tylus maniakas 2012 Sausio 25, 00:02, Atsakymo numeris: #86391
Svečias rašė:Gal sapnuose buvai su manimi susitikusi. Pastaruosius 3 metus tikrai nebuvau susitikes su jokia moterimi virs 30 (tiesa pasakius as nesusitikineju su niekuo is interneto- tik rasau). Niekam neidomios senos tarkos.  Pas mane nera kompleksu jokiu. Ugis mano 175, ir jauciuosi gerai. ps: nors pagalvojau, gal ir buvai susitikusi su mano broliuku M. jis megsta pagyvenusias mes naudojames vienu kompu, viena anketa ir vienu skaipu.  Ir nevaryk- mano bratanas yra geras zmogus.
Čia tai tikrai vieta į gineso rekordų knyga Būtu galima įvardint kaip "neįtikinamiausias melas įstorijoj" arba "bukiausias visų laikų pasiteisinimas" "Broliukas M"  "viena anketa"  Oj čia perlas reik į kompa įsisaugot keliaus į facebooka ir gal dar į kitus forumus
-
tylus maniakas
- Pažengęs dalyvis
-
- Paskutinis prisijungimas prie diskusijų:
2012 Vasario 02, 00:24
TutisBRB 2012 Vasario 26, 17:30, Atsakymo numeris: #87781
Jonas rašė:Mačiau temą apie 30mečius senbernius, o gal verta pakalbėti apie tokias pačias senmerges? kas tai per moterys? Jos save įvardija išsilavinusiomis, nepriklausomomis, patyrusiomis, tačiau iš tiesų tėra diplomais ir savo uždarbiu apsikarsčiusios stambios, piktos moterys. Taip, jos vairuoja automobilį, moka pastatyti palapinę, bet nesugeba gražiai pažiūrėti į vyrą, būti švelnios ir supratingos. Sutikęs tokią neištekėjusią 30metę jautiesi, kaip glausdamasis prie pliauskos. Sekso metu ji nesivargins nė sudejuoti ar padrąsinti. Ką jūs apie jas manote? Ar tokios moterys dar turi kiek nors moteriškumo?
Svečias rašė:kai 30 metu moteris neatsigina meiluziu, tada ji visomis isgalemis stengiasi isteketi. O kai niekas i tokia pliauska neziuri,tada ji aiskina, kad neissirenka  Cia per simtmecius patikrintas reikalas. O sliucha, kuri turi n meiluziu, pasibjauretina  Visi puikiai zino, kad tokiam amziuje visos nori nebuti vienisos ir tik is desperacijos gulasi po visaia, kurie ant ju lipa.
Gerai kai yra žmonių kurie už mane viską pasako. Nėra ko ir pridurt  tik gal nereiktų tokiais epitetais žarstytis Girdėjau per TV, kad senmergių amžius vis tolsta, dabar atrodo 35 metai, po dešimties metų bus ir 38-40 m.
-

TutisBRB
- Pažengęs dalyvis
-
-
Auksinis darnipora narys
2012 Balandžio 24, 17:47
Svečias 2012 Vasario 26, 17:55, Atsakymo numeris: #87783
Ir vis tik, kad yra tos senmergės pagal jus? Su didele nuostaba sužinojau, kad rusų kalboje senmergė - tai moteris būtinai nekalta.
Moku aš ir palapinę pasistatyti ir į servisą mašiną nusivarau ir sunkius nešuliu užsinešu. Lygiai kaip ištekėjusi mano draugė tą daro, tik ji dar baisiai piktinasi tuo, ką turi daryti, nes ji moteris ir turėtų būti nešiojama ant rankų. O gal aš, nenoriu virsti tokia bambekle kaip ji ir tiesiog darau viską, nes žinau, kad niekas kitas už mane to nepadarys?
O apie seksą.. Atsiprašau, bet rašo visokie pikti ant pasaulio žmonės ir kabinėja etiketes.
-
Svečias
-
medutis 2012 Kovo 10, 12:06, Atsakymo numeris: #88093
Senmergė - nepriklausomai kokio amžiaus, nepriklausomai ar turėjo vyrų gyvenime, ar neturėjo, ar dabar turi, tokia moteris, kuriai jau prasidėjo senatviniai marazmai. Būna, kai kurioms itin anksti prasideda 
-

medutis
- Igudęs dalyvis
-
-
Darnipora narys
2012 Gegužės 10, 23:22
VANILE 2012 Kovo 10, 15:18, Atsakymo numeris: #88097
medutis rašė:Senmergė - nepriklausomai kokio amžiaus, nepriklausomai ar turėjo vyrų gyvenime, ar neturėjo, ar dabar turi, tokia moteris, kuriai jau prasidėjo senatviniai marazmai. Būna, kai kurioms itin anksti prasideda 
Atsiprašau,o kas tie per senatviniai marazmai?  Gal galite pavardinti?  Jei nesunku ,aišku 
-
VANILE
-
Grįžti į Kitos temos
|
|