30metės senmergės

Re: 30metės senmergės

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 25, 18:20, Atsakymo numeris: #85072

Vaidino tokį kietą. O pasirodo, vargšiukas, besidalinantis ne tik kompu su broliu, bet ir anketa. Na, dėl kompo dar suprantu -vargingai gyvenant kitaip neišeina... Bet, kad ir kitai anketai sukurti proto neužtenka. :shock: Taigi, aiškūs, visi šios svetainės kietuoliai. :D
Svečias

Reklama

Standartinė Svečias 2011 Gruodžio 26, 18:42, Atsakymo numeris: #85085

Gal sapnuose buvai su manimi susitikusi. Pastaruosius 3 metus tikrai nebuvau susitikes su jokia moterimi virs 30 (tiesa pasakius as nesusitikineju su niekuo is interneto- tik rasau). Niekam neidomios senos tarkos. :lol: Pas mane nera kompleksu jokiu. Ugis mano 175, ir jauciuosi gerai.
ps: nors pagalvojau, gal ir buvai susitikusi su mano broliuku M. jis megsta pagyvenusias mes naudojames vienu kompu, viena anketa ir vienu skaipu. :lol: Ir nevaryk- mano bratanas yra geras zmogus.[/quote]

Matai,yra trisdešimtmečių,kurios labiau į paaugles panašios,o ne į moteris,todėl nereikia visų vienu matu matuoti:) aišku,tai vienetai,bet yra..ir vargiai tokios žiūrėtų į tokius kaip tu.
Svečias

Standartinė zygfrid su Kaledom 2011 Gruodžio 27, 00:16, Atsakymo numeris: #85098

Trisdesimt metu ne tragedija- mano zmonos dar asmens dokumento praso, kai man perka alu. Yra tu trisdesimtmeciu jaunatvisku- tik pastebesiu, jos nera vienisos. :D
zygfrid su Kaledom

Standartinė Piktzole33 2012 Sausio 24, 11:43, Atsakymo numeris: #86310

kad 30metes yra isrankios tai jau tiesa.tas nestilingas,anas negrazus,o tas nusisneka pastoviai...bet jei as matau,kad man yra gerai kaip yra,kam man belekokio nusisnekancio?! :lol: mano drauge 30m neturi nei vyro nei vaiku,bet uztat turi daug laiko skirti sau,pramogoms,kelionems.ji nera prirista prie buities ir demesio reikalaujancios seimos.o tai blogai???nemanau.o ja pastoviai aplinkiniai(ypac sukure seimas)vis kamantineja,del vestuviu ir vaiku.gal is pavydo,kad jie negali sau tiek leisti,kiek ji?taip,kad senmergyste,tai ir privalumas ne tik trukumas :)
Piktzole33
Pradedantysis dalyvis

Darnipora narė
Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 08, 18:35

Standartinė Upytė 2012 Sausio 24, 11:50, Atsakymo numeris: #86312

Piktzole33 rašė:kad 30metes yra isrankios tai jau tiesa.tas nestilingas,anas negrazus,o tas nusisneka pastoviai...bet jei as matau,kad man yra gerai kaip yra,kam man belekokio nusisnekancio?! :lol: mano drauge 30m neturi nei vyro nei vaiku,bet uztat turi daug laiko skirti sau,pramogoms,kelionems.ji nera prirista prie buities ir demesio reikalaujancios seimos.o tai blogai???nemanau.o ja pastoviai aplinkiniai(ypac sukure seimas)vis kamantineja,del vestuviu ir vaiku.gal is pavydo,kad jie negali sau tiek leisti,kiek ji?taip,kad senmergyste,tai ir privalumas ne tik trukumas :)

Pažiūrėsite kas kam pavydės po 20 metų.
Upytė
Pažengęs dalyvis

2012 Balandžio 05, 10:54

Standartinė ?? 2012 Sausio 24, 13:20, Atsakymo numeris: #86318

Aš kai paskaitau kartais,tai nei juoktis nei verkti:)) 30-metės senmergės:)) nežinau kaip ten kam klostosi gyvenimas,bet asmeniškai aš nuo trisdešimties tik pajutau kas yra tikras gyvenimas,o ne ėmiau jausti kad jau aš nurašyta:) nuo trisdešimties pradėjau gyventi ir lengviau kvėpuoti. Nes iki tol buvo nuolatinis bėgimas,mokslai,darbo paieškos,pinigų uždirbimas,būsto paieškos ir aplamai labai įtemptas gyvenimo tarpsnis,kai apie šeimą nė pagalvot negalėjau ir tam net laiko nebuvo. O štai dabar,jau galima ir pagalvoti-buitis sutvarkyta,pagrindas po kojomis yra,darbas pastovus yra. Todėl ne tik reikalaučiau iš partnerio,bet ir pati turėčiau ką pasiūlyti. Kitaip nė neįsivaizduoju. Todėl man visada keista,kai trisdešimtmetės "susenusios" ir jaučiasi vos ne pensininkėm,kurių jau "saulelė vakarop":) tiesiog matyt tokia nemeilė sau ir nevisavertiškumo jausmas,kad nė gyvent nebesinori:) kažin kas bus,kai sulauks 50-imtmečio?
??

Standartinė Svečias 2012 Sausio 24, 19:30, Atsakymo numeris: #86350

Upytė rašė:
Piktzole33 rašė:kad 30metes yra isrankios tai jau tiesa.tas nestilingas,anas negrazus,o tas nusisneka pastoviai...bet jei as matau,kad man yra gerai kaip yra,kam man belekokio nusisnekancio?! :lol: mano drauge 30m neturi nei vyro nei vaiku,bet uztat turi daug laiko skirti sau,pramogoms,kelionems.ji nera prirista prie buities ir demesio reikalaujancios seimos.o tai blogai???nemanau.o ja pastoviai aplinkiniai(ypac sukure seimas)vis kamantineja,del vestuviu ir vaiku.gal is pavydo,kad jie negali sau tiek leisti,kiek ji?taip,kad senmergyste,tai ir privalumas ne tik trukumas :)

Pažiūrėsite kas kam pavydės po 20 metų.

nu juokinga tu upyte :lol: gal dar pasakysi, kad 30 m.moteris nepilnaverte,jei salia vyro nera??? Atsipeikekit :!: Aisku, kad tokiu metu zmogus dar gali pagyventi sau, tobuleti, keliauti, susitvarkyti mokslus ir buiti. Gali ir koki drauga tureti, bet tai visai neipareigoja. O ateis laikas, sutiks savaji, kad ir 35, bus ir ta seima, ir vaikai, ir moteris bus protinga, issilavinusi. O kai isteka tos kvaileles jaunos, nieko nemate, neispruse, tai nieko gero ir vyrams negali duoti, pagrindo finansinio jokio, laukia, kada jas islaikytu, del to paskui ir skiriasi, nes kam tokios nuobodos reikalingos?
Svečias

Standartinė BeStabdziu 2012 Sausio 24, 21:05, Atsakymo numeris: #86360

30-metės jau senmergės? Pffrrrtch. Kiek yra moterų, kurios po 30 metų išteka ir susilaukia vaikų. Negi 30 metų yra jau kažkoks deadline? Moterų reproduktyvus amžius yra iki 40 - 45 metų, o vyrų iš viso gerai - visą gyvenimą (aišku, jeigu dar pastato). Senmerge pavadinčiau moterį, kuri nesukūrė šeimos iki reproduktyvaus laikotarpio pabaigos (apie 45 metai). 30 metų yra jaunos ir vaisingos moterys.
Vartotojo avataras
BeStabdziu
Igudęs dalyvis

2012 Gegužės 09, 23:17

Standartinė Svečias 2012 Sausio 24, 21:11, Atsakymo numeris: #86364

BeStabdziu rašė:30-metės jau senmergės? Pffrrrtch. Kiek yra moterų, kurios po 30 metų išteka ir susilaukia vaikų. Negi 30 metų yra jau kažkoks deadline? Moterų reproduktyvus amžius yra iki 40 - 45 metų, o vyrų iš viso gerai - visą gyvenimą (aišku, jeigu dar pastato). Senmerge pavadinčiau moterį, kuri nesukūrė šeimos iki reproduktyvaus laikotarpio pabaigos (apie 45 metai). 30 metų yra jaunos ir vaisingos moterys.

nors pirmą kartą man nuotaiką pakėliai ;)
Svečias

Standartinė BeStabdziu 2012 Sausio 24, 22:54, Atsakymo numeris: #86384

Pasijutai nebe senmergė?

Malonu, kad kažkam galiu netgi pakelti nuotaiką. Man tatai nebūdinga.
Vartotojo avataras
BeStabdziu
Igudęs dalyvis

2012 Gegužės 09, 23:17

AnkstesnisKitas

Grįžti į Kitos temos