pradejau ciaudeti ir varveti nosiukas, tokie alerginiai simptomai, sunku miegoti, kutena gomuri... Ilgai galvojau, kas tuos simptomus sukele, o gi stresas! Ir dabar galiu garantuoti, kad alergija gali buti ir ant stresinio pagrindo... Todel maziau nervuokites...
Svečias

Grįžti į Sodas ir augalai